TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Sivas gibi takım bizi ezdi. Jo nun sezon sonuna kadar alacağı verilip yollansın. Virüs gibi adam takımı zehirledi. Şu takımdan Arda, Gio, Neill, Keita, Hakan Balta, Baros Sabri, Dışındaki oyuncuların hepsine yol verilmeli.

Ben bu listeden Keita yı hemen bu gece gönderirim. Geçtim savruk oyununu bir de rakiplere artı motivasyon sağlıyor gereksiz hareketleri ile .. Ayrıca M.Topal ın ne kötülüğünü gördün ?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Rezalet diyorum başka da bişey demiyorum.. Şu takım, şu kadro, şu teknik kadro bu kadar kötü bir maç çıkarabilirdi.. Hala inanabilmiş değilim hangi takımın maçını izlediğime.. Bu takım bizim takımımız olamaz olmamalı..

Geçen hafta bu Sivası yenemicez,yenersekte çok zor demiştim.Hatta adam değilim demiştim.Bazıları gerçeği göremiyor.Hala koruyun siz oynamayan yabancılarınızı.

2004 yılında aynı bu durumdaydık. Gittiksondan 2.hafta Trabzonu deplasmanda 4-2 yendik. Trabzon o maçı alsa büyükoranda şampiyonda Fener şampiyon oldu.

Bir sonraki sene Fener'le kafa kafaydık geldi Trabzon bizi AliSami Yen'de yendi. Yine Fener şampiyon. Yani bu tür delikanlılık gösterileri hep fenerin ekmeiğine yağ sürüyor.

O yüzden kesinlikle Bursa'ya geçit vermeliyiz. Gaziantep ve Gençlerbirliği zaten geçit verecek. Eğer bizde geçit verirsek inanın Beşiktaş da geçit verecektir. 0-1 olsun temiz olsun.

Lan git isine. Biz GS'iz yatacak takim ariyorsan git Sivasli ol.

Akıllı ol trömso aklını alıcaz

ben bu saaten sonra cl'nin mucizeler gerektiğini düşünüyorum zaten 2.olsak bile yine ön eleme zor olacak,

kaybolup giden 1 yıl.Yazık!

Bu mantıkla devam ettiğimiz için kaybedilen kaçıncı yıl peki?

Alex geldiği günden beri darmaduman ediyo ligi, hala adama laf atıyoruz. önce bi takımımıza gelen transferlerimizin başarısızlığına bakalım bence.

alex bizde olsa şuan acık ara liderdik bizde futbolu bilen adam bi kewell var oda sakat ardada daha o kıvamda diil futbolcunun illa olumune koşmasına gerek yok akıllı olcak bikere sırf şu macta bile kacta final pasımız var ya adamın arkasına yada cok onune atılmış hepside kolay pozisyonlar fenerin bu pozisyonları yakaladını dusunun alexin atcagı paslarla hepsini gol yaparlardı ilk yarıdan skor 3-0 olurdu

Lan burda olsalarda dalsam bi M.Topala,Barışa,M.Sarpa,Elanoya,Ayhana :mad: ya kardeşim adamlar bastırıyor,ne işiniz var sizin ceza alanı dışinda :mad: çıkın ileri stoperlerin arasın b.kmu var :mad: girmişsiniz oraya

Hiçmi ders almazsınız siz :mad:

2004 yılında aynı bu durumdaydık. Gittiksondan 2.hafta Trabzonu deplasmanda 4-2 yendik. Trabzon o maçı alsa büyükoranda şampiyonda Fener şampiyon oldu.

Bir sonraki sene Fener'le kafa kafaydık geldi Trabzon bizi AliSami Yen'de yendi. Yine Fener şampiyon. Yani bu tür delikanlılık gösterileri hep fenerin ekmeiğine yağ sürüyor.

O yüzden kesinlikle Bursa'ya geçit vermeliyiz. Gaziantep ve Gençlerbirliği zaten geçit verecek. Eğer bizde geçit verirsek inanın Beşiktaş da geçit verecektir. 0-1 olsun temiz olsun.

Valla Fenerbahçe şampiyon olmasında kim olursa olsun!

Sivas'ın golünden önce zenci çocuk Barış'a taban giriyor anasını satim.

Oyunu almayı hak ettik mi böyle konuşuyorsun. Hiçbir önemi yok. Aykut da bir sürü top çıkardı garibim yine beğenmediler. :o

bence herkes rijkaard in kariyerine baksin ilk senesinde sampiyon oldugu takim varmi ja da basarili bence rijkaard i göndermek isteyen renkdaslar iyi düsünsün.

sabirli olmamiz lazim cünkü rijkaard in oynamak istedigi taktik cok zor takimin alismasi sürer daha fener diyorsunuz fener daum geldi ayni taktikle oynuyor ama gelecegi varmi yoook.

iddaa ediyorum avrupada basarili olamazlar ama rijkaard in taktigi su anda avrupanin basarili takimlarin oynadigi taktik bence biraz sabir diyorum eger rijkaard lada olmazsa kimi getiriceksiniz.

İkinci yarıda topu ileri taşımayı denemedik bile. Jo girince ileride yalnız kaldı. 9 kişi kendi yarısahamızdaydık zaten. Sivas'a karşı bu kadar korkak ve çaresizsek, Bursa'yı 15 kişiyle bile durduramayız.

umarım durduramayız:(

Galatasaray için lig bitmiştir.

Burda bazı arkadaşların ''Bursa'ya yol verelim, feneri şampiyon yapmayalım '' gibi yazıları var. Hiç yakışmamış. Bu mudur ?

Ayrıca Galatasaray öyle bir şey yapmaz. Çıkar Bursa'yı Samiyene gömer. Kim şampiyon olur ona karışmaz.

ya laf olsun diye clye gitmek falan istemiyoruz biz.biz fener değiliz.yeni sezonda giden ve gelen futbolcuların hepsi cuk oturmalıki clde şansın olsun.yoksa bu futbolcularla cl kamera şakası gibi olur.:D

Hiç kendinizi kandırmayın, boşa kandırıyorsunuz. Rijkaard ile Galatasarayın bir geleceği yok.

Yok ilk sene alışma dönemiymiş de, seneye daha iyi olacakmış da.

Bakın size çok ilginç bir istatistik;

Sabırcılar iyi okusun;

Galatasaray lig başladığından beri toplam 17 kere şampiyon oldu.

17 şampiyonluğun 14 ünde takımın başında olan hocalar ilk geldikleri sene şampiyon olmuşlar.

Diğer 3 şampiyonluğun 2 sini Derwall, 1 ini Lucescu almış.

Derwall ilk geldiği sene şampiyon olamamış ama Kupayı kazanmış, Lucescu ilk geldiği sene şampiyon olamamış ama takımı şampiyonlar ligine taşımış.

Şampiyon hocalarımış ile ilgili bilgi aşağıda;

Fatih Terim 4 sene üst üste şampiyon oldu. İlk senesinde şampiyon oldu.

Brian Birch 3 sene üst üste şampiyon oldu. İlk senesinde şampiyon oldu.

Gündüz Kılıç 2 sene üst üste şampiyon oldu. İlk senesinde şampiyon oldu.

Feldkamp 2 defa şampiyon oldu. İlk geldiği sene şampiyon oldu.

Gerets 1 kere şampiyon oldu. İlk geldiği sene şampiyon oldu.

Holmann 1 kere şampiyon oldu. 1 sene çalıştı, o sene şampiyon oldu.

Toma Kaleperoviç 1 kere şampiyon oldu. 1 sene çalıştı, o sene şampiyon oldu.

Tarih tekerrürden ibaret renkdaş..Herşey ortada malesef :(

Kendimizi kandırmayalım bu lig geçen hafta bitmişti. Sen kendi evinde rakibini yenemiyosan Sivas'ı yensen nolur yenmesen nolur

seneye buGalatasarayi gormek istiyorum

........................Yabanci..................

yabanci................Neil...................Yabanci

..........................A.Turan..................

Keita...........Yabanci......Yabanci.............Yabanci

.........................Arda.............................

.......................Baraos...........................

yani bu seneki yaanci lardan sadece Keita ve benim favorim Neil kalsin,o bir yabanci lar DEFOLSUNNNNNNNNN

Şu Barış kadar sorumsuzunu görmedim. Ne hakkın var takımı 10 kişi bırakmaya. 3-4 maç ceza veririrler şimdi buna. :o

Geri
Üst Alt