TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | İkinc

renktaşlar şu an üzülsekte cidden takmayalım, klasik daum döneminde dönmeye başladılar yok neymiş total futbolmuş oymuş buymuş. bunların yapcağı bu işte hep bireysel yetenekle ki oda hep alex oluyo 90da goller filan, bundan öncede böyleydi ve artıkta böyle.

bu şekilde bi yere kadar giderler ama merak etmeyin biz kendimize bakalım o göze hoş gelen zevkle izlediğimiz futbolumuzu oynayalım bana yeter.

bakalım şimdi rıdvan ne diyecek görecez o bizim elanoya bile laf atan rıdvan :mad:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | İkinc

Allah kahretsin sizi ya o topu kaptıranı futboldan ihraç edin o kadar basit top kaptırılmaz ki !

Yazık oldu Manisa'ya.Asıldılar o kadar da maça.. :(

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç s

AL son golün başlangıcı da ofsayt.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç s

Nöbetçi genç Semih iş başında. :o Rıdvan şov bekliyorum . :D

Takmayın renkdaşlar, biz işimize bakalım ;)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

Hay balınıza sizin !

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

renktaşlar şu an üzülsekte cidden takmayalım, klasik daum döneminde dönmeye başladılar yok neymiş total futbolmuş oymuş buymuş. bunların yapcağı bu işte hep bireysel yetenekle ki oda hep alex oluyo 90da goller filan, bundan öncede böyleydi ve artıkta böyle.

bu şekilde bi yere kadar giderler ama merak etmeyin biz kendimize bakalım o göze hoş gelen zevkle izlediğimiz futbolumuzu oynayalım bana yeter.

bakalım şimdi rıdvan ne diyecek görecez o bizim elanoya bile laf atan rıdvan :mad:

bütün neşem,keyfim kaçtı ya.

80 dakka getir maçı rakip de 10 kişi kalsın,sonra git yenil olacak iş değil.

Cevap: # Sercan Yıldırım v2

10.hafta kadıköyde görecekler gerçek takımı..

Cevap: 30.gün Transfer Nöbeti | Son 24 Saat

etrafım fenerli doldu kızdırıyolar.

haklılar manisa gol atınca bağardıydım..

gol ofsayt mı? gibi!

Biz yesek bu golü bu kadar üzülmezdi herhalde.

Balın böylesi olur mu abi?Ben inanamıyorum artık.

Ayrıca bu Emre denilen insanlık dışı varlık kimdir?Haftalardır aynı şeyi tekrarlıyor hala birşey yok.Hakeme resmen dayılık yaptı üstüne yürüde oda yetmedi fiziki müdahalede bulundu.Nedir bu abi?

Ama gördük ki bu Fener bizim 10 da 1´imiz gücünde degil...Herhangi bir Avrupa takimi Fener´ß e 7-8 tane cakmisti bugün..Dua etsinler ki Manisa gibi pas bile yapamayan bir takimla karsilastilar..Gercekci olun Fenerliler..Sizin takiminiz bir hic.Sifir, zero, nothing..

Bizimle boy ölcüsmeniz icin 5 haftada cok seyin degismesi gerekiyor.Masa basi sampiyonlari sizi...

Ya 93. dakika, adamlar 10 kişi kalmış bastırıyorlar sen kendi kalenden ayağında topla çıkmaya çalışıyorsun. ' pas yap olmadı vu korner bayrağına bu da mı aklına gelmiyor ey ..... Allahım sen bana sabır ver yarabbim

Arkadaslar bu site niye bukadar yavas her zaman ayni problemler bir bakim rica ediyorum lutfen .

Data error bilmem ne

Bunlar klasik ballı daumlu şampiyonluk dönemlerine döndüler:( son dakika golleri başladı yine! korkarımki bu balla yine şampiyon olacaklar:(

Fenerbahçe çok puan kaybeder demedi demeyin. Direkten döndüler bugün :)

Bu manisayla biz oynasaydık 5 farklı kazanırdık.

Manisanın verilmeyen golü ofsayt mı

Biz bu Feneri çok rahat yeneriz.

Geri
Üst Alt