TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

2. Gole ofsayt diyenin aklina suphe ederim... Guizanin pasinda Semih ofsayt olsa da topa mudahelesi yok ve arkadan cikan Alex kafa vurus yapiyor ki bu da ofsayti kaldirir,ikinci pozisyonda zaten Semih direkden donen topu tamamladi,yani ikinci pozisyonda deyil , ilk pozisyonda ofsayttaydi ama topa hic bir mudahelesi,etkisi,hamlesi yoktu,Alex vurdu kafayi,o da ofsaytta deyildi...

Yer neresi: Kadikoy

Netice: 2-1

Gerisi: Hikaye.......

Iyi geceler...

Tamam tamam .

Guiza maçtan sonra Galatasaray umarım kaybetmiştir mi dedi allah aşkına ?? :D:D

2. Gole ofsayt diyenin aklina suphe ederim... Guizanin pasinda Semih ofsayt olsa da topa mudahelesi yok ve arkadan cikan Alex kafa vurus yapiyor ki bu da ofsayti kaldirir,ikinci pozisyonda zaten Semih direkden donen topu tamamladi,yani ikinci pozisyonda deyil , ilk pozisyonda ofsayttaydi ama topa hic bir mudahelesi,etkisi,hamlesi yoktu,Alex vurdu kafayi,o da ofsaytta deyildi...

Yer neresi: Kadikoy

Netice: 2-1

Gerisi: Hikaye.......

Iyi geceler...

10.Hafta görürsün hikayeyi merak etme sen bu oyunla kaç tane hikaye gösteriyoruz bak size git kendi angutunda öt koçum konuşma fazla.. ;)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

bizler biliyoruz dakika 90 larda hakan şükürün penaltılarını,hakan ünsalın kendini yere atmalarını.Bizde biliyoruz gençlerbirliği kalecisinin penaltıyı hangi tarafa atacağınızı gözüyle işaret etmelerini..Servetin eliyle attığı golü ardaya gülerek çaktırma işareti yaptığını...Bizler biliyoruz bunları..Sizin geçmişteki yediğiniz naneleri.Malatyasporun futbolcularına doğan marka araba tahsis ettiklerinizi.Bunları ben değil malatyasporlu oyuncuların maçtan sonraki söylemleriydi.Daha sölimmi????

Yürü git şurdan ağzımı açtırma.

Gerisi hikaye değil. Kötü oynayarak kazanırsın evet ama bi tökezledin mi bi daha zor ayağa kalkarsın:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

bizler biliyoruz dakika 90 larda hakan şükürün penaltılarını,hakan ünsalın kendini yere atmalarını.Bizde biliyoruz gençlerbirliği kalecisinin penaltıyı hangi tarafa atacağınızı gözüyle işaret etmelerini..Servetin eliyle attığı golü ardaya gülerek çaktırma işareti yaptığını...Bizler biliyoruz bunları..Sizin geçmişteki yediğiniz naneleri.Malatyasporun futbolcularına doğan marka araba tahsis ettiklerinizi.Bunları ben değil malatyasporlu oyuncuların maçtan sonraki söylemleriydi.Daha sölimmi????

Küfür ettirme anasini satayim.

Bugün Fener'in maçını izleyip memnun olamayan Fenerli arkadaşlar. Yarın bizim maçı izleyin hepinizi memnun ederiz biz. ;) :asd:

Yarın Ankara'ya 5 tane atmazsak keyfim yerine gelmez.

(Ertuğrul takımda ekonomik sıkıntı var . Yarın netlik kazanacak . Bırakırsak zorunluluktan bırakmış olacağız . En azından 1 sene daha beklerse çok iyi şartlarda transfer yapabilir )dedi

merak etmeyin bunların balonu patlayacak fısss diye sönecek ezikler

Engin kardeş sövdürmek mi amacın?

abicim amacım sövdürmek değil.Sadece ben gecmişte size ne yapıldıysa bizede suan yapıldı.Demek istediğim kimse akkaşık değil.Ben fenerbahçeliyim.Bu foruma arada bir uğrarım ama fenerbahçemin hakkını koruyarak size karşıda edebin dışına çıkmamak neticesinde.

Kabul ediyorsun yani değil mi hataları??:)

bildin de popon göğe mi erdi ?

Boşverin şu gördüm ben iki maçtır.Fenere önde basan Anadolu takımları bunlardan rahat puan alır.

Tek kelimeyle yazık oldu Manisa'ya.90 Dakika boyunca oyunu çirkinliştirmeden,mücadele ettiler.En kötü beraberliği haketmişlerdi,öyleki son saniyelerde sürekli topa sahip olan takımdı,sanki beraberliği istemezcesine.Ama genç Ferhat'ın kaptırdığı top döndü gol oldu.Üstelik pozisyonun başlangıcında,golü atan Semih bariz ofsayttı.Nasılki Sivas maçında görülmediyse o ofsayt yine görülmedi ve fb galip geldi.Manisa bu mağlubiyeti asla haketmedi.

Daum sürekli aynı oyuncuları sahaya sürmenin bedelini ödemeye başlayacak yavaş yavaş.Rijkaard benzeri rotasyona girmemesi başına çok iş açacak.İş işten geçtikten sonra,rotasyon uygulasada bi halta yaramayacak.Nasıl ki Zico zamanında yaramadıysa yine yaramayacak.Oysaki kadrosu geniş,bundan faydalanması zor olmaz.Ne var ki faydalanmıyor,iyide yapıyor(bizim açımızdan).Şansları varki milli takım arası ilaç gibi gelecek fenere.Böylesine kötü oynadığı maçtan galip gelmeleri çok önemli.Uzun maratonda bu tür galibyetlerede ihtiyaç var.

Son olarak çubukluk tosuna değdirmek,pardon değinmek istiyorum.Böylesine çirkin,kendini beğenmiş,insanımsı mahlukat olamaz.En iyisi futbolu bırakıp Kurtlar Vadisine transfer olması,gayette başarılı olur.Kartı gördükten sonra hakemi ittirmesine ne kadar ceza gelecek acaba?Merakla bekliyorum...

abicim amacım sövdürmek değil.Sadece ben gecmişte size ne yapıldıysa bizede suan yapıldı.Demek istediğim kimse akkaşık değil.Ben fenerbahçeliyim.Bu foruma arada bir uğrarım ama fenerbahçemin hakkını koruyarak size karşıda edebin dışına çıkmamak neticesinde.

Tamam da kardeş biliyorsun maç yeni bitmiş sinirliyiz. O yüzden yani yanlış anlama.

Geri
Üst Alt