TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 0-0 Manisaspor | 30 Ağustos | İlk Y

Çok sert oynuyor Manisa.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 0-0 Manisaspor | 30 Ağustos | İlk Y

hadi manisa...

Su Ergine takildim ben. Berbat oyniyor ya. Kirmizi kart icin en buyuk adayim.

Hadi be Manisa'm..

Yen şu ezikleri.. :sopa:

Yuuuhaliyorlar feneri ))

yada hakemi

anlamadim.

Fenerbahçe yokları oynadı ilk yarı.

manisa en az 1. kirmizi görür böyle devam oynarlarsa , madem görücekler bari eziklerden birini sakatlayipda görsünler :D

Mücadele orta sahada geçiyor, Manisa orta sahayı kalabılık tutmaya çalışıyor. Fb'nin ciddi tek bir atağı var Manisa'nın 2 tane. Onun dışında bişey yok.

Sıkıcı desene.Manisa bastırsa atar belki..

Manisa çok daha iyi oynadı. Isaac niye oynamıyor ki?

İlk yarı golsüz sona erdi.

Fener baskılıydı izlediğim bölümde ama sonuca yönelik pozisyonlar hiç olmadı gibi birşey.

2. yarı Fener tempoyu artırıp 2-3 gol bulur ve kazanır diye düşünüyorum.

Not: Manisa her an 10 kişi de kalabilir. Mücadeleci 3 adamı sarı kartla oynuyor.

Manisa daha fazla dayanamaz mutlaka gol yer.1tane atabilirse kontradan falan berabere bitebilir mac

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 0-0 Manisaspor | 30 Ağustos | Devre

Manisa kapanmaya çalışırsa gol yer,aha burdan sesleniyorum,cesur oynayın tarzanlar. :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 0-0 Manisaspor | 30 Ağustos | Devre

Fenerin tek olumlu hareketi yok. Sonra diyorlar biz total futbol oynuyoruz (!)

Isac yedek mi ? Yoksa kadroda yok mu?

f5 çok kötü oynuyor, doğru düzgün pozisyonları yok

her ne hikmetse manisalı 2 oyuncu gereksiz sarı kart gördü

hakikatten fener haftalar ilerledikçe zevksiz futbol oynamaya başladı,gerçi hoş hiç bir zaman zevkli futbolu yoktu zira takım oyunundan ziyade bireysel yetenekleri ile sonuca giden fener koca bir ilk yarı geçmesine rağmen 1-2 pozisyon harici top çeviremedi.

Karşısında dirençli rakip olunca ve bireysel yetenekleri olan alex,guiza gibi isimleride susunca işte ortaya çıkan tabloda zevk vermeyen bir fener ortaya çıkarıyor.

Fenerde geçen yıldan bu yıla aslında hiçbir şey değişmedi,bunları görmemezlikden gelenler sezon sonu çok yanılacak zira geçen sezondan değişik olan tek şeyi fenerin brezilya grubunu iyi yönetecek ve başkanlarının "laflarını" iyi dinleyecek bir teknik direktörü getirme ile yaptılar hepsi bu.

İlk yarı gerçekten zevksiz geçen bir maçdı.Maç öncesi "banko fener" kazanır diyenler şimdi bir umut fener puan kaybedebilir düşüncesindeler buda normal zira bu feneri manisada yener diğer takımlarda yeterki ayağa 2 top yapıp biraz dirençli oynasınlar.Diyarbakır bunu başarabilirdi ama kendi taraftarına yenildiler çok yazık oldu.

Bu maç her şeye gebe , manisada aradan bir gol atabilir hiç belli olmaz yani..Maç banko fenerin değil şu futbollarıyla...

Ben herseyiyle hayatimda böyle antipatik bir takim görmedim..Azize o sifatsiz suratiyla oturuyor, kis kis gülüyor.Kazim´a gercekten grup yapmak lazim, Emre´de artik saglam bir dayagi hakediyor, Lugano´yu da Emre Asik´a havale etmek gerekiyor.Fanatik Galatasaray´li oldugumdanmidir bilmiyorum ama baska takimi tutsaydim yine nefret ederdim su eziklerden..Allahim güc ver su Manisa´ya.Biraz da sans ver...

K.kazım'ın 4.dk da tabanını gördünüz mü hemde ceza sahasının oralarda.Hakem iyi ama onu vermemesi büyük hata

Alex Bekir rezalet oynuyor.Fb komple berbat

Geri
Üst Alt