TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

o sivasın antrönrü ne yaptı rijkaarda lan

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Allah kahretsinki 1 tane yaratıcı oyuncu yok şu takımın orta sahasında !!

Olurmu ya 6 da 6 yapacaz daha

su dustugumuz duruma bakin, ahahaha )))))))) aglamamak icin gülüyorum ))

Sahadaki 11 malin hepsine bize bu günleri yasattiklari icin lanet ediyorum,hepsine tek tek,bastada bize bu mallari kazandiran yönetime ve kaptan olali performansi yariya düsen ardaya.

7 de 7'yi futbolcular yapcaktı.Sinirden gülüyom lan.Aldığınız para haram olsun.Ruhsuzlar.

rijkaard dayak mı yedi?

Şampiyon gibi oynadık (!) Bravo Rijkaard. Utandım bugün futboldan.

Forumdaki total futbol hayalleri kuran polyannalar nerede? Sezon başından beri gerçekleri göremeyenler? alın size total futbol rijkaard devrim!!!

Oldu ozaman.Yav bi git arkadaşım işine valla git ya.

Çok ciddi artık biran önce gönderilmesi gereken oyuncular var şu takımda defoulun gidin be. Kazma futbol görmek istemiyoruz artık. :mad:

rejkaard a sabır? hadi len hadi ne sabrı lan ne sabrı...

Rijkaard maçı daha sahaya çıkmadan kaybetmişti zaten. Kadro seçiminden, oyuna; istatistiklerden, sonuca kadar herşey rezalet. Bu ligin çok çok altında bir takıma, birçok Bank Asya ekibinden zayıf bir takıma karşı böyle bir kader maçında kazanımıyorsanız ne denilebilir ki? Forumdaki elemanları toplayıp sahaya çıksak daha beter olmazdı herhalde, en azından millet hırs görürdü, istek görürdü biraz. Sivas ya Sivas, inanamıyorum. Yazıklar olsun. Ama olsun beyler daha 6 maç var, 6'da 6 yaparsak ŞAMPİYONUZ(!)

Her sene boyle sezon basi diyoruz "oo super oynuyoruz lan" ondan sonrada sezonun bitimine kala berbat bir takimiz biz bunlari yasayacak taraftarmiyiz be yazik. Tabi sakatliklarda bunun bir gostergesi ha hakemlermi onlar zaten azizin kopekleridir yem bekleyen kopekler sivas gibi bunlarin alayi kopek ulan !

bundan sonra ne olacak bir fikri olan var mı?ben söyleyim hocamız açıklma yapar henüz herşey bitmedi diye,bir oyuncu çıkar 6 da 6 yapabiliriz der vs.böylelikle artık yönetimden oyuncusuna kadar artık umarım herkes anlar bir derbi maçın ne demek olduğunu.derbi maçı kazanan şampiyonluğa tutunurken kaybeden bakın ne oluyor...gerçkten taraftar olarak biz bunu hak etmiyoruz...

Hiç bir zaman bizden büyük olmayacaklar.ne stadlarıyla ne kupalarıyla istedikleri kadar kollasınlar.sadece galatasaray ismi değerlidir benim için artık bu sezon.gerisin atın çöpe.

En büyük galatasaraydır.biz daha iyisini yapana kadar.renkdaşlar çok sinirliyiz tamam ama gerisine değil sedece galatasaray ismi için birlik olalım.sakin olalım.

Ligin en değerli takımı sürünüyor neredeyse yaaa nerede yanlış var... Stad falan yapacaz diye takımı unuttunuz gidiyor yaa. yazık Şampiyonlar ligi hayal oldu sayılır 4 oldu fenerle fark haftaya bay geçiyorlar haftayada diyara veririz 2 puan 6 olur fark.

TÜM KALBIMLE BURSASPORU DESTEKLIYORUM ARTIK.

Allah büyük, insAllah sampiyon BURSASPOR OLUR:

Geri
Üst Alt