TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Ah Galatasaray keşke seni bırakabilsem olmuyor ama işte

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

bu sezon ve geçen sezon bir rüyaydı !!! Yeni stadla bu rüyadan cimciklenerek uyanıcaz ! Bekleyin..

Terim gelsin evet.. Allah Allah diye gazı verince, Barış kesin o pozisyonda adamı öldürürdü. Medyadaki saçma sapan adamların, ondan geçtim Fenerli yorumcuların gazına gelip takımı yuhaladınız, Rijkaard'a çamur attınız, Elano'yu yuhaladınız, yetmedi Leo'yu ağlattınız. Ulan Guiza saha ortasında ağlarken ta.ak geçen de siz değil miydiniz? Ondan geçtim bugün Aykut'un yediği gole ne diyeceksiniz? Geçen hafta Leo'nun yediği golde top yarım metre önünde sekti, yedi. Hadi onun bi açıklaması var. Aykut'un yediği gole ne diyeceksiniz? Ha pardon siz kaleye Ufuk geçsin demiştiniz. Bu takımın bugün bu konumda olmasında, Rijkaard'ın, futbolcuların ne kadar payı varsa, pek zeki, pek bilgin futbol alimlerinin(!) gazıyla çalışan taraftarın da payı var.

Rijkaard'a gelince, bugün arkasında salyası akan insanımsıları görünce utandım. Gitmese, keşke uzun yıllar burada kalsa ama bu ülkeye bi kaç gömlek yüksek. Gitsin kariyerine baksın... Hiddink gibi 70'inden sonra yalvar yakar geri gelip hayatının son yıllarında voliyi vurmaya gelsin. Yazık günah...

Akıllanmadınız, akıllanmazsınız da... Size her şey müstehak...

Hadi ordan sende.

Suçlu yine biz olduk.

Bu nekadar total futbol

Benim anlamadığım bütün bi ikinci yarı oynamayan Kewell ın sözleşmesi niye dondurulmadı Nonda niçin gönderildi resmen ilerde top tutamıyruz.

Son dakikalarda kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok olmaz böyle bişi

Bursa maçında kesinlikle yenilmemiz lazım,beraberlik bile feneri şampiyon yapar.

ya rıdvan hıyarına şunu soruyorum o zaman. Parma aptalda mı alex'i yolladı? Alex bi mok olsa parma yollar mıydı? Böyle ilkel bakış açıları ancak rıdvan gibi dağ fareleri düşünür. Futbolcu bir takıma adapte olaayıp o takımda iyi oynayamaz diğer takımda iyi oynar.

6 sene öncesiyle şuanki durum aynı değil. Kabul etsek de etmesek de alexin istatistiği belli keşke jo elano cart curt diye elli tane adam alıcağımıza bir tane alex alsaydık

Rıdvanı dinliyorum. Bulmuş galatasarayı böyle parçalamaya çalışıyor. Söylediklerinde hiçbir yapıcı birlşey yok. Barosu bile eleştiriyor. Fenere galatasaray maçından önceki hafta taktik veriyordu. Siz hiç galatasaray yada beşiktaş için taktik verdiğini gördünüzmü. MesutKapsalı tebrik ediyor. Sanane sana mı kalmış tebrik etmek.

Evet tüm suçlu taraftar bu durumda olmamızın tek sebebi taraftar! Oysaki azıcık sabretsek seneye barca olucaz!

Seneye Barça olacağız diyen zaten yok da, bu gazla devam ederseniz, FR de gider, Keita'da gider, Gio'da gider. Kimse de tutamaz bu adamları. Kafayı taşlara vurmayı seviyo bu millet...

Barış,Servet,Jo,Caner,Sarp,Zan hepsini yollayın !!

Bursaspor' a kesinlikle 3 puan verilmeli. Eğer Bursaspor bizden 3 puan alırsa %85 şampuan. O yüzden eğer ki ola Bursa'ya geçit vermezsek o zaman Rijjkaard'ı sorgulamaya başlarım.

Doğru Rijkaard da Fenerbahçe şampiyon olmasın hesabı yapıyordu, komik olmayın.

Bu gece sahada futbolu katleden iki takım vardı. Amatör küme maçı izler gibiydik. Sürekli top şişirmeler,komik hatalar,sallanan tekmeler,her pozisyona tüm kulübe olarak itiraz eden bir takım,saçma goller.. Yazık! Geçen senelerde şampiyonluğa oynayan iki takımın oynadığı futbola bak. Türk futbolu adına utanç verici bir geceydi.

Bazı renkdaşlarkızacaklar biliyorum.Lütfen affetsinler. Redkit Mustafa Sarp ile bu iş olmaz. Eyvallah yüreğini sahaya koyuyor koşuyor çarpışıyor helal olsun. Ama top yapamıyor. İşte bu da tüm artılarını bitiriyor. Galatasaray'ın orta sahası pas yapmalı.

Ya Rıdvan hıyarına şunu soruyorum o zaman. Parma aptalda mı Alex'i yolladı? Alex bi mok olsa Parma yollar mıydı? böyle ilkel bakış açıları ancak Rıdvan gibi dağ fareleri düşünür. Futbolcu bir takıma adapte olaayıp o takımda iyi oynayamaz diğer takımda iyi oynar.

Rıdvan Jo'nun disiplinsizliğinden, ruhuyla oynamamasından bahsediyor..

Bence doğruda söylüyor..Fenere evimizde yenildik adam aynı gece alemde.Umrunda mı sanki..

Yazık.. çok yazık..

Yanarım yanarım yeni statta ilk sezonumuzda Avrupa'da oynayamazsak yanarım..

Rijkaard tamam iyi teknik direktör, bilgili, tecrübeli ama sanki bir şey eksik..

o da sanırım "motivasyon" aşılaması ve "disiplin"..

Geri
Üst Alt