TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Terler içinde kaldım. Başım dönüyor. Daha ne kadar çekeceğiz?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Ayıp diyorum başka da birşey demiyorum.

İkinci devre şu gol bağıra bağıra geldi. Sivas gibi takıma futbol şov yaptırdık resmen adamlar bizden aldıkları gazla kümede kalacaklar. Ya bu sivasa ikiden aşağı atanı odunla kovalıyorlar be ayıptır yazıktır günahtır.

Şu taraftara yazık verilen emeklere harcanan paralara yazık. Her sene uefa ya gideceksek takım falan kurmayalım zaten forma ilk 5 e giriyor.

Sanki top oynamış gibi adamlara tekme savurmalar bilmemne. Madem bu kadar galibiyet hırsınız var top oynayın. Hem top oynamasını bilmiyorlar hem de yenilmeyi hazmedemiyorlar.

4 hafta önce yerin dibine sokulan feneri izleyin de utanın.

yazık özhan canaydın ın kemikleri sızlamıştır çok yazık.

nese 5te 5 yapacaz bekleyin kalbur sudan ne getirecek daha

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | İkinci Yar

Jo niye yedek kaldı anlamıyorum zaten forvetsiz defalarca yenildik. Akıl mı bu ?

Jo keşke girmeseydi ruhsuz bir adammış sahadaki herkes mücadele ederken sonradan girmesine rağmen basmadı bile pres bile yapmadı

ALt yapıdan adam koysan emre çolağı koysan yenilsen anlarım ama bu ne laubalilik rijkaard fantazi futbol mu oynuyorsun

Geçmiş olsun seneye yeni stadımızda tobolları ağırlayacağız artık. Rijkaard hakkında ne desem bilemiyorum. Emre çolak niye yoktu kadroda belki 1-2 top tutardı ayağında takımı zor anlarda rahatlatırdı. Neyse artık olan oldu bu sene de bitti bir şekilde..

rijkaard bu takım senin eserin gurur duy. 1 yıldır bu takımdasın nerdeyse 2 pas yaptıramıyorsa sen bu takıma ben kusura bakmayın ama hiç ama hiç sabretmek istemiyorum

Neden 1-0 i korumaya calisiyoruzki??? Anlayamiyorum yaa. Bu arada Jo da hic mi hirs olmaz.

Valla sinirden ne yazacagimi bilemiyorum. Aykut aykut dediniz. Alin size Aykut. Leo Francodan ne farki var simdi?

Hakeme gelirsekte Keitanin diresegine ve Camananin hareketine kart bile gostermezsen, sana diyecek bir sozum yoktur o zaman. Barisa hic kizmiyorum, cunku adamin nerdeyse ayagi kiriliyor ve kirmaya calisan oyuncu hala sahada. Bare iyi gecirseydin..

geçmis olsun

Guiza'ya bütün Türkiye belkide güldü halada gülüyor olabilirler.Ama emin olun renkdaşlarım Guiza'nında güldüğü bir şey var artık buna eminim.Ve de bu ne yazık ki Galatasaray !

Bu takımın oynadığı maçlar izlenmez artık. İnsan sağlığına yan etkileri ve zararları vardır. Sağlığını düşünen başka işlerle meşgul olsun ..

YAZIKLAR OLSUN !

Sezon başından beri,bir tane deplasman maçını rahat izleyemedim,yine öyle oldu.Koca Galatasaray dibe vurdu bu maçta.Keita değişikliği de,çok kötü bir değişiklikti.

Şu rıdvanı şerefsiz volkanı sevindirdiniz ya helal olsun sizlere son dklar'da Jo'nun topu almaması için yasin itevladı'nın yaptığına bakın birde gülüşüyorlar kaleciyle bu durumlara düşecek takımmıydık biz ya hepinize yazıklar olsun rıdvanla karşısındaki it gülüyorlar stüdyoda artık yönetimin bu iki şerefsize sesini yükseltmesi gerek miyor mu ???

ya arkadaş bu şekilde kaçıncı puan kaybı böyle bu tür maçlara iyi bakın gol 20 dakika önce haber veriyor geliyorum diye ve önlem alamıyoruz tüm puan kaybettiğimiz maçlar bu şe kilde idi eskişehir 1-1 manisa 1-1 ibb 1-1 şimdi de sivas 1-1 bu dört maçın ortak yönü yiyeceğimiz golün kendini belli etmesi ve buna çözüm bulamamamız

Galatasaray bu sezon benim için bitmiştir, ne bir maçını izlerim ne de desteklerim.Böyle kalitesiz, böyle ruhsuz, böyle ne oldukları belirsiz adamlardan oluşan bir takım zerre kadar umrumda değil.

Yazık CL gediklisi Galatasaray'ı, yıllardır UEFA'ya mahkum ettiniz.Tepeden tırnağa herkes suçlu.Başkanından futbolcusuna, teknik heyetinden taraftarına kadar herkesin bu rezalette payı var.

Takımımdan utanıyorum.

birazdan konu açılır 6 da 6 yaparsak şampiyon olurmuyuz diye . Bize bunu çektirmeye ne hakları var ya ? ezik fener taraftarı bile mutlu mesut ya onların oynadığı oyunu oynayamadık biz ya yazıkları olsun ya.gittik 1-0 ın üstüne yattık bide ya

Korkağız.Başka bişey değil.Sivasa forvetsiz oynuyoz ya.kafayı yicem.ulan düşünemiyomu bu teknik ekip.

Geri
Üst Alt