TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Renkdaşlar artık yapıcak bir şey yok . Berabere kaldık şampiyonluk bizim için bitti.En azından 2. ve ya 3. olmaya bakmalıyız.Avrupa kupalarına gitmeye bakmalıyız.Şampiyonluk bitti ama asla bizim için Galatasaray sevgisi bitmeyecek.

Bunu da unutmayın.

Sadece Yendiğinde Sevseydik Sarının Yanına Lacivert Koyardık ...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Hakikaten şu siteyi yabancılara kapatmıyorsunuz ya ne diyim. Bırakın millet bi de bizimle bu yüzden eğlensin. Forumlarda mesajlarımız her yerde dolaşsın. Aferin Yönetim

Sonuna Kadar Galatasaray Ulan.... S........... Lan Ziyaretçiler....

Beyler armut kafa mehmet'in gol ince ofsayt mı kalın ofsayt mı?

Yazık...

herzaman her yerde en büyük cimbom

MEDYA'NIN GAZINA GELMEYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YONETIM ORTA SAHA'YA OYUNCU ALMAK IçIN çALISMALAR YAPMALI!!!!!!!!!

RIJKAARD'LA DEVAM çunku LIGIMIZ KAPALI OYNUYOR

VE NEDENSE HER TAKIM BIZE KARSI BASKA BIR MOTIVE OLUYOR!

İnadına Rijkaard !

Fark 7 Kalan 6x3 18 puan matematiksel ve olağan şans devam ediyor... yanlışmıyım ? Cevat hocayı hatırlayın.

alay konusu olduk resmen :( Sinirden,üzüntüden ne yapayim bilmiyorum :(

Bence ilk olarak avatarını değiştirmekle başla yapıcaklarına , bu adam geldiğinde alemcinin kralı tatile geliyor dediğimizde fenerli yapmıslardı bizi...

İkinci olarakta Keita.. Bu adamı hiçkimse uyarmıyor mu ? Artık bende bile antipati oluşturmaya başladı maç içindeki garip agresiflikleriyle . Birgün telafisi olmayan birşey yapıcak korkarım ülkesine kaçırmak için uçağına zor yetiştircez.

TSL nin tartışmasız en zayıf takımına 45 dakıka mahkum oynamak utanç vericiydi. Değil 3-5 , 15 eksik olsa bu sivası parçalamamız lazımdı. Sivas ta sahibinin sesi olmayı iyi becerdi bu senede!!! Aynı hırsın bakalım ne kadarını görücez kalan ölüm kalım haftalarında

Komedi resmen Sivas farki kacirdi bize karsi.

Tugay KErimoğlu'nu Rijkard'ın yardımcısı yapsınlar.Kesinlikle revizyona gidilmeli ama Rijkard'a dokunulmamalı.Futbolcular kendilerini T.Direktörden üstün görüyorlar.Kesinlikle ama kesinlikle futbolcuların%60 ı ile yollar ayrılmalı.

Orhan Gencebaydan Batsin Bu Dünya şarkıyıla sizlere veda ediyorum kardeşlerim herkese saygılar hürmetler...

tüm futbolcuları yollayalım rijcaard liste yapsın ona göre transfer yapalım.

Bütün orta saha oyuncuları gönderilmeli Elano´da dahil Ayrıca Neill´ın yanına bir stoper daha alınmalıdır Başka türlü bu takım başarılı olamaz

Fener karşısında 3 forvetle çıkan,ligin dibindeki sivasa forvetsiz çıkan rijkaarda selamlarımı gönderiyorum.Korkma artık korkma.

Rijkaard ile alakalı pozitif yorumlar yapanları ben mutlak değere benzetiyorum!!!

Biz seni şampiyonluğun için sevmedik.her zaman Metin Oktay ruhuyla kalbimizdesin.takımımla her zaman gurur duydum.ölene kadarda duyacağım. en büyük Galatasaray.her sene realitede olamasan bile gerçek Galatasaraylının gönlünde her zaman şampiyonumuz sensin.her zaman destekçiniz.bizim için en büyük sensin bizi başkası ilgilendirmez.ismin bizim için yeterlidir

alkışlar şanlı armamıza sadece:007::007::007::007::007::007::007:

bırakın abi bu koruma ayaklarını.ben 22 yaşındayım daha hayatımda bu kadar aciz bir maç izlemedim ya bırakın ya boş boş savunmayın şu adamı bana yazıklar olsun be

Geri
Üst Alt