TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | Devre Aras

Şuan takımda sırıtanlar M.Sarp, Servet. Aykut umarım böyle devam eder. Özlediğim Ayhanı izliyorum. Keita çok çalışkan Gio la birlikte. Sivasspor çok sert oynuyor.

Yaptığı ilk hatada yine asılır, günah keçisi ilan edilir ve hikaye başa döner. :o

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | Devre Aras

Serveti ve Gökhanı birilerine kakalamak lazım sonra Neill-Emre-Ali-Yabancı transfer olmak üzere yeni sezona girmeliyiz ;)

Bu mac 1-0 bitmesin.Farka gidelim..

Kewell gider Gio kalır bu takımda..

Gerçek box to box ayhan baba:D

Sivas bu Barca degil ve biz cok defansiv bir takimla cikmisik ama yinede pozisyon buldular.

her takim pozisyon yer hele ki defans agirlikli cikarsan cünkü rakipler daha cok üstüne gelebiliyor... !!!!

Gio dikine fena yardırıyor.Emre Çolak girerse ikinci yarı çok iyi olur.

Bekledigimden daha fazla gol pozisyonuna girdik, ama malesef cok kaciriyoruz. Trabzon ve fb maclarinda cok iyi oynamasakta, pozisyonlari kacirmasaydik iki macta da farka gidebilirdik. Malesef bu iki maci da kaybettik.

Biz ne kadar defansif te oynasak, malesef defans yapmasini bilmiyoruz. Bu senelerce boyle olmustur. Tahminen 3 buyukler arasinda nerdeyse her sezon en fazla golu yiyen takimiz. ALLAH tan Neil var, yoksa vay halimize.

Bu arada Aykut iyi bir kurtaris yapmis olsa bile, malesef guven vermiyor bana. Ozellikle yan toplarda ve sutlarinda cok korkuyorum.

Ne zaman biri Aykut dese aklıma Steaua Bucharest maçı geliyor.:mad:

Bu maç aldatıcı bu kadro ile dişli takıma karşı oynayamayız.

Yasin, Keita'yı sakatlamak peşinde. İyi izleyin. Bir taç çizgisi kenarında makas yaptı. Diğerinde de boş yerde Keita'nın ayaklarına kaydı.

asiri kotu oynuyoruz.. berbat.. ahi gitmis vahi kalmis sivas 2 tane %100 gol kacirdi..

fiksturu en kolay takim biziz kalan maclara bakarsak ama bu sekilde sampiyon olamayiz, hasbelkader bugun kazansak bile..

bunlara acilen fark atmamiz lazim.. 4 ten asagi biterse ve bu cibiliyetsizleri parcalayamazsak sampiyon falan olamayiz..

Seneye kesinlikle Servet, Gökhan, Sarp gibi afedersiniz ama teknigi, oyun zekasi 0 olan oyunculardan kurtulmaliyiz.

Teşekkür ederim yorumlarınız için.Gio nasıl?Ben Gio'dan güzel şeyler bekliyorum hatta seneye takımda Gio'nun kalmasını dahi istiyorum.

o da fena değildi son dakkalarda gol atıyordu yan ağlarda kaldı top sağ kanattan çok iyi dripling atıyor bu maçta ama her maç böyle olmaz daha iyi oynaması lazım 2.yarı.

rijkaard halleder 2. yarı

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | İkinci Yar

Bu Caner hucüma katkı yapıyor diye Hakan'a tercih ediliyor ya işte bu çok komik. Hakan Balta en azından defansta sağlam duruyor ve kaptığı topları bir şekilde önündeki adama veriyor. Yani 1 fazladan atak şansı veriyor. Caner yarısını uzun top yapıyor diğer yarısını da çalıma gidiyor debeleniyor kendi kendine.1000 kere Hakan Balta'yı tercih ederim Caner'e bek olarak. Caner iyi bir futbolcu o ayrı..:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | İkinci Yar

2. yarı başladı hadi hayırlısı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 0-1 Galatasaray | 5 Nisan | İlk yarı

oynatmayan takım he ? aferin 'selin' iyi giriş yapmışsın foruma. kalıcı olman dileğiyle. fenerbahçe en iyi takım zaten selin. şampiyon fener di mi selin? yoksa selim mi demeliydim ?

Gs oynadı da ben mi görmedim :confused:

Seneye kesinlikle Servet, Gökhan, Sarp gibi afedersiniz ama teknigi, oyun zekasi 0 olan oyunculardan kurtulmaliyiz.

sifirin alti baris'i da unutmayalim hemen bi gol atti diye.. listenin basinda baris var bence..

Haydi cocuklar, farka gidin

Geri
Üst Alt