TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Bu oyunla Gs Bursa'dan 1 puan bile alamaz ,Gs yenmek için oynasa ne değişecek?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

ben bu kadar leş futbol görmedim, 2. yarı atağımız yok doğru dürüst!!!

Evet tüm suçlu taraftar bu durumda olmamızın tek sebebi taraftar! Oysaki azıcık sabretsek seneye barca olucaz!

Renktaş çok sabrettik daha önce yine sabrederiz de takımda Barça olacak ışığı görebiliyo musun? Burdan görünmüyo !!

Ya Rıdvan hıyarına şunu soruyorum o zaman. Parma aptalda mı Alex'i yolladı? Alex bi mok olsa Parma yollar mıydı? böyle ilkel bakış açıları ancak Rıdvan gibi dağ fareleri düşünür. Futbolcu bir takıma adapte olaayıp o takımda iyi oynayamaz diğer takımda iyi oynar.

Alex geldiği günden beri darmaduman ediyo ligi, hala adama laf atıyoruz. önce bi takımımıza gelen transferlerimizin başarısızlığına bakalım bence.

Yatmasak bile Bursa yener bizi bu oyunla rahat olun yatmaya gerek yok yani..

Sivas gibi takım bizi ezdi. Jo nun sezon sonuna kadar alacağı verilip yollansın. Virüs gibi adam takımı zehirledi. Şu takımdan Arda, Gio, Neill, Keita, Hakan Balta, Baros Sabri, Dışındaki oyuncuların hepsine yol verilmeli.

boyle futbolcularla anca bu kadar oynariz, yonetim insallah seneye takimi komple degistirir

Beyler CL Cl diye bagiranlar var bu forumda. Ne CL' si kardeşim? Bu nasıl CL ki elin İngilteresi'nin 4. CL' ye gidiyor bizim ligin 2. CL' ye gidecek diye anası ağlıyor. Nerdeyseİngiltere'deküme düşmepotasındaki takım CL'ye gidecek. Bırak ya böyle CL mi olur. Nerde o eski harbi şampiyonların oynadığı CL'ler.

İster hain ilan edin ister atın ister kesin ama yeter sabır taşı olsa çatlar 3 senedir şampiyonlar liginde maç izleyemiyoruz daha ne kadar sürecek bu. Ruhsuzlar emre çolak emre güngör sabri hariç bütün türk oyuncuları yollayın gitsin bu forma hiç birine yakışmıyor

cl ml umrumda deil benim düşüncem bundan sonra akıllıca işler yapacakmıyız,yoksa sanssyonel transfer gösterileriyle kendimizimi kandıracağız.

Biz seni şampiyonluğun için sevmedik.her zaman Metin Oktay ruhuyla kalbimizdesin.takımımla her zaman gurur duydum.ölene kadarda duyacağım. en büyük Galatasaray.her sene realitede olamasan bile gerçek Galatasaraylının gönlünde her zaman şampiyonumuz sensin.her zaman destekçiniz.bizim için en büyük sensin bizi başkası ilgilendirmez.ismin bizim için yeterlidir

alkışlar şanlı armamıza sadece:007::007::007::007::007:

gözlerimi kapatıp uyumak istiyorum,beni yeni stadımız bitince uyandırın..umarım rijkard gitmez.çünkü çare t.d değiştirmek değil.ekol oluşturmak lazım.

ben bu saaten sonra cl'nin mucizeler gerektiğini düşünüyorum zaten 2.olsak bile yine ön eleme zor olacak,

kaybolup giden 1 yıl.Yazık!

İkinci yarıda topu ileri taşımayı denemedik bile. Jo girince ileride yalnız kaldı. 9 kişi kendi yarısahamızdaydık zaten. Sivas'a karşı bu kadar korkak ve çaresizsek, Bursa'yı 15 kişiyle bile durduramayız.

Galibiyet haketmeden kazanılmıyor, haketmedik kazanamadık. Ligin en kötü takımına karşı böyle oynayan bir takım şampiyon falan olamazdı zaten.

Sabri Ugan'ın anlatımı ile Galatasaray'ı ŞL de izlemeyi özledim.

Bu oyunla Gs Bursa'dan 1 puan bile alamaz ,Gs yenmek için oynasa ne değişecek?

2004 yılında aynı bu durumdaydık. Gittiksondan 2.hafta Trabzonu deplasmanda 4-2 yendik. Trabzon o maçı alsa büyükoranda şampiyonda Fener şampiyon oldu.

Bir sonraki sene Fener'le kafa kafaydık geldi Trabzon bizi AliSami Yen'de yendi. Yine Fener şampiyon. Yani bu tür delikanlılık gösterileri hep fenerin ekmeiğine yağ sürüyor.

O yüzden kesinlikle Bursa'ya geçit vermeliyiz. Gaziantep ve Gençlerbirliği zaten geçit verecek. Eğer bizde geçit verirsek inanın Beşiktaş da geçit verecektir. 0-1 olsun temiz olsun.

joya top gelse nolcak bi tarafını kaldırcak hali yok hantalın öncde gideni

Sivas'ın golünden önce zenci çocuk Barış'a taban giriyor anasını satim.

İster hain ilan edin ister atın ister kesin ama yeter sabır taşı olsa çatlar 3 senedir şampiyonlar liginde maç izleyemiyoruz daha ne kadar sürecek bu. Ruhsuzlar emre çolak emre güngör sabri hariç bütün türk oyuncuları yollayın gitsin bu forma hiç birine yakışmıyor

ne 3 ü hocam ,5 sene oldu cl görmeyeli.

Geri
Üst Alt