TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray - Kayserispor | 23 Ağustos | 21.00

Tamamda ben seni savunmadım ki.Saçma bir yorum yaptığın konusunda arkadaşa katılıyorum dedim.Tamam deyip geçtim senle tartışmamak için

Biliyorum. Tavrın beni çok etkilediği için "Eyvallah reis." dedim.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray - Kayserispor | 23 Ağustos | 21.00

Kewell kadrodan çıkarılmış.

Adama nazar değdirdik : (

Kewell kadrodan çıkartıldı

Galatasaray'ın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell sakatlığı nedeniyle, sarı-kırmızılıların bu akşam Ali Sami Yen Stadı'nda Kayserispor ile oynayacağı maçın kadrosundan çıkartıldı.

Sporx

Yeri değil ama şunu eklemek istiyorum. İnsanlarla dalga geçer gibi cevap vermek yerine, doğru düzgün tartışmaya çalışırsan daha çok saygı toplayabilirsin.

Sonuçta benim söylediğim şudur; futbolcuların oruç tutması yanlıştır, bile bile performanslarının düşmesini göze alıyorlar demektir. Oruç tutmamak ise dinsiz ya da "kötü" insanlar oldukları anlamına gelmez. Senin daha önce dediğin gibi bu yüzden "takımdan soğumak" anlamsızdır.

Buna katılmayan biri, eli yüzü düzgün bir cevap verip tartışabilir ya da söyleyecek birşey bulamıyorsa "tamam ;)" deyip geçebilir.

Kewel'ın sakatlığının çok ciddi olduğunu sanmıyorum.

Biraz açar mısın?

Valla benim tartismak gibi bir amacim yok, bunu hemen yazayim.

Ayrica ortada acilacak bir sey yok ki.

Gereksiz ve alakasiz bir yorum yazmissin kanimca okadar.

Dedigim gibi bu yorum yazicagina yorumsuz kalsan daha iyidi.

Sonuçta herkesin inancı kendisine

Öyleyse niye Oruc tutmasinlar diyorsun. Nasil ki senin ibadet yapip yapmama karismak kimsenin haddi değilse başkasinin ibadetine karismak da senin haddin degildir!

Asıl profesyonellik budur, oruç tutmak için Galatasaray'ın başarısından taviz verilmemelidir.

Sen degilmisin
Sonuçta herkesin inancı kendisine
bunu yazan? Öyleyse karismican.

gidip cinayet işleyen, çocukları taciz eden bir adam, oruç tutunca melek mi oluyor...Böyle şeylere takılmayalım yani

Asil tepkimi bu yorum yuzunden koymustum .

Allah askina, Böyle bir sey nasil ve nerden aklina geldi? Ìnanilir gibi degil.

Ne alaka? Bu kurdugun cumle ili ne demek istedin/istiyorsun?

Bu cümlenin Galatasaray-Kayserispor basliginda ne isi var?

Son olarakta ben senden cevap falan belkemiyorum, cevap yazmasan daha iyi olur. Konuyu Acarmisin dedigin icin actim.

maça az kaldı.... Haydi Aslanlar önce güzel oyunn!!

sonra güzel skor istiyoruz..

Gayseri den açık futbol bekliyoruz!!!

işallah Fenere oynayan rakipler gibi oynarlar FEnere tüm takımlar saldırıyor bize gelince çekldikçe çeliliyorlar korku dan olsa gerke.

Valla benim tartismak gibi bir amacim yok, bunu hemen yazayim.

Ayrica ortada acilacak bir sey yok ki.

Gereksiz ve alakasiz bir yorum yazmissin kanimca okadar.

Dedigim gibi bu yorum yazicagina yorumsuz kalsan daha iyidi.

Öyleyse niye Oruc tutmasinlar diyorsun. Nasil ki senin ibadet yapip yapmama karismak kimsenin haddi değilse başkasinin ibadetine karismak da senin haddin degildir!

Konu zaten açılmıştı, ben dahil oldum.

Oruç tutmasınlar demiyorum, oruç tutmaları yanlıştır diyorum. Benim fikrim bu.

Benim tuttuğum takımın performansı düşsün, kötü sonuçlar alalım istemiyorum, bu yüzden futbolcularımızın oruç tutmalarını onaylamıyorum. Geçmiş yıllarda Ramazan aylarındaki performansımıza bir bak istersen.

Asil tepkimi bu yorum yuzunden koymustum .

Allah askina, Böyle bir sey nasil ve nerden aklina geldi? Ìnanilir gibi degil.

Ne alaka? Bu kurdugun cumle ili ne demek istedin/istiyorsun?

Bu cümlenin Galatasaray-Kayserispor basliginda ne isi var?

Cevap verdiğim arkadaşa istinaden yazdım onu. Aklıma şuradan geldi; cevap verdiğim kişi, eğer takımdakiler oruç tutmuyorsa takımdan soğuyacağını yazmıştı, ben de böyle bir cevap verdim. O kurduğum cümle ile şunu demek istiyorum:

İnsanları oruç tutup tutmamalarıyla, namaz kılıp kılmamalarıyla değerlendirmek yanlıştır.

Bir insan oruç tutmuyor diye dinsiz, rezil, ölünce yanma adayı biri olmayacağı gibi, oruç tutan, dini bütün biri de sütten çıkmış ak kaşık olacak diye bir şart yoktur.

Son olarakta ben senden cevap falan belkemiyorum, cevap yazmasan daha iyi olur. Konuyu Acarmisin dedigin icin actim.

Cevap vermiş bulundum, umarım sinirlenmezsin.

Kusura bakmada konuyu sen açtın erdem.Kunu zaten açılmamıştı.İlk sen yazdın.iyiki tutmuyorlar diye.ben sonradan dahil oldum.milleti yanlış yönlendirmeyelim lütfen

Kusura bakmada konuyu sen açtın erdem.Kunu zaten açılmamıştı.İlk sen yazdın.iyiki tutmuyorlar diye.ben sonradan dahil oldum.milleti yanlış yönlendirmeyelim lütfen

Burak Yıldız isimli üyenin mesajından alıntı

"O eskidendi, haci hoca takimi kalmadi takimda. Artik oruc yuzunden puan kaybetmek olmaz bence."

Servet,Sabri,Hakan vs...Eğer kalmadıysa takımdan soğurum zaten.O hacı hoca dediğin takımla bir yerlere geldik biz.Bişi söylerken destekli söyleyelim

Ben senin bu mesajına cevap vermiştim, konuyu ben açmadım. Ama maç topiğini dağıtıyoruz o doğru, fazla uzatmamak lazım, söyleyeceğimi söyledim.

Püffffffffffff yeter yahu,mac topigi ne hale geldi,ozelden tartisin Allah rizasi icin.

Maça az kaldı.

Bugün eğer güzel futbol oynayamasak da, yenilsek de önemli değil, takımımızı her daim destekliyoruz. ;)

----------Leo-----------

Ugur-Servet-Emre-Hakan

------Sarp--Ayhan------

---------Arda-----------

Keita--------------Aydin

---------Baros----------

baristan haber varmi ? oynayacakmi acaba ?

iftar ı beklemek zor, Galatasaray ın maçını beklemek daha da zor, böyle kadro, bu futbol varken, saat bir türlü bizim maça gelmiyor :)

Ligtv'de dikkat ediyorum da Aslan Cimbom en fazla 4 konu veriyor,20 dakkada filan bitiyor,Bjk de ayni sekilde

ama sari kanarya ve bordo mavi bitmek bilmiyor,1 saat alanzinhoyu izlemek zorundamiyim ben.

Kadroyu cok ama coook merak ediyorum ya.

Elano ilk 11 de mi?

Serdar kadro da mi?

Baris hala cezali mi?

Aydina bir sans daha verilir mi?

Nonda Barosu yedek brakir mi?

Ardayi dinletir mi?

:)

Geri
Üst Alt