Terim gelsin evet.. Allah Allah diye gazı verince, Barış kesin o pozisyonda adamı öldürürdü. Medyadaki saçma sapan adamların, ondan geçtim Fenerli yorumcuların gazına gelip takımı yuhaladınız, Rijkaard'a çamur attınız, Elano'yu yuhaladınız, yetmedi Leo'yu ağlattınız. Ulan Guiza saha ortasında ağlarken ta.ak geçen de siz değil miydiniz? Ondan geçtim bugün Aykut'un yediği gole ne diyeceksiniz? Geçen hafta Leo'nun yediği golde top yarım metre önünde sekti, yedi. Hadi onun bi açıklaması var. Aykut'un yediği gole ne diyeceksiniz? Ha pardon siz kaleye Ufuk geçsin demiştiniz. Bu takımın bugün bu konumda olmasında, Rijkaard'ın, futbolcuların ne kadar payı varsa, pek zeki, pek bilgin futbol alimlerinin(!) gazıyla çalışan taraftarın da payı var.
Rijkaard'a gelince, bugün arkasında salyası akan insanımsıları görünce utandım. Gitmese, keşke uzun yıllar burada kalsa ama bu ülkeye bi kaç gömlek yüksek. Gitsin kariyerine baksın... Hiddink gibi 70'inden sonra yalvar yakar geri gelip hayatının son yıllarında voliyi vurmaya gelsin. Yazık günah...
Akıllanmadınız, akıllanmazsınız da... Size her şey müstehak...