TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Şampiyonluk geçen hafta gitmişti, bu hafta da Ş.L. gitti. UEFA'ya gidip gitmemek çok umrumda değil açıkçası. Netice olarak; Bursa'yı yenip fenerin ekmeğine yağ sürmemize gerek yok.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Takımın başına tugay gelecek gibi..

InsAllah Rijkaardi göndermek gibi bir hata yapmayiz .

Simdiden seneye kuracagimiz kadro icin calismaya baslasin Rijkaard ve yönetim.

Haldun Üstünel ve Rijkaard artik forvet transfer etmekten vazgecsinler ve adam gibi defansa futbolcu alsinlar. Hem stopere, hem ön liberoya.

En büyük hedefimiz Servet, Baris, Sarp, Zan gibi futboldan anlamayan oyunculardan kurtulmak olmali.

Bugun kimse uzulmesin bence. Bizim icin lig gecen hafta bitmisti.

Haftalardır aynı şekilde devam eden rezalet futbol ve ruhunu kaybetmiş bi takım gördük yine. Ligin belki de en kötü top oynayan takımı karşısında ezildik. Hırsını kaybetmiş üstünde bulunan formanın hangi forma olduğunu unutmuş adamlarla şampiyonluk mümkün değil. Bu saatten sonra da pek bir şey fark etmeyecektir zaten. Yarıştan erken koptuk en azından elimizdekini kaybetmeyelim.

ÇAlışmadan emek harcamadan bir PTC siteleri bir de Elano kazanıyor

şimdi yönetim çıkıp yarın şampiyonluğun eb büyük adayıyız desin,ya bırakın beyler her sene aynı olay geçen yıl da aynı laflerı sölylediniz takım hacettepeye yenildi,bu yılda geçen yılın bir benzeri işte biraz hatalarımzdan ders almanın vakti geldi de geçiyor...

Galibiyet haketmeden kazanılmıyor, haketmedik kazanamadık. Ligin en kötü takımına karşı böyle oynayan bir takım şampiyon falan olamazdı zaten.

En aklı başında yorum bu. Hepimize geçmiş olsun.

Beyler kimsenin söylemek istemediğini ben söylüyorum. Adnan Polat' ın başkanlık zamanındaki en büyük hatası Kral Hakan Şükür'ün biletini kesmesi oldu. Bugün iddia ediyorum Kral Hakan Şükür'ün gölgesi bile yeterdi. Gelecek sezon Kral Hakan Şükür'ü teknik direktör yapılmalı yanına da Cevat Güler getirilmeli.

Biz zor günlerin büyük maçların takımıyız.

Bundan sonra kalan maçlarımızı alırsak yine şampiyon

olacağımızı düşünüyorum.

Ayıp ulan!

Barisi Serveti az da olsa satip para kazanabiliriz.

Yoksa hemen bugun kadro disi brakilirlardi.

Bizi bu durumdan kurtarabilecek bir tek adam biliyorum o da Kral hakan Şükür'dür.

B.k var girin kalenin içinde b.k var.Antalya deplasmanında golü atıp yattınız T.kupası gitti.Atletico maçında attınız sonra yattınız Avrupa gitti.Ligde 50 puan kaybettik.Hala b.k var girin kalenin içine girin.:mad:

Tugay getirirlerse şaşırmayın !!

Beyler kimsenin söylemek istemediğini ben söylüyorum. Adnan Polat' ın başkanlık zamanındaki en büyük hatası Kral Hakan Şükür'ün biletini kesmesi oldu. Bugün iddia ediyorum Kral Hakan Şükür'ün gölgesi bile yeterdi. Gelecek sezon Kral Hakan Şükür'ü teknik direktör yapılmalı yanına da Cevat Güler getirilmeli.

Ahahaha :D:D

B.k var girin kalenin içinde b.k var.Antalya deplasmanında golü atıp yattınız T.kupası gitti.Atletico maçında attınız sonra yattınız Avrupa gitti.Ligde 50 puan kaybettik.Hala b.k var girin kalenin içine girin.:mad:

futbolcu mu suçlu sence?

bu 2. sene üstüste benzer kötü futbol ve hatalar zinciri 3. seneye şapkalar öne konarak aklı başında girileceğini umuyorum:o

Biz zor günlerin büyük maçların takımıyız.

Bundan sonra kalan maçlarımızı alırsak yine şampiyon

olacağımızı düşünüyorum.

Caner,olumlu düşünmen takdir edilecek bir davranış ama gerçekleri de görmek lazım diye düşünüyorum :)

Geri
Üst Alt