TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Böyle defans yaparsak yeriz golü.Ligin başından beridir aşırı kısmetsizlik var.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Rıjkaard sıstem'den vazgecmıyor bundan dolayı puan kaybedıyoruz

hersene farklı sıstem yerıne bellı bır sıstem ve kalıcı bır sıstem

sısteme gore oyuncu almalız artık!!!!!!!!

TEk bişey söyliyicem 1-5'lik febe maçında 1 veya 2 faulle maçı tamamlayıp karı gibi oynayan.. Bizim maçta da haçlı ordusuyla oynuyo gibi her topta adama giren zihniyetin ve bu zihniyetin oluşmasına çanak tutan mhk'nın, ali kıran başkesen zihniyetiyle şampiyon olmaya çalışan febenin ve başkanı azizenin, burdan mesajları alıp angut.com'a kopyalayanların, bugünün yarını da olduğunu hiç ama hiç düşünmeyenlerin kısacası futbol zevkimizin içine eden herkesin taaaaaaaaa... Anladılar onlar bunu :2_thumbs_up_-_anima

Diyarbakirspor yatalim cunku Sivasspor kume dussun. Sonra Bursaspora yatalim cunku Fener sampiyon olmasin. Sizden zaten baska birsey gelmez bari istelek kaybettin.

İyi oynayıp kazanamamayı bile özledim!

Ya Rıdvan hıyarına şunu soruyorum o zaman. Parma aptalda mı Alex'i yolladı? Alex bi mok olsa Parma yollar mıydı? böyle ilkel bakış açıları ancak Rıdvan gibi dağ fareleri düşünür. Futbolcu bir takıma adapte olaayıp o takımda iyi oynayamaz diğer takımda iyi oynar.

Şimdi anladınız herhalde neden Bursa'yı desteklediğimi.

ziyaretçiler ziyaretçiler birbirlerini cok severler

TEk bişey söyliyicem 1-5'lik febe maçında 1 veya 2 faulle maçı tamamlayıp karı gibi oynayan.. Bizim maçta da haçlı ordusuyla oynuyo gibi her topta adama giren zihniyetin ve bu zihniyetin oluşmasına çanak tutan mhk'nın, ali kıran başkesen zihniyetiyle şampiyon olmaya çalışan febenin ve başkanı azizenin, burdan mesajları alıp angut.com'a kopyalayanların, bugünün yarını da olduğunu hiç ama hiç düşünmeyenlerin kısacası futbol zevkimizin içine eden herkesin taaaaaaaaa... Anladılar onlar bunu :2_thumbs_up_-_anima

Tamam sivas çok farklı oynadı ama karşısındaki Galatasaray'sa farklı olmalıydı !

Karakteri TSL ye çok fazla renkdaş Rijkaard ın. Kalıp başarılı olmasını , bu ülkede çirkeflik yapmadan da başarılı olunabileceğini göstermesini o kadar çok istiyorum ki...

Aynen Abi.

Rijkaard hic beklemiyordu heriften öyle bir hareket. Acayip sasirdi ve bozuldu o hareket sonrasi Rijkaard. Icim cok kötü oldu gercekten, Rijkaardi o halde görünce.

Terim gelsin evet.. Allah Allah diye gazı verince, Barış kesin o pozisyonda adamı öldürürdü. Medyadaki saçma sapan adamların, ondan geçtim Fenerli yorumcuların gazına gelip takımı yuhaladınız, Rijkaard'a çamur attınız, Elano'yu yuhaladınız, yetmedi Leo'yu ağlattınız. Ulan Guiza saha ortasında ağlarken ta.ak geçen de siz değil miydiniz? Ondan geçtim bugün Aykut'un yediği gole ne diyeceksiniz? Geçen hafta Leo'nun yediği golde top yarım metre önünde sekti, yedi. Hadi onun bi açıklaması var. Aykut'un yediği gole ne diyeceksiniz? Ha pardon siz kaleye Ufuk geçsin demiştiniz. Bu takımın bugün bu konumda olmasında, Rijkaard'ın, futbolcuların ne kadar payı varsa, pek zeki, pek bilgin futbol alimlerinin(!) gazıyla çalışan taraftarın da payı var.

Rijkaard'a gelince, bugün arkasında salyası akan insanımsıları görünce utandım. Gitmese, keşke uzun yıllar burada kalsa ama bu ülkeye bi kaç gömlek yüksek. Gitsin kariyerine baksın... Hiddink gibi 70'inden sonra yalvar yakar geri gelip hayatının son yıllarında voliyi vurmaya gelsin. Yazık günah...

Akıllanmadınız, akıllanmazsınız da... Size her şey müstehak...

Evet tüm suçlu taraftar bu durumda olmamızın tek sebebi taraftar! Oysaki azıcık sabretsek seneye barca olucaz!

Bir düşünsene,seni Galatasaray'ım kadar sevdiğimi !!

iyi aksamlar renkdaslar .

sunu söylemek istiyorum bu kadar defensif oynayan bir takim sampiyon olamaz sen git sivas a karsi hala tek forvet oyna sonra maci kazanicagim diye bekle.

bir kere burda oyuncularin cok kabagati var mucadele yok oyun kurma cabasi yok zaten orta alanda mustafa,topal ,ayhan la olmaz neden bir emre colak denenmiyor.

1 - 0 öne gecmissin neden üstüne yatmaya calisiliyor neden 2 inci aticagim diye denemiyorsun neden neden neden böyle bir kadroyla bu durumlara düsüyoruzya hayret artik söyliycek birsey bulamiyorum.

sunuda söylemek istiyorum rijkaard in göndermezdim cünkü adam ne yapsin sen oyunculari

koyuyorsun ne caba var ne mücadele.

Koskoca galatasaray'ız başka takıma maç verme peşindeyiz neden ? Fenev şampiyon olmasın diye yazık bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun sivasa sallıyoruz adamlar düşüyo kavga da edicek herşeyi yapıcak sen çık oyna topunu at 3 tane 5 tane naparlarsa yapsınlar

Bursa maçından bir günn önce futbolcuları zehirlemek lazım.Paf takımla çıksın maça

Biz seni şampiyonluğun için sevmedik.her zaman Metin Oktay ruhuyla kalbimizdesin.takımımla her zaman gurur duydum.ölene kadarda duyacağım. en büyük Galatasaray.her sene realitede olamasan bile gerçek Galatasaraylının gönlünde her zaman şampiyonumuz sensin.her zaman destekçiniz.bizim için en büyük sensin bizi başkası ilgilendirmez.arman bizim için yeterlidir

alkışlar şanlı armamıza sadece:007::007::007::007::007::007:

Bursaspor' a kesinlikle 3 puan verilmeli. Eğer Bursaspor bizden 3 puan alırsa %85 şampuan. O yüzden eğer ki ola Bursa'ya geçit vermezsek o zaman Rijjkaard'ı sorgulamaya başlarım.

ayrıca alisamiyende sivassporun köylü taraftarının yaptığı baskıyı yapamıyoruz

Geri
Üst Alt