TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

bizim takıma adam gibi adam yüreğiyle oynayan futbolcular lazım yıldız mıldız lazım değil

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Evet, bütün bir sezonun emekleri nasıl bir çırpıda çöpe gider bugün gördük.

Yazıklar olsun.

Gerets'i gönderdik elimize ne geçti?Skibbe'yi gönderdik elimize ne geçti?Rijkaard'ı göndereceksiniz elinize ne geçecek?Sizin gibi kelle avcılarının gelecek sezon yeni hocayı da haracamayacağı ne malum.Yeter yahu, biraz dik durun.Vazgeçin şu hoca gönderme sevdasından.Bir hocaya da birkaç sene sabredin artık.Sanki her sene Avrupa kupası alıyorduk, her sene taş gibi top oynayıp şampiyon oluyorduk da bu sene olamadık.Sizin kitabınızda sabır yok mudur, ikinci bir şans verme yok mudur?Sizin gibi Galatasaralılardan utanıyorum.

Yav herifin suçu ne.Burda en az suclu Rijkaard.Adamlar oynamıyor ruh gibi geziyorlar Rijkaard napsın ha.

Ben Rijkaard istifa etsin gitsin demiyorum ama sene başından beri takımın bi milim ilerlemediği ortada. Tamam oyuncular vazıfsız belki ama odun olsa birşeyler kapardı koskoca bir senede. Bırakın ilerlemeyi geçen sezon çok eleştirilen, hala laf atıldığını gördüğüm o Skibbe dönemindeki oyundan da geriledik ve gittikçe geriliyoruz. Skibbe'yi de geçtim futboldan anlamıyor dediğimiz Bülent Korkmaz'ın verdiğinden daha fazla birşey vermedi şimdilik takıma. Sene başından beri gelinen nokta bu mu? Total futbol oynicaz, topa sahip olucaz diyoruz topla oynama %69 Sivas lehine, dikkatini çekerim Barça falan değil Sivas(!). Biz sabredicez, total futbol diye kendinizi kandıralım. Topal-Ayhan-Sarp-Barış dörtlüsüyle çıkarak mı Rijkaard total futbolu yerleştirmeye çalışıyor? Tamam hadi sabredelim ama neye sabredicez? Takımda ilerleme olur, ışık olur sabreder insan. Takımı motive etmek, oyuncularının formunu yukarıda tutmak, birlik beraberliği sağlamak da teknik direktörün görvelerindendir. Ben asıp keselim demiyorum ama her durumda da herşeyi olumlu tarafa çekmenin, birşeyler bulmanın, eleştirmekten bu kadar korkmanın bir anlamı yok. Rijkaard'la devam edilsin ama artık bir icraat görelim.

ayakkabı değiştirir gibi teknik direktör değiştirilmez.

6 de 2 şampiyon galatasaray Hala 6 da 6 diyenler var. Gidin başka eğlence bulun kendinize

sonunda ziyaretçilere kapatmışsınızda forum kendine geldi biraz..

Sakin olun Tabiki eleştircez.... Ama şu Şerefsiz Angutları sevindirmeyin.....

Rijkardaa giren i herif yuzunden titiriyorum su an, cok kötü oldum Rijkaardi o durumda gördügüm zaman. Cok tuaf oldu Rijkaard o hareket sonrasi.

Karakteri TSL ye çok fazla renkdaş Rijkaard ın. Kalıp başarılı olmasını , bu ülkede çirkeflik yapmadan da başarılı olunabileceğini göstermesini o kadar çok istiyorum ki...

Biraz önce ridvanı dinledim.Çok doğru şeyler söyledi ilk defa...

Yeşillll Beeeyaaazzzzzzz

Yeeşillll Beyaaazzzzz

Şampiyoooonnn

BURSA

Şampiyon

BURSA

ulan sevgilim aldatmıştı,bu kadar koymamıştı.reziller takımı.ruhsuzlar takımı.yazıklar olsun.box to box mış,barçayı şampiyon yapmış,yeter ulan.bizde biliyoz sizin gibi futbolu.sivastan bile fark yicektik aykut olmasa.

Sivas'ta puan kaybettiysek Bursa'dan gelecek puana lanet olsun.

artık total futbol deyince ,herkez bize gülüyor.oynamaya çalışsak bari üzülmeyecem.ama bu sene elveda herşey.

Arkadaşın dediği gibi Riji Türkiye ligine uyacak bir hoca değil. Ve Türkiye ligini hala tanıdığınıda sanmıyorum. Çünkü aynı hataları haftalardır yapıyor. Yönetimde yaptığı hatalardan ders alsın artık. Nerede YUMUŞAK adam varsa toplayıp galatasaraya getirdiler. Biz savaşçı hırslı oyuncular istiyoruz.

Galatasaray sezon içinde 6 puan vererek ölü Fener'i diriltti Bursa'yı da yenerse şampiyonda yapacak!Bu sene Fener'e çalışıyoruz!..

Rijkaarda laf atanlari anlamiyorum.

Gerets, Skibbe, Bulent gitti elimize ne gecti. Allah askina yapmayin sunu.

Rijkaard hicbir yere gitmez insALLah. Bu sene yaptigi hatalardan ders almasi lazim sadece.

Baymadınız mı artık ya ?

Olmadı işte tamam zorlamanın manası yok bu takım 14 sene şampiyonluk beklemiş 2 sene sonra da avrupayı sallamış. 2 sene şampiyonluk da görmeyiverin ne olacak sanki ?

ben olağan şansı söylüyorum.. en azından ŞL olmalı bu sene !!!

Geri
Üst Alt