TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Hiç üzgün değilim. Sadece sinirliyim. Bu kadar musibet geliyor başımıza, hala ibret alan kimse yok. Daha da dibe vuruyoruz günden güne. :(

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Rijkardaa giren i herif yuzunden titiriyorum su an, cok kötü oldum Rijkaardi o durumda gördügüm zaman. Cok tuaf oldu Rijkaard o hareket sonrasi.

Galatasarayın hedefi 2.lik mi oldu şimdi :mad:

Bence 5.olup AVrupa!ya gitmesek daha iyi olur. Avrupa'da Trışka Sofia, Lavanya Wien gibi abuk abuk takımlarla oynayıp erken form tutup sezon sonu dökülüyoruz. Aynı fikirde olanların yorumlarını bekliyorum.

Hey, Kavanoz dipli dünya

Hani sezon başında sabır demiştik. Gerekirse bu yılı feda edecektik. Total futbol için yeminler etmiştik. Rijkaard'la 5 yıllık sözleşme imzalansın diye konular açmıştık.

Bu mudur yani ? Yenmek de var yenilmek de, futbol bu. Bu takımın kapasitesi bu kadar. Transferlerde kan tutmadı. Takımdan utanmak ne demek ?

Utanacaksınız Barış denen o terbiyesiz ahlaksız'ın yaptıklarından utanın.

Artık futboldan anlamayan ev hanımlarının bile Sarp, Barış, Topal gibi kazmalardan, Ayhan gibi içi geçmişlerden orta saha adamı olmayacağını bildiklerini düşünüyor, yönetimin bu durumun farkında olmasını dliyorum.

Geçen senenin sıra takımı Bursa'dan adam alıyoruz ve ilk 11'e koyuyoruz, Bursa bu sene kafaya oynuyor ve 7 puan gerisindeyiz. Gerçekten şaşırtıcı !!!

Forumu misafirlere kapattım bir süreliğine...

Ya nerede bu site yöneticileri nerede adminler Modaretörler kapatsanıza şu siteyi ziyaretçilere ya . Adamlar sitede burdan kopyaladıklarıyla eğleniyorlar.Biz buraya onları eğlendirmek için mi yazıyoruz.Adamlar istedikleri zaman ziyaretçilere kapatıyor siteyi. Biz de kapatalım ne bu ya.

Gücüm kalmadı üzülecek.

ben açık ve net söylüyorum rijkaard türk futblouna uyacak bir hoca değil. yönetimden ricam gözünüzü seveyim abdullah avcıyı getirin şu takımın başına. nolur yalvarıyorum size. yoksa seneyede aynı rezaletleri yaşayacağız

Fark 7 Kalan 6x3 18 puan matematiksel ve olağan şans devam ediyor... yanlışmıyım ? Cevat hocayı hatırlayın.

O zaman tüm sezon aslanlar gibi oynayan takım vardı. Hiç bir maçta böyle aciz değildik.

Orhan Gencebaydan Batsin Bu Dünya şarkıyıla sizlere veda ediyorum kardeşlerim herkese saygılar hürmetler...

:boohoo::boohoo::boohoo::boohoo::boohoo::boohoo::boohoo:

önümüze bakıcaz...renkdaş

2 yi atamazsan 1 puana razı olursun.bu filmi defalarca seyrettik yine izliyoruz.ama takım çok korkak oynuyor ,1 i bulmuşsun 2 yi bulmak için niye saldırmıyorsun.rijkard mahvettin bizi artık git en azından tatil yap biraz.bizi neskense bırak.

seneye Aslen tepede 30 maçımızıda kaybetsek umrumda deil,galatasarayın geleceği parlak,yenilgiler lig tarihinden beri olagelmiştir.Bizim tek eksiğimiz tesisleşmeydi,zafer nasıl olsa gelir,unutmayın bu takım bu ülkenin hayal bile edemeyeceği başarılara imzasını atmıştır,tek eksiğimizde yakında tamamlanmak üzere....

Fark 7 Kalan 6x3 18 puan matematiksel ve olağan şans devam ediyor... yanlışmıyım ? Cevat hocayı hatırlayın.

Baymadınız mı artık ya ?

Olmadı işte tamam zorlamanın manası yok bu takım 14 sene şampiyonluk beklemiş 2 sene sonra da avrupayı sallamış. 2 sene şampiyonluk da görmeyiverin ne olacak sanki ?

Getirttiğin adamların biri yürür 3.5 milyon euro alır, birisi avrupa kupasında oynayamaz ligte top oynayacağına grup sex peşinde koşar biri deplasmanlarda varlığı yokluğu belli değil. Senin oynatacağın futbolun kaidesini kuralını yeniden yazayım

helal be hepsi dogru,kusura bakma Ustunel sende katil onlara ve bolbol eylenin kizlarla bedava nasil olsa biz kombine alalim bizim sayemizde para kazanin sizde gidin finfon yapin pesssssssssssssssssss

Tek kelime 3 harf RUH'UN olmadan asla.Ama sen ona ihanet ediyorsun.Ona ihanet eden her kimse bizden değildir.

Biz seni şampiyonluğun için sevmedik.her zaman Metin Oktay ruhuyla kalbimizdesin.takımımla her zaman gurur duydum.ölene kadarda duyacağım. en büyük Galatasaray.her sene realitede olamasan bile gerçek Galatasaraylının gönlünde her zaman şampiyonumuz sensin.her zaman destekçiniz.bizim için en büyük sensin bizi başkası ilgilendirmez.ismin bizim için yeterlidir

alkışlar şanlı armamıza sadece:005::005::005::005::007::007::007::007::gs::gs::gs::gs::gs:

Geri
Üst Alt