TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

InsAllah Rijkaardi göndermek gibi bir hata yapmayiz .

Simdiden seneye kuracagimiz kadro icin calismaya baslasin Rijkaard ve yönetim.

Haldun Üstünel ve Rijkaard artik forvet transfer etmekten vazgecsinler ve adam gibi defansa futbolcu alsinlar. Hem stopere, hem ön liberoya.

En büyük hedefimiz Servet, Baris, Sarp, Zan gibi futboldan anlamayan oyunculardan kurtulmak olmali.

Bugun kimse uzulmesin bence. Bizim icin lig gecen hafta bitmisti.

Elano, Jo gibi oyuncular mi kurtaracak bizi??? yapmayin bunu.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

En son ne zaman çift santrafor oynadık?

Bence artık maçlar bu foruma açılmasın Hasan Doğan2a açalım.Metin Oktay'a hakaret oluyor.

zaten herkes gergin birde alıntı yapıp birbiriniz ikırmayın bosaltın içinizi gitsin işte

Gönderilmesi gereken futbolcuları yazmaktansa kalması gerekenleri yazarsak anlatmak istediklerimizi daha kolay paylaşabiliriz.

Trabzon ve Eskişehir'e yazık oluyor hatta İBB'ye de. Onlar ligi üstümüzde bitirmeyi hak ediyorlar. :(

Evet, gecen sezon Korkmaz kurtardi, bu sezonu Hakan Sukur kurtarir ))))))))

ahahaha. Komiklesmeyin arkadaslar.

Rijkaard seneye bu takimin basinda olacak.

hocam tamam yine rijkard olsun ama ligi 4. ü bitirmekte çok ayıp olmuyor mu?futbolculara biraz onur mücadelesi nasıl olur onu anlatmak lazım.taktik olarakta yanlış oynatıyor takımı.bu takım de-fans ya-pa-maz.:42::42::42:en kötü 2. olmalıyız.fener nasıl olsa puan kaybedecek ama aradaki 4 puan neyin nesi?adama sorarlar.

sezonu kapadık geçmiş olsun.

Biz seni şampiyonluğun için sevmedik.her zaman Metin Oktay ruhuyla kalbimizdesin.takımımla her zaman gurur duydum.ölene kadarda duyacağım. en büyük Galatasaray.her sene realitede olamasan bile gerçek Galatasaraylının gönlünde her zaman şampiyonumuz sensin.her zaman destekçiniz.bizim için en büyük sensin bizi başkası ilgilendirmez.ismin bizim için yeterlidir

alkışlar şanlı armamıza sadece:007::007::007::007::007::007:

boşverin sevinenler gündelik sevinsin.onlar bizim yaşadığımız sevinçleri ve gururları hiç bir zaman göremezler.:D

Öf bir git ya! Şükür şimdi 37-38 yaşında olacaktı. Ne gölgesi ne yetmesi! Ne hallere düştük yahu!

Teknik Direktör olarak bir yorum yapmak istemiyorum ama Hakan bu Jo'dan daha fazla gol atar ölüsü bile!

Öf bir git ya! Şükür şimdi 37-38 yaşında olacaktı. Ne gölgesi ne yetmesi! Ne hallere düştük yahu!

38 yaşında olsa noluyo adam ölüyo mu? Git Milan2ın maçlarını izle adamların yaş ortalaması 31 kafaya oynuyolar. 38'lik Seedorf'u kurtarıcı olarak sahaya sokuyolar. Kral bu Jo Santos'a falan pabucu bağlatır sana söyliym.

bence herkes rijkaard a karsi sabirli olmali tugay mis hakan mis bunlarmi bizi avrupa basariya götürücek tabi bizim oyuncular alisti kendilerini zivaslatmaya profi oyuncu zivaslamaya ihtiyaci olmamasi lazim oyununu oynayip önüne bakmasi lazim bakin avrupalilara adamlar buz gibi bizimkiler hemen zoru gördümü oynayamiyor ama parayi almaya geldimi üstlerine yok bunlar sadece yerli oyuncular icin gecerli degil bizim yabancilarda türkiyeye geldimi birseyler oluyor biri gider mactan sonra eglenir biri antremenda adam gibi calismaz macta kosmaz

Ben Liseye Kadar sivasta yaşamış biri olarak nefret ediyorum insanlarından, her yerde tek bildikleri çok iyi hayvan taklidi yapıp şörüklü şörüklü karşısındaki ne oldursa olsun insan hayvan ayrımı yapmadan saldırmak.

Şimdi İzmirde Yaşıyorum bir daha Sivasa gitmemek üzere yemin ettim.

Havası Suyu mükemmel ama insanı ...

Sivasın düştüğü günü bayram ilan edecem her sene bekliyorum o günü.

sokak ağzı yapma kardeşim.inat edipte koruma hocayı bana.rengini koru kişileri değil.ben sarı kırmızının peşindeyim.ruh istiyorum ruh.

Yav çağıralım bir ruh bitsin sizin şu ruh isteğiniz.

gidin bi duş alın rahatlayın.bu sinirle klavyeyi kıracaksınız.sakin düşünce herzaman için iyidir.

IFFHS

18. GALATASARAY Türkiye 206.0

20. FENERBAHÇE Türkiye 203,0

Geri
Üst Alt