TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Sadece gülüyorum bu skora.

lig bizim için Selçugun golü attıktan sonra bitmiştir.

Kupadan elendik avrupa kupasi lig var diyip kandırdılar

Avrupa kupasından elendik lig var diyip sonrasında kasımpaşayı farklı geçip kandırdılar.

ve bugünde artık ligde bitti ne diyip acaba bizi kandırcaklar.

eskiye bakıp şampiyon olamadı diye teknik direktörü gönderiyosan bence başarılarına saygı duydugum Rijkaard da göndericeksin.

koskoca Galatasaray golü atıp yatıyorsa bu skorun üstüne bırak olmasınlar şampiyon.

Yani taraftar herşeyi görüp yönetici teknik kadro göremiyosa bazı şeyleri çok yazık.

onun için bundan sonra bakın keyfinize işinize gücünüze bakın renkdaşlar.

bizleri böyle umutsuzluga sürükleyenler utanıp aglasınlar.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Gio bencede kalabilir,Arda dahi gönderilmeli bu takımda birkaç yıl daha kalırsa Avrupa onun içinde ütopya olur zaten!

Sol kanada Albert Riera'yı alabiliriz Liverpool'dan örneğin.

Keita dahi gönderilebilir iyi paralara,çünkü maç seçiyor!

Elano biraz iyi oynasın dua edelim Dünya Kupası'nda en azından fazla zarar etmeden göndermiş oluruz.

lanet olsun lanet olsun lanet olsun biliyodum böyle olcağını lanet olsun ya

Ben Liseye Kadar sivasta yaşamış biri olarak nefret ediyorum insanlarından, her yerde tek bildikleri çok iyi hayvan taklidi yapıp şörüklü şörüklü karşısındaki ne oldursa olsun insan hayvan ayrımı yapmadan saldırmak.

Şimdi İzmirde Yaşıyorum bir daha Sivasa gitmemek üzere yemin ettim.

Havası Suyu mükemmel ama insanı ...

Sivasın düştüğü günü bayram ilan edecem her sene bekliyorum o günü.

Ya şimdi Sivas'ın insanının Sivasspor maıçı ile ne alakası var. Yensek Sivaslılardan daha canayakın daha delikanlı adamlar yoktur derdin.

bu gidişle ilk 4 de bile giremicez :(((((((((

Rİjkaard bu sezon kendi takımını kuracaktır.Ozaman da olmaz ise konuşursunuz.

Geçen sene son dakika da yediğimiz Ankaraspor ile havlu atmıştık.Bu sene Sivas ile.Seneye kim?

Seneye şu gelsin bu gelsin demek çok komik bir beklenti. Göz var nizam var, bu durumdaki futbolcularla yapılabilecek şey bu kadar. Bu takıma yeni hoca değil yüreğini ortaya koyacak adamlar lazım.

Hey gidi koskoca taraftarımız hey ...

Ne hallere düşmüşüz haberimiz yok.

Bursa'ya yatmaktan bahsediliyor.

Her türlü görüşe açığız ama bu kadar değil.

Lütfen o Bursa'ya yatmaktan bahsedenler haddinizi bilin !

bu maç değil geçen maçı yenseydik hala eziklerin 1 puan önünde olcaktık....

Gio bencede kalabilir,Arda dahi gönderilmeli bu takımda birkaç yıl daha kalırsa Avrupa onun içinde ütopya olur zaten!

Elano biraz iyi oynasın dua edelim Dünya Kupası'nda en azından fazla zarar etmeden göndermiş oluruz.

riera cska ya gitti

Beyler büyüye uğura inanmam ama şöyle bir açıdan bakanlar da var. 2006 yılında şampiyon olurken 5 maçı 90. dakikada attığımız gollerle kazadık. Bu yıl ise Avrupa Kupası'na ve lige son dakika yediğimiz gollerle veda ettik. Acaba diyet mi ödüyoruz?

hocam tamam yine rijkard olsun ama ligi 4. ü bitirmekte çok ayıp olmuyor mu?futbolculara biraz onur mücadelesi nasıl olur onu anlatmak lazım.taktik olarakta yanlış oynatıyor takımı.bu takım de-fans ya-pa-maz.:42::42::42:en kötü 2. olmalıyız.fener nasıl olsa puan kaybedecek ama aradaki 4 puan neyin nesi?adama sorarlar.

Bence Rijkaard hatalardan ders alir. Seneye kesinlikle cok daha iyi bir Rijkaard ve Galatasaray olacaktir. Adim gibi eminim eger Rijkaaard kalirsa, ilk önce kazmalardan kurtulur ve olmazsa olmazi 2-3 transfer ister. Ve Ayrica hem Galatasarayi, hem T. Super lig daha iyii taniyan bir Rijkaard olacak.

Kaldi ki Rijkaard Barca da bile ilk senesinde sampiyon olamamis.

kizacaksiniz ama sampiyonluk bence mehmet topalin sapsaligin yüzünden gitti ne gerek vardi antremanda ardayi sakatlamaya

Önümüzdeki sene eğer istediğimiz oyunu bırakın kadroyu kuramadığımız an,ümidimizi keseleim derim.Bu sene geçti bursa şampiyon bence,ve makul bi durum,Ama seneye TT.Arenada çok iyi futbol oynayan bir takım istiyorummmmm.

Bizim için 2 yol var.Ya Rijkaard yollanıcak.Abdullah Avcı getirilip,onun transferleri ile mücadeleci olacağız.Ya da Rijkaard kalacak,

Barış gidecek,yerine en az onun kadar koşan ama ZEKİ VE AHLAKLI birisi gelecek.

Sarp gidecek,onun yerine panik yapmadan oynayan bir oyuncu gelecek.

Ve forvet ile kanada 1'er takviye yapıp devam edeceğiz.

7 milyon pounda 1 gol atamayan gio,mu kalmalı.kalırsada geçliğinin hatrına.diğer dediklerine katılıyorum.

Ya şimdi Sivas'ın insanının Sivasspor maıçı ile ne alakası var. Yensek Sivaslılardan daha canayakın daha delikanlı adamlar yoktur derdin.

Emin misin ?

İyi düşün ben illallah dedim kardeşim maç içerisinde görmedin mi frank rijkard ın arkasından saldıran şörüklü insanları kamera gösterince birden sivas günlerim ove o insanlar gözümde canlandı.

Hepsi kötü olamaz ama o maça gidenlerin emin ol kimler olduğunu senden çok iyi biliyorum.

Maçla alakası bu . Çirkeflik

gecen sene kayserispor!a 90. dk de yedik

gecen sene Ankaraspor!a 90. dk' de yedik

Bu sene Belediye'ye 90. dk de yedik

Atletico'ya 90. dk

Sivas 90.dk

Geri
Üst Alt