TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | İlk y

Maça iyi başladık,ilk 15 dakikada takım sahaya reijkardın standrt taktiğini uygulamaya çalışdı ve 1 gol bulduk.Daha sonra takım özellikle orta sahada çok top kaybı yaptı.Ayhan ve sarp top kayıpları yapınca kayseri köşe atışından bir gol buldu.Elbette köşe atışında defansif anlamdada yine adam paylaşımında hata yaptık,konsantrasyonun bir anlık bozulması kalemizde 1 gol yememize neden oldu ama 5 dakika sonrada sürpriz bir şekilde kayserinin golünü atana makakula kendi kalesine gol atıca ilk devre 2-1 önde kapadık.

Önceki maçlara oranla takımda top kaybı çok yaşandı,defansif anlamdada adam paylaşımı sıkıntısı bize özellikle duran toplarda sıkıntı yaratıyor,zaten reijkardda ilk yarı bitimine yakın uğur uçar ve elanoyu ısındırmaya başladı,ikinci yarı bu oyuncuları izleme imkanımız olacak.

Sol tarafda aydın sağ taraftada keita kanatları çalıştırmaya çalışsada sert kayseri defansı barosu sindirdi.Hakem penaltılık posizyonları es geçti.

Ben genel anlamda takımı ilk yarı tutuk gördüm her nedense,biraz açılmamız lazım,belki elano ve uğurun gelişi takımı fişekleyebilir.

Bu arada taraftarada 10 puan veriyorum,atmosferi çok yüksek tutup takımı ateşliyorlar.

işte gerçek Galatasaray taraftarı bu.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | İlk y

ilk yari biraz kotu gecti, adamlar yaptıkları faullerle oynamamıza izin vermiyor. Daha kreatif olmamız lazım.

Sabri ve Aydin cok iyi garip bir sekilde :o

Sercan transferi olmaz falan diyorum bende ama hiç bi şey belli olmaz başkana kalsa elano gelmeden transfer bitmişti:)Bu gece olabilir bi şeyler

Sabri ve Aydin cok iyi garip bir sekilde :o

Nasıl iyi yaa:confused: Sabri hadi fena değilde, Aydın çok top kaptırdı. Ahh şimdi Aydın yerine Kewell olacaktı,10 numara ortalar keserdi.:)

2.yarıda Galatasaray'ımıza başarılar dilerim.

Hakan balta hücuma ciktigi zaman geri gelemiyor cok acik veriyor insAllah 2.yari daha iyi oynar. Musti de bir garip bugün önceki maclara göre bugün kötü,Sabride 2 tane orta yapti güzeldi sasirdim ... :D

ne oldu aydın aydın diyodu herkes.adamın uçan tenekeden farkı yok.koşmayı bile ayarlayamayan futbolcumu olur.birisi çelme taksa rakip kalecinin kucağına kadar uçcak misali dengesiz koşuyo.yazık burda barışa edilen laflardan sonra şu takımda aydın oynuyoken neden barış oynamıyo.teknik yokmuş.aydında çok var

İlk yari takimi tutuk gördüm

Yorgunluk var sanki ...

Nasıl iyi yaa:confused: Sabri hadi fena değilde, Aydın çok top kaptırdı. Ahh şimdi Aydın yerine Kewell olacaktı,10 numara ortalar keserdi.:)

zaafimlarimdan yararlanmayiniz,kewellim bambaska bir dunya..aydin cok kotu degildi allah icin :elvis:

İlk 15-20 dk dışında ben pek beğenmedim ilk yarıyı.İnşallah 2. yarı daha iyi oynarız.

Maçı tam ve dikkatli izleyen arkadaşlardan bir ilk yarı analizi alabilirmiyiz? :)

İlk yarı itibari ile iyi oynamıyoruz, takımda hafif bir yorgunluk belirtisi var. İlk yarı kritiği yapmak gerekirse

Leo: Yediği golde yapacak bir şeyi yoktu

G.Zan: Defansın şu anda en iyisi

Sabri: Bu mac oldukca canlı ve diri gözüküyor sağdan devamlı bindirmeler yapıyor defanst da 2 tane kritik müdahalede bulundu

Servet: Kayserinin attıı golde hatası vardı. Adamını kaçırdı

H. Balta: Cok silik oynuyor kayseri atakları onun bölgesinden geliyor. Ama burada Aydın'ın ona hiç yardım etmemesi de önemli rol oynuyor. Ayrıca bir sakatlığı söz konusu 2. yarı ugur girebilir yerine

M.Sarp: İyi niyetli ve mücadeleci ama yetersiz kalıyor. Kazandığı topları olumlu kullanamıyor. Daha çok oyuna girmeli ve aktif olmalı 2. yarı yerini M.topal'a bırakabilir

Ayhan: Orta sahanın bir başka yorgun savaşçısı GS'da orta sahada atakları olgunlaştıran isim yine mücadeleci ve savasıyor ama çok yalnız kalıyor

Arda: Şu ana kadar takımın en iyisi sahada devamlı yer değiştirerek oynuyor.

Aydın: Bence sahanın en kötü isimlerinden 2. yarı yerini Elanoya bırakabilir.

Keita: Kayseri Td'ü Tolunay ona özel önlem almış kesinlikle boş alan bırakmıyorlar. İlk yarıda istediği boş alanı bulamadı. Şu an etkisiz bir görüntüsü var

Baros: Golde fırsatçılığını gösterdi ama forvette cok yalnız kalıyor.

Sercan transferi olmaz falan diyorum bende ama hiç bi şey belli olmaz başkana kalsa elano gelmeden transfer bitmişti:)Bu gece olabilir bi şeyler

Başkan açıkca belirtti vazgeçtik şartlar uygun değil diyor :(.

sabri cok iyi bence bugun

Sabri ilk yarının en iyisi valla. Arda ile Keita etkili değiller, bakalım 2. yarı ne olacak...Yalnız şunu tekrarlayayım, çoğumuza göre kötü oynadık ama topla oynama oranımız %63...İlginç bir takım olduk bu sene.

Sabri cok iyi bugun ilk dakikalarda yuzde yuzluk golu onledi mudehaleleri yerindeydi ve atakta da iyiydi. Ataklara sol kanattan basliyoruz o yuzden Keita'ya pek top gelmedi bugun. Baros onceki maclara gore gayet guzel oynuyor. Arda'nin kaleye yaptigi vurusta Baros vurusu yapti bu Arda'nin 1. asisti, eger yazilirsa Makukula'ya da cok klas bir orta yapti buda 2. asisti. :) Ayrica son olarak ilk yari en cok kosan isim Gokhan Zan.

Ayhan ve Sarp biraz daha basit oynaması lazım. İlk yarıda tek eksiğimiz buydu, kaptırdığımız toplar özellikle yan toplar çok etkili oluyor.

Sabriye kayseri maclarinda bisey oluyor :p

Geri
Üst Alt