TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | İlk yarı

Geçen hafta Ali Samiyen'de Fener'e yenilirken sen neden gösteremedin o hırsı ? Çünkü karşında seni oynatmayan bir takım vardı.. Sivas Fenerbahçe maçını 90 dakika izlemediysen hiç tartışmayalım zaten.. O maçta Fenerbahçe'nin futbolu çok iyidi..

oynatmayan takım he ? aferin 'selin' iyi giriş yapmışsın foruma. kalıcı olman dileğiyle. fenerbahçe en iyi takım zaten selin. şampiyon fener di mi selin? yoksa selim mi demeliydim ?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | Devre Aras

Aykut'un hep üstüne gitti toplar..Leo olsa onlar gol olurdu gerçi..Adamda yeteneği geçtim şans bile yok:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | Devre Aras

Karambolden fln pozisyon buluyorlar. Lig'in en kötu takimlarindan biri diye 0-20'mi yapmamiz lazim?

Renkdaşlarım bir ilk yarı değerlendirmesi alabilirmiyim sizlerden?

hocam bana kalırsa ilk yarının en iyisi mehmet topaldı. rakip hücumlarında çok top kesti ve rakibin hızlı çıkmasını engelledi. ayhan bugün sol kanatta arda yı hiç aratmıyor diğerleride idare ediyor işte.

aynen abi... Defans en kötü sorun ve kalecilerin adını çıkarıyor :D. Bu sene Zan yerine Lugano tarzı bir defans oyuncusu alınmalıydı Neill'in yanına tadından yenmezdi.

Servet-zan zaten gönderilmeli bu takımdan.Emre güngör iyi ama neil ile as oyuncu olamaz,transfer şart.Bende merak ediyorum gelecek sezonu..

ipswich 3-1 galip

Bekledigimden daha fazla gol pozisyonuna girdik, ama malesef cok kaciriyoruz. Trabzon ve fb maclarinda cok iyi oynamasakta, pozisyonlari kacirmasaydik iki macta da farka gidebilirdik. Malesef bu iki maci da kaybettik.

Biz ne kadar defansif te oynasak, malesef defans yapmasini bilmiyoruz. Bu senelerce boyle olmustur. Tahminen 3 buyukler arasinda nerdeyse her sezon en fazla golu yiyen takimiz. ALLAH tan Neil var, yoksa vay halimize.

Bu arada Aykut iyi bir kurtaris yapmis olsa bile, malesef guven vermiyor bana. Ozellikle yan toplarda ve sutlarinda cok korkuyorum.

hocam bana kalırsa ilk yarının en iyisi mehmet topaldı. rakip hücumlarında çok top kesti ve rakibin hızlı çıkmasını engelledi. ayhan bugün sol kanatta arda yı hiç aratmıyor diğerleride idare ediyor işte.

Katılıyorum.

inşallah alıcaz bu maçı...

Sivas herkesi aldatıyor. Geçen haftaki kadromuz olsa idi maç şu anda 3-0 dı. Biz iyi oynuyor gözüküyoruz çünkü Sivas inanılmaz kötü bir takım. Hele o defansları tam evlere şenlik. İnanın bizde değişen pek birşey yok. Tek iyi şey Ayhan'ın güzel oyunu. Ben Ayhanı şu Elanoya tercih ederim. Onundışında Topal ve Sarp hala aynı. Bu maçı kazanırmıyız hala belli değil. Bir kaza golu yersek berabere bitebilir bu maç. Şu kadroda gol atacak bir tane adam yok. Santos gol atmayı bilmiyor, Keita çok savruk. kim gol atacak acaba merak ediyorum.

O tek pasları gördükten sonra maçı yenilsek de olur. Gerçekten maçı bıraktım o paslaşmayı düşündüm.

Teşekkür ederim yorumlarınız için.Gio nasıl?Ben Gio'dan güzel şeyler bekliyorum hatta seneye takımda Gio'nun kalmasını dahi istiyorum.

Sol bekte Hakanı görmek kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi valla. Özlemişiz kendisini. Toplar rakibe değil bizim oyunculara geliyor ataklarda..

Sivas düşsün gitsin bence daha fazla kasmasınlar, bitmişler.

İkinci yarı başında 2 yapalım yoksa son dakikalar yine ecel terleri dökeriz.

futbol bu herhalde pozisyon bulacaklar. yoksa barcaya karsi hic bir takim pozisyon bulmuyor da benim mi haberim yok ?

Sivas bu Barca degil ve biz cok defansiv bir takimla cikmisik ama yinede pozisyon buldular.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | İlk yarı

Aldanmayın şu Sivas maçına. Maçtan önce de, kadrolar açıklandıktan sonra da yazdım bu maçı öyle ya da böyle alırız zaten kimseyi aldatmasın bu maç. Sivas kesinlikle bu ligdeki en kötü takım, böyle bir defans 2.ligdeki birçok takımda yok. Asıl bu maça aldnıp haftaya tuttu bu takım diye aynı kadroyla çıkarsak biz kaybederiz. Tek sevindiğim nokta Ayhan'ın tekrardan ilk 11'de olması, bu takımda Topal'la birlikte orta sahada banko oynaması gereken kişi, umarım bundan sonraki 6 maçta oynar.

geciceksin bunları , kazandığımız her mac , fark attığımız her macda bile rakip bizi sallayıp duruyordu.. bu kadro ile kayıp etmessin kardeşim, sadece sarp vede servet facilarından kurtulalım o zaman hiç kayıp etmeyiz...

Harbiden, Arda kadar oynadi Ayhan. Asistte yapti.

Geri
Üst Alt