Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray - Kayserispor | 23 Ağustos | 21.00
Valla benim tartismak gibi bir amacim yok, bunu hemen yazayim.
Ayrica ortada acilacak bir sey yok ki.
Gereksiz ve alakasiz bir yorum yazmissin kanimca okadar.
Dedigim gibi bu yorum yazicagina yorumsuz kalsan daha iyidi.
Öyleyse niye Oruc tutmasinlar diyorsun. Nasil ki senin ibadet yapip yapmama karismak kimsenin haddi değilse başkasinin ibadetine karismak da senin haddin degildir!
Konu zaten açılmıştı, ben dahil oldum.
Oruç tutmasınlar demiyorum, oruç tutmaları yanlıştır diyorum. Benim fikrim bu.
Benim tuttuğum takımın performansı düşsün, kötü sonuçlar alalım istemiyorum, bu yüzden futbolcularımızın oruç tutmalarını onaylamıyorum. Geçmiş yıllarda Ramazan aylarındaki performansımıza bir bak istersen.
Asil tepkimi bu yorum yuzunden koymustum .
Allah askina, Böyle bir sey nasil ve nerden aklina geldi? Ìnanilir gibi degil.
Ne alaka? Bu kurdugun cumle ili ne demek istedin/istiyorsun?
Bu cümlenin Galatasaray-Kayserispor basliginda ne isi var?
Cevap verdiğim arkadaşa istinaden yazdım onu. Aklıma şuradan geldi; cevap verdiğim kişi, eğer takımdakiler oruç tutmuyorsa takımdan soğuyacağını yazmıştı, ben de böyle bir cevap verdim. O kurduğum cümle ile şunu demek istiyorum:
İnsanları oruç tutup tutmamalarıyla, namaz kılıp kılmamalarıyla değerlendirmek yanlıştır.
Bir insan oruç tutmuyor diye dinsiz, rezil, ölünce yanma adayı biri olmayacağı gibi, oruç tutan, dini bütün biri de sütten çıkmış ak kaşık olacak diye bir şart yoktur.
Son olarakta ben senden cevap falan belkemiyorum, cevap yazmasan daha iyi olur. Konuyu Acarmisin dedigin icin actim.
Cevap vermiş bulundum, umarım sinirlenmezsin.