TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Tamam kadro kötü diyelim.Ama sivas'tan damı kötü!

Sorun o değil.Kadroya kaliteli 2-3 oyuncu alıp.Etrafını kalitesiz kurarsan bir tarafın Etiler diğer yarın Şişhane olursa sonuç bu olur ya.

----------------------Ochoa----------------------------

-Sabri-------Neill--------------Kompany-----Hakan------

--------------Obi Mikel----Emana---Hamit---------------

-Keita--------------------------------------Arda--------

----------------------Baros-----------------------------

gibi bir kadro kurucan. Ya da

--------------------Ufuk Ceylan-----------------------------

-Sabri------Ali Turan--------Emre Güngör--------Hakan-------

-----------------Mehmet Topal------------------------------

----------Gattuso-------------Murat Ceylan------------------

-Volkan-----------------------------------------Arda(Caner)_

-------------------Sercan(Baros)-----------------------------

gibi bir kadro ikisinin ortası yok.TSL için.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

sivas tan bile fark yiyorduk:D Artık gülüyorum.

keşke forvette sonradan giren jo gibi ruhsuz yerine ümit karan olsaydı en azından etrafına bakınıp durmaz pires yapardı.

Tekrar ediyorum: 1-5'lik febe maçında 1 veya 2 faulle maçı tamamlayıp karı gibi oynayan.. Bizim maçta da haçlı ordusuyla oynuyo gibi her topta adama giren zihniyetin ve bu zihniyetin oluşmasına çanak tutan mhk'nın, ali kıran başkesen zihniyetiyle şampiyon olmaya çalışan febenin ve başkanı azizenin, burdan mesajları alıp angut.com'a kopyalayanların, bugünün yarını da olduğunu hiç ama hiç düşünmeyenlerin kısacası futbol zevkimizin içine eden herkesin taaaaaaaaa... Anladılar onlar bunu

ya gelen geçene verdik puanları hala burda tartışıyoruz, bi de bursaya diyarbakıra yatalım puan verelim diyoruz milletin ağzına sakız oluyoruz ya. galatasaraylımıyız antifenerlimiyiz hay allahım. çıkmayalım bundan sonraki maçlara bari takımı adam edelim bu sürede. bursaya da diyara da vermiş oluruz puanları.

Bundan sonra ilk 2'ye giremezsin. 5. olsan da zaten Trabzon kupa finalinde yani UEFA garanti. Yani lig bitti. Bundan sonra hedef kalmadı. O zaman başkalarının hedeflerine çomar sokacaksın.

He bunu yaparken belli etmiyceksin. Cart Jo yu disiplinsiz hareketlerinden dolayı kadro dışı bıraktım. Keita' nın dizi sorunlu falan gibi bahanelerle Bursa maçına Servet'i defansın göbeğinde oynatmak şartıyla total futbol anlayışı içersinde ileri uçta Arda'yla çıkacaksın. Kimse birşey anlamaz.

gel aslantepe gel

Rijkaard herifi tek elıyle ensesınden kaldırcak nerdeyse hahahahah :D:D:D:D:D.

Tekrar ediyorum: 1-5'lik febe maçında 1 veya 2 faulle maçı tamamlayıp karı gibi oynayan.. Bizim maçta da haçlı ordusuyla oynuyo gibi her topta adama giren zihniyetin ve bu zihniyetin oluşmasına çanak tutan mhk'nın, ali kıran başkesen zihniyetiyle şampiyon olmaya çalışan febenin ve başkanı azizenin, burdan mesajları alıp angut.com'a kopyalayanların, bugünün yarını da olduğunu hiç ama hiç düşünmeyenlerin kısacası futbol zevkimizin içine eden herkesin taaaaaaaaa... Anladılar onlar bunu

1-5' lik maçta Mehmet Yıldız uzaydan vurdu 90! a girdi o maçın ilk yarısı 1-1 bitti. fener 55'te ikinci golü buldu. yani senin yazdığın gibi kafadan 20. dakika maç3-0 olmadı. Oyle bilmeden yazma.

Bir baba hindi Hey Allah

skor taraftarina bindi Hey Allah

Skor taraftarindan indi Hey Allah

AntiRijkaardcilara bindi Hey Allah.

Kime bindiğini görüyoruz.Bir laf tutturmuşsunuz skor taraftarı.Ulan biz yenilince 1 hafta uyuyamıyoruz.Bunun için yenmek istiyoruz.Ama anlarmısınız.

Rijkaard dedi zaten devre arasında; "Beyler ilk yarı iyi top yaptık pozisyonlara girdik güzel oynadık, şimdi zaman geçirelim aldığınız tüm topları allah ne verdiyse vurun ileriye, yatın 1-0'ın üzerine..." İlk yarıda oynadığımız topu ikinci yarı da oynayabilsek rahat rahat yenecektik ama olmadı işte, suçlanacak biri varsa Rijkaard değil kesinlikle.

Hocam bugün diyelim ki futbolcular gününde değildi be kardeşim bunlar bir yıldır top oynamıyorlar.Futboldan başka herşeye benziyor sahada oynatılan.Ben çuvaldızı artık Rijkaard'a batırma zamanı geldi de geçiyor diye düşünüyorum.

Bir baba hindi Hey Allah

skor taraftarina bindi Hey Allah

Skor taraftarindan indi Hey Allah

AntiRijkaardcilara bindi Hey Allah.

En son baba hindiyi söyleyen adamı Denizli'nin çimlerinden vinçle kaldırdılar haberin olsun.

Sedat bayrak: Jo baştan oynasaydı biz daha rahat olurduk

Sorun o değil.Kadroya kaliteli 2-3 oyuncu alıp.Etrafını kalitesiz kurarsan bir tarafın Etiler diğer yarın Şişhane olursa sonuç bu olur ya.

----------------------Ochoa----------------------------

-Sabri-------Neill--------------Kompany-----Hakan------

--------------Obi Mikel----Emana---Hamit---------------

-Keita--------------------------------------Arda--------

----------------------Baros-----------------------------

gibi bir kadro kurucan. Ya da

--------------------Ufuk Ceylan-----------------------------

-Sabri------Ali Turan--------Emre Güngör--------Hakan-------

-----------------Mehmet Topal------------------------------

----------Gattuso-------------Murat Ceylan------------------

-Volkan-----------------------------------------Arda(Caner)_

-------------------Sercan(Baros)-----------------------------

gibi bir kadro ikisinin ortası yok.TSL için.

ilk yazdığın kadroda solda taiwo yada vargas(vargas'ı gerçi madrid istiyor ya) olsun başka bişi istemem. artık bu seneyi unuttum

Ben bizim futbolcuların yerinde olsam.

Maç sonu el ele tutuşup Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden aşağı atlardım.Sivas gibi köy takımına bile puan verdik.

Barış 3.Lig

Mehmet Topal 2.Lig

Servet Anadolu

Mustafa Sarp 2.Lig ve Anadolu

Gökhan Zan Cam

Ayhan Akman yaşlı kurt

şeklinde bir Türk oyuncu kombinasyonu olan takım ancak bu kadar oynar.

Servet:Uçan top taca

Topal:Hemen moral bozar.

Sarp:Panik atak.

Ayhan:35 dakika

Zan:Sakat

Jo:Alemci

Giovani:Kiralılk,tecrübesiz,telaşlı

Keita:Bencil,yetenek

Elano:Vurdumduymaz

Arda:Tipik Türk erkeği,kabadayı,duygusal

Sabri:Takım o kadar kötü ki YILDIZ oldu adam.*

Leo Franco:Halı sahaya almam.Duracağı yeri bilmiyor.

Aykut:Potansiyel hata,ama Leo dan iyi.

Ufuk:Daha bir şey oynayamadı,oynasa da görsek.

Hakan Balta:İyi niyetli.*

Caner:Hırsı Zekasının önüne geçiyor.Haşin,bek değil *

Emre Çolak:Fiziği güçsüz,tecrübe lazım.*

Uğur Uçar:Sakatlık dönüşü hala futbolu unuttmuş gibi.

Kewell:Gitti mi gelmez.Ama çok zeki.

Baros:Agresif,2 hafta da bir cezalı,ama çok zeki ve hırslı *

Maalesef böyle bir kadromuz var.

:yup::yup::yup: hepsine tek tek katılıyorum.maalesef durum bu.

Ellerine sağlık Necati Şen, daha güzel anlatılamazdı.

İki maçta da 30 - 35 metreden şutlar çekiliyor.

Ve bizim kazma orta sahalar ortada yok.

Umarım bu resimleri Rijkaard ve yönetim de görür.

Aslantepe'nin açılışını Tobollarla, Trömsölerle, Talinnlerle yaparız artık. :o

Maç KAdrosunu gördüm zaten rijkard ın Aziz in ajanı olduğu soylentilerine inanmayan biri olarak gerçek bile olmasa bilmeden bu işe soyunan bir TD miz var.

Kendi takımının gücünü ve tarihini bilmeyen ezik ve korkak düşüncelerin tamda on ikiden vurduğu maçlar.

Tesadüf mü Arkadaşlar. Son ON dakika maçı izlerken ben GALATASARAYLILIĞIMDAN utandım.

Neden 5 -0 bile yenilsek top bu gol olur birşey anlayamazsın maç biter skor yazılır.

Arsenal'a karşı Hagi Kırmızı Gördü ON kişi kaldık + bülent kaptan tek kolla oynadı ama o an takımda bir onur haysiyet ve duruş vardı yoksa özellikle türk oyuncular oyle milyonluk çok pahalı kariyerli oyuncular değil di ama hepsi galatasaraylı evlatlarımızdı.

Şimdi Jo diye Alemci Galatasarayın maçlarının sonucunu eminim umrunda olmayan kişiliksiz parasını alıp arkadaşrayla paso parti fotoğrafı veren oyunucular.

İçim Yanıyor Neyse yazık bizlere yazık.

Biz Ne kadar Takımımızın üzerine titresek destek olsak gsmobile lar formalar alsakta karşılığı bu oluyor demek ki içimizde galatsaraylı değil sadece o formayı sırtına geçiren maaşlı kişiliksiz kişilikler gurubu var.

Çarşı Grubu Gibi bence desteği bırakıp önce bu tip insanlara karşı protestomuzu yapıp Önce Çok sevdiğimiz GAlatasarayın Onurunu Kurtaralım. İte Köpeğe yedirmeyelim bu şanlı tarihimizi.

Geri
Üst Alt