TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Şunu rijkaard fanları bi iyice okusun

İBB de abdullah avcı her maç ortalama as kadrosundan 8 eksikle takımını oynatıyor. Adamlar bizi geçerler bu gidişle. Eksik sakat hikaye. Şu kadroya bak lan komedi. İstifa et adamın asabını bozma

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | İkinci Yar

sakın birisi çıkıpta bursaya maçı satında bursa şampiyon olsun fener şampiyon olmasın demesin bırakın fener yoksa biz kendimizi kandırır dururuz

biz o kıyağı yapsa idik, vakt-i zamanında Trabzonspor'u yenip feneri şampiyon yapmazdık!

biz işimize bakarız. yeneriz ya da yeniliriz; ama şerefimizle 90 dakika mücadele ederiz. zaten büyük takım olmak da bu demektir..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

----------jo(baroş)------

arda(emreç)---------keita--

-----------gio------------

-------neill-----elano-----

hakan---emre---servet--sabri

Kim ne derse desin iyi oynadık diyenler de maçın sonucuna göre dönmesin Gsnin kadrosu budur ne bi eksik ne bi fazla.

Hala rijkaard deniliyor ya ? Ne yapsın bu adam elano, jo, kewell, arda sakat, baros cezalı kimi koysun daha takımda adam mı kaldı mustafa, barış, ayhan felan dışında orta sahada adam mı vardı takımda forvette adam mı vardı oynatmadı !

İnşallah o sabrın ödülünü gelecek yıl alacağız. Bu yıl bitti. :(

Rijkaard'ı geçen haftaya kadar hep savundum ama şu futbol bana seneye içinde umut vermiyor. Seneye devam edilmemeli.

rijkardın devrim falan yapacağı yok kimse bana masal anlatmasın hiçbir şekilde ileri gidemiyoruz hadi sezon başı olsa karşımıza böyle bir tablo çıksa 2 mağlubiyet 1 beraberlik sabredelim dersin sistem bi otursun dersin ama şimdi şu kadronun 4-3-3 ile ne alakası var

futbolcular ruhsuz olunca antrenör napacak ? Gerets dönemindeki Ruh bile yok !

Rijkaard'a neden sallanır anlamıyorum ?

Elano ve Jo hazırdı da ondan mı oynatmadı ? Adamlar 2 antremana çıktılar, Elano'nun bir de baş parmağı kopmuştu. Üstüne Arda, Kewell sakat. Baros cezalı.

Rijkaard ne yapsın bu durumda orta sahaya kendini mi koysun ?

Of yeter artık ya.Övme şu adamı sus.Hazır değilse nasıl sokuyo 2.yarı 45 dk damı hazır oluyor.

Bursayi yenip, feneri sampiyon yaparsaniz Allah sizi bildiginiz gibi yapsin.

İnşallah o sabrın ödülünü gelecek yıl alacağız. Bu yıl bitti. :(

bu futbolcularla hiç bir şey alamayız.city,li adamlar ilkokul mezunumu niye versinler iyi olsa adamı.adamlarda para .ok.

benc şimdiden gelecek yıl için ve yeni stadımız için köklü bir değişim için hemen işlere koyulmalı.

ulan sakın bursayı yenmeyin adamı sinirlendirmeyin bursadan fark yiyelim averajıda iyice geçsin feneri

bunun sorumluluğu tamamen rijkardındır,ve yanlış transfer politikasıdır

Çıkarsak paf takımı komple bu kadar berbat oynamazdık valla.

Eğer bu takım gidipte Bursa'yı yener Fb yi şampiyon yaparsa ben böyle takımında,futbolcularında,yönetiminde....

Bu oyunla Bursayı yenebileceğimizi düşünen var mı? Tesadüfi bir gol atsak Bursa 'nın baskısına direç gösterebilir miyiz? Bütün sezon gösteremediğimiz direnci...

birazdan konu açılır 6 da 6 yaparsak şampiyon olurmuyuz diye . Bize bunu çektirmeye ne hakları var ya ? ezik fener taraftarı bile mutlu mesut ya onların oynadığı oyunu oynayamadık biz ya yazıkları olsun ya.gittik 1-0 ın üstüne yattık bide ya

cok iyi solemissin bayılıyorum hadi 6da 6 yaparız denebilir yinede takıma inanırsın ama benim en cok guldugum boyuna rijkaard bilir o en iyisini yapar diyenler ya adam macı kaybetmek icin elinden geleni yaptı keitayı cıkarmak nedemek ya teknik direktorumuz fener ajanı olsa keitayı cıkarırki ilerde top tutan tek adamımızda olmasın ve defansa cekilip gol yiyelim diye

kime kizacagima sasirdim.bu ne ya

Geri
Üst Alt