TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Kim ne derse desin,kolej takımı gibiyiz,ne Galatasaraylılık adına ne Galatasaray adına birşey görmüyorum ben kaç haftadır,bu kadar korkak,1-0'a oynayan kaç sezonumuz var pek hatırlamıyorum,kadromuzla övünürdük,forvetsiz kaldık,şimdi forvetsiz sahaya çıkıyoruz,birşey demiyorum,taraftara acıyorum...!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Biz Sampiyon olacağız görüceksiniz daha 6 mac var önümüzde .

Bu sezon oynadigimiz spor dalinin ismi futbol mi lan Rijkaard:o

ZUahahahua bu oyuncu kadrosu ile bu kadar zugurt top oynatan teknik traktor Guiness Book of Records´e girmeye hak kazaniyor. Haa birde bunu nasil basardin ve basariyorsun onu merak ediyorum kara cocuk..

Umarim gelecek sezon kendini ve takimini toparlarsin.

Ya hepmizi burda boş konuşuyoruz. Keita 2 ye 1 pozisyonda Redkit'e iyi pas çıkarabilse o maç daha 30. dakikada kopardı.

1-5' lik maçta Mehmet Yıldız uzaydan vurdu 90! a girdi o maçın ilk yarısı 1-1 bitti. fener 55'te ikinci golü buldu. yani senin yazdığın gibi kafadan 20. dakika maç3-0 olmadı. Oyle bilmeden yazma.

Mesaj okuma özürün mü var ben kafadan 3-0 oldu diye bişey mi yazmışım ?

n82795302208_8803.jpg

Yapamayız.Trabzon da geçer bizi.

Gecsin daha iyi. Böylece seneye sadece lige, yani sampiyonluga konsantre oluruz.

Uefa ya gidersek en fazla bir ceyrek final oynariz ve eleniriz.

Sonra yorgunluk, sakatliklar, motivasyon, yok, konsentrasyon yok derken ligde de basarisiz oluruz ve yine 4. oluruz.

2 yildir hayir gelmiyor bize uefa kupasindan.

En komik olan sey ise, uefa kupayi kazansan bile kazandigin para 7-8 milyon euro )))))))))))))

Gecsin daha iyi. Böylece seneye sadece ampiyonluga konsantre oluruz.

Uefa ya gidersek en fazla bir ceyrek final oynariz ve eleniriz.

Sonra yorgunluk, sakatliklar, motivasyon, yok, konsentrasyon yok derken ligde de basarisiz oluruz ve yine 4. oluruz.

2 yildir hayir gelmiyor bize uefa kupasindan.

En komik olan sey ise, uefa kupayi kazansan bile kazandigin para 7-8 milyon euro )))))))))))))

UEFA yı kazandığın zaman 7-8 milyon Euro alıyosun ama dünya çapında şöhret kazanıyosun. Git UEFA.com' gir Galatasaray'ı bul Trophy başlığının altında ne yazıyor. Sonra git Fenerbahçe yi bul Trophy' de ne yazıyor ona bak.

Takıma ruhsuzlar ordusu deniyor. "Ruhsuzlar ordusu" terimi doğru değil aslında bulunduğumuz durum için. Galatasaraylılık ruhu doğuştan gelir. Ama biz Neill ya da Keita gibi isimleri yeni tanıyoruz yani Galatasaraylı bildiklerimizden daha iyiler bu bir gerçek. O halde oyuncularımızı isteksiz olarak tanımlamak daha doğru olur, keza bunu oyun içinde de belli ediyorlar. En önemli eksiğimiz sizlerinde tespit ettiği gibi pasa yapmamak; takımda bir top şişirmek arzusudur almış başını gidiyor. Diyeceksiniz ki; pas yapmama teknik bir sorundur. Ancak bu teknik sorunun köküne indiğimiz zaman oyuncularımızdaki isteksizliği açıkça görüyoruz. Yine bir örnekle daha kalıcı olmasını sağlayayım; bir santrforun görevleri kabaca; defansın arkasına sızmak, ofsayttan kaçmak, boş toplara koşu yapmak, pres yapmak ve en önemlisi bitirmektir. Jo oyuna girdikten sonra kaçını izledik çok merak ediyorum. Sanırım Jo'nun bu görevleri yapamadığından şüphe duyan yoktur açıkça yapmıyor adamı zorla oynatıyorsunuz sanki, girdikten sonraki düştüğü ofsayt maçta olmadı neredeyse, halbuki geriden hareketlense çok fiziğini kullanarak çok rahat topa sahip olabilirdi. Kısacası yukarıda da belirtmek istediğim gibi istemedi... Her nedense gol atmak istemedi ve her nedense bazı oyuncularımız görevlerini yapmak istemedi ve istemiyor.

UEFA yı kazandığın zaman 7-8 milyon Euro alıyosun ama dünya çapında şöhret kazanıyosun. Git UEFA.com' gir Galatasaray'ı bul Trophy başlığının altında ne yazıyor. Sonra git Fenerbahçe yi bul Trophy' de ne yazıyor ona bak.

Bakmicam.

Yazıklar Olsun Tek Kelime ile ! Sivasspor Bu Ligin En zayıf Takımı . Sivasspor bile 4, 5 net pozisyon buluyorsa söyleyecek başka söz yok . Koskoca Galatasaray Keita'nın yaratıcılığına bel bağlamış yazık ki ne yazık . Elano , Sarp , Ayhan , M.Topal , Barış orta sahası bu yıl beni futboldan soğuttu. Bu kadar yeteneksiz , amaçsız bir orta saha ile ancak bu kadar işte . Rijkaard ise beni hepten hayal kırıklığına uğrattı . Ama hala merak ediyorum suçlu kim diye . Rijkaard mı yoksa G.S forması kendilerine 3 beden bol gelen futbolcular topluluğu mu ?

resim_376847130.jpg

Geri
Üst Alt