TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

Manisa kendi kendini yaktı bu maçta..

Sezer izledigim kadarıyla o kanadalı futbolcuyla birlikte takımın en teknik adamı,mesut bakkal salağı ne diye 80 dakka oturttu o adamı anlamadım.

kendi sahalarında ki bu puan kaybı ekstra olacaktı,yazık oldu..

şu aşikar ki fenerli oyuncular hala maç seçiyorlar ve karşı takım fenerden daha çok koşarsa fener zorlanıyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

Zuhaha Guiza umarim Galatasaray bugun kaybetmistir, nasil bittigini bilmiyoruz dedi. :D

boşverin bende kızdım ama Manisa kendi haline ağlasın. Biz yarın 5 tane çakarız. Fener in yine böyle rezillik yaşayacağı sayısız maç olacak. Herkes gördü biraz diri pres yapan takımlar bunları mahfediyor. Diyar dan olaylar sayesinde yırrttılar bugün Hakem Penaltyııverse olay bitcekti. veremedi Saçma bir gol yediler.

üzülmeyin biz önümüze bakalım.

Fenerbahçe ısrarla 1 puan istedi. Hakemler ısrarla 3 puan verdi.

Cok balli bu ezikler yav coook, vallaha acayip moralim bozuldu ,salaklar böyle defansmi olur o 2 gölü amatör takim bile yemezdi

Abi kötü kötü diyorsunuz adamlara 4 haftada 12 puan aldılar abarttığınız kadar kötü değiller tehlikeli oyuncuları var işte onlarında küçümsemeyin bu kadar...

Kardes bu Futbolla bunlar Haftya Bursa Deplasmanindan ciksinlar 3 Puanla ben bu Foruma 2 ay ugramam......

Tamam ilk 3 Maci gercekten fena oynamadilar ama Sion maci ve Bu mac hiiic ama hiiic birsey oynamadilarki....

Zuhaha Guiza umarim Galatasaray bugun kaybetmistir, nasil bittigini bilmiyoruz dedi. :D

Umarım Galatasaray bugün kaybetmişmidir ?

Yahu bir futbolcu böyle saçma bir açıklama yapabilirmi adamlar tırsıyor demekki bizden :D

Kardes bu Futbolla bunlar Haftya Bursa Deplasmanindan ciksinlar 3 Puanla ben bu Foruma 2 ay ugramam......

Tamam ilk 3 Maci gercekten fena oynamadilar ama Sion maci ve Bu mac hiiic ama hiiic birsey oynamadilarki....

Yenerler yenerler . Hakem abileri yardım etsin , birinin kıçına başına çarpıp girer o lanet top içeri .

Bursa bunlara tokat atar gerçi ama biz Sercan'ı alıcaz Bursa'dan etkilemesin yav :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Abi hakemlere, federasyona suç bulmayın.

Geçen hafta Ali Sami Yen'de attığımız 2. gole bakın. 1. gole bakın. Yahu zart oluyor fenerasyon zort oluyor fenerasyon. Sanki çok temiz bir ligde oynuyoruz.

Gerizekalı semih te golden sonra ülker reklamını gösteriyor ismi yazıyormuş gibi orda :D Ben duş alıcam vallahi sinirden felç olacağım nerdeyse

2. Gole ofsayt diyenin aklina suphe ederim... Guizanin pasinda Semih ofsayt olsa da topa mudahelesi yok ve arkadan cikan Alex kafa vurus yapiyor ki bu da ofsayti kaldirir,ikinci pozisyonda zaten Semih direkden donen topu tamamladi,yani ikinci pozisyonda deyil , ilk pozisyonda ofsayttaydi ama topa hic bir mudahelesi,etkisi,hamlesi yoktu,Alex vurdu kafayi,o da ofsaytta deyildi...

Yer neresi: Kadikoy

Netice: 2-1

Gerisi: Hikaye.......

Iyi geceler...

feNerasyon görevini yaptı tebrik ederim.

febe'ye ofsayt'tan gol attırdılar , adamların 1 golünü 1 penaltısını vermediler adi herifler.

bizler biliyoruz dakika 90 larda hakan şükürün penaltılarını,hakan ünsalın kendini yere atmalarını.Bizde biliyoruz gençlerbirliği kalecisinin penaltıyı hangi tarafa atacağınızı gözüyle işaret etmelerini..Servetin eliyle attığı golü ardaya gülerek çaktırma işareti yaptığını...Bizler biliyoruz bunları..Sizin geçmişteki yediğiniz naneleri.Malatyasporun futbolcularına doğan marka araba tahsis ettiklerinizi.Bunları ben değil malatyasporlu oyuncuların maçtan sonraki söylemleriydi.Daha sölimmi????

2. Gole ofsayt diyenin aklina suphe ederim... Guizanin pasinda Semih ofsayt olsa da topa mudahelesi yok ve arkadan cikan Alex kafa vurus yapiyor ki bu da ofsayti kaldirir,ikinci pozisyonda zaten Semih direkden donen topu tamamladi,yani ikinci pozisyonda deyil , ilk pozisyonda ofsayttaydi ama topa hic bir mudahelesi,etkisi,hamlesi yoktu,Alex vurdu kafayi,o da ofsaytta deyildi...

Yer neresi: Kadikoy

Netice: 2-1

Gerisi: Hikaye.......

Iyi geceler...

Diğer tartışılan pozisyonları da yorumlar mısın.Tabanı penaltı olabilecek pozisyonu ve manisanın tehlikeli atağını

bizler biliyoruz dakika 90 larda hakan şükürün penaltılarını,hakan ünsalın kendini yere atmalarını.Bizde biliyoruz gençlerbirliği kalecisinin penaltıyı hangi tarafa atacağınızı gözüyle işaret etmelerini..Servetin eliyle attığı golü ardaya gülerek çaktırma işareti yaptığını...Bizler biliyoruz bunları..Sizin geçmişteki yediğiniz naneleri.Malatyasporun futbolcularına doğan marka araba tahsis ettiklerinizi.Bunları ben değil malatyasporlu oyuncuların maçtan sonraki söylemleriydi.Daha sölimmi????

Engin kardeş sövdürmek mi amacın?

Bu ali koç ne sallıyor böyle ya!! yok Adnan polat onları örnek gösteriyormuşda! doğru yoldalarmışta!

BONNIE-KANARYA-YEMI-500GR__18426495_0.jpg

Hakeme bak birde kabadayılık taslıyor elaleme ulan adam olsan %1000000'lik penaltıyı verirdin be.

Geri
Üst Alt