TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

204 ziyaretçi... Sizin ta ...... Yürüyün gidin Lan Angut Forumunuza şerefsizler..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Allahin keko suratli, korucu tipli serefsiz Sivaslilarina:

Kume dusun de kurtulalim sizden pis fasistler.

Beyler Önemli!

Son 7 haftası kalan Digitürk Web Tv aboneliğimi satıyorum. 7x4= 28 maç var.

İstediğim fiyat 25 ytl. İlgilenen olursa özel mesaj atsın.

Gs forumunda 5 Tl ye bile alıcı bulamazsın diğer forumları dene renkdaşım antu gibi.

8 senedir bu sene iyi olacağız,seneye daha iyi olacağız laflarıyla hep kandırılıyoruz.Bakalım nereye kadar gidecek bu iş.

Buraya yazıyorum,bu takımdan seneyede bir cacık olmaz.Biz sadece üzüldüğümüzle kalırız.Avrupada başarı falan hayal artık bize

Sakiiiiiiinn !!

OFFFFFFFFFFFF yeter artik ya bu kadarinadapes ,yaziklar olsun ikinci lige dusecek bir takimi bile yenemiyoruz,sonrada sampiyon olacagiz,ben bu takimdan cokc ama cok sogudum futboldan cok sogutta galatasaray beni,sayin baskansen hala bu takima inaniyormusun?

Sansimiz tutmadi. Elimizden ne gelir.

Basarilar gelir geçer, asaletin bize yeter.

Herseye ragmen forza Rijkaard ve forza Galatasaray. Umarim CL yapariz.

Rijkaard'la devam etsinler, sakın Galatasaray taraftarlarının ve medyanın gazına gelip hata yapmasınlar.Yönetime büyük iş düşüyor bu konuda, geçtiğimiz senelerde yapılan hataları tekrarlamasınlar.

Bu oyunla Bursayı yenebileceğimizi düşünen var mı? Tesadüfi bir gol atsak Bursa 'nın baskısına direç gösterebilir miyiz? Bütün sezon gösteremediğimiz direnci...

Bu oyunla son dakikalarda gol atmadığımız takdirde kesinlikle yeriz. Tamam 2. yarıda Sivas baskılı. Bizim niye hiç bir hücumumuz yok. Kontraataklardan farkı arttırmamız gerekirken her topu gelişigüzel ileri vurup yediğimiz baskıyı arttırdılar. Adnan Polat verdiği sözü tutar mı bu gidişten sonra bilmiyorum artık (Rİjkaardla 2 sene daha uzatacaktı sözleşmeyi).

Ligin ilk yarısında her maç 3-4 gol atan takıma bakın ya.70. dakikadan sonra 10 futbolcu defans yaptı.Ayağınızda top tutup ileri gidemeyen adamları Gs de barındırmayın..Onlar futbolcu mu ya...

skor yorumculari defolun gidin Rijkaard geldigi zaman arkasinda duracaktik hani? NERDESINIZ BEYLEEEEEEEEEEER???????

Biz seni şampiyonluğun için sevmedik.her zaman Metin Oktay ruhuyla kalbimizdesin.takımımla her zaman gurur duydum.ölene kadarda duyacağım. en büyük Galatasaray.her sene realitede olamasan bile gerçek Galatasaraylının gönlünde her zaman şampiyonumuz sensin.her zaman destekçiniz.bizim için en büyük sensin bizi başkası ilgilendirmez.ismin bizim için yeterlidir:gs:

1-0'a ne kadar güveniyoruz ya!

Kaç maç kaybettik 1-0'a yatıp yazıklar olsun!

Riijkard haricinde hiçbirini istemiyorum.Hepsi baksın maçtan sonra nerede disko , nerede eğlence var, nerede kadın var. Biz bunlara mı kahroluyoruz yahu?

Rijkardın yanına yerli yardımcı şart oldu artık

bunlar icin yazmaya bile degmez

arkadaş hadi onlar hazır değil emre çolak diye bi adam var top yapabilen onu neden oynatmıyor

Hee sonra da neden Emre oynadı denilsin değil mi ? Çok önemli bir maç niye Emre'yi feda etsin boş yere adam.

Sonuna kadar Rijkaard ulan !

Her sene teknik direktör değiştireceğimize kıymetini bilelim bu adamın. Adamın elinde malzeme kalmamış nasıl yemek yapsın ? Olanlarla bu kadar işte. Sakatlar, hazır olmayanlar, cezalılar derken böyle oluyor.

Boşverin artık nasılolsa olan oldu,artık tamamen önümüzdeki yıla bakmalıyız.

Her sezon sonu önümüze bakıyoruz anasını satayım.Şampiyonlar Ligi'nde izlemek istiyorum ben takımımı arkadaş.Kadroya bakıyorum müthiş ama oyuna bakıyorum oynadığım amatör takım bile daha iyi oynardı ikinci yarıda oynanan oyundan.Şu beklentilerle,transfer harcamalarıyla,şu kadroyla buralara kadar düşmek skandaldır skandal.Başka bir açıklaması yok içinde bulunduğumuz durumun.

Galatasaray'ın başına hoca koymasan yine böyle oynar.

Yahu ziyaretçilere kapatın şu forumu sayfa bile yenilenmiyor.

Geri
Üst Alt