TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

abicim amacım sövdürmek değil.Sadece ben gecmişte size ne yapıldıysa bizede suan yapıldı.Demek istediğim kimse akkaşık değil.Ben fenerbahçeliyim.Bu foruma arada bir uğrarım ama fenerbahçemin hakkını koruyarak size karşıda edebin dışına çıkmamak neticesinde.

Engin geçmişe girersek kimse haklı çıkamaz. 4 sene üst üste şampiyonluktan sonra 2001'de nasıl şampiyon olunduğu. Beşiktaş'tan nasıl şampiyonluğun alındığını. Nobre eli , onun bacağı diye uzar gider.

Ne bekliyorsun Galatasaray forumun girip, bu kadar kötü futbol oynayıp, hakemin etkisi de olmasıyla kazanılan maçtan sonra, Fenerbahçe'Nin övülmesini mi?

Ben sürekli diyorum hakeme sarmaya gerek yok diye, hakeme saranlara da karışmak anlamsız. Hele 5-6 yıl önceye gitmeler kimsenin yararına değil.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

ben hatayı kabul etmiyorum ama sen bu dediklerimi doğruladın ve teyit ettin bile:D

Kendini çok akıllı zannediyorsun galiba:) Hakemler size çalışırken ses çıkarmayın bakalım bizde hata oldu mu ötersiniz ama:) Dersiniz rakip zayıftı dersiniz hakem hatalıydı.;)

Tamam da kardeş biliyorsun maç yeni bitmiş sinirliyiz. O yüzden yani yanlış anlama.

abicim ben yanlış anlamam.Sen ve ben gönül vermiş olduğumuz takımlar için savaşırız onların hakları için.Sen nasıl görmek istersen öyle görürsün.Ben nasıl görmek istersem öyle görürüm.Bunu böyle bilelim artık.Bu sadece sana,bana değil herkesim için.Bir takım kötü oynayıp maç kazanabilir buna yıllarca şahit olduk.Şimdi geçmişe bakacak olursak 2 büyük klübün her türlü naneleri var.Demek istediğim ana nokta bu ligde sadece tek akkaşık sizmişsiniz gibi göstermenize diyorum.Fenere atıyorsunuz ama sizide sorgulamak gerek bir noktada.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Bütün hakemlerin bir tarafi yemiyordu cubuklu tosuna kirmiziyi göstermeye, ama bak hic birsey olmuyormus , bundan sonra hakemler aklina basina alsinda su tosuna hakettigini versin....

popom göğe ermedi :) sadece kendinizi akkaşık sanmayın diye yazdım.Sizlerde bunu bildiğiniz için söylediğim bu şeyleri kabullemişsinizki karşı çıkmadınız bu olanlara;)

eee yani çıkarmamız gereken sonuç ne ?

abicim ben yanlış anlamam.Sen ve ben gönül vermiş olduğumuz takımlar için savaşırız onların hakları için.Sen nasıl görmek istersen öyle görürsün.Ben nasıl görmek istersem öyle görürüm.Bunu böyle bilelim artık.Bu sadece sana,bana değil herkesim için.Bir takım kötü oynayıp maç kazanabilir buna yıllarca şahit olduk.Şimdi geçmişe bakacak olursak 2 büyük klübün her türlü naneleri var.Demek istediğim ana nokta bu ligde sadece tek akkaşık sizmişsiniz gibi göstermenize diyorum.Fenere atıyorsunuz ama sizide sorgulamak gerek bir noktada.

Antuyada yaz bu yorumları buradaki çoğu kişi bunları biliyor:) Geçen hafta bize edilen laflardan dolayı biz de tepki gösteriyoruz:)

Fenerbahçe çok pun kaybeder bu sene. Manisa çok kötüydü ona rağmen pozisyon bulamadı. 2 pas yapan takım Fenerbahçeyi çözüyor. Haftaya Bursa'da puan kaybederler. Genele yayarsak her deplasmanda puan kaybetme lüksüne sahip fb.

Biz kendi işimize bakarsak açarız arayı devre sonuna doğru.

Engin geçmişe girersek kimse haklı çıkamaz. 4 sene üst üste şampiyonluktan sonra 2001'de nasıl şampiyon olunduğu. Beşiktaş'tan nasıl şampiyonluğun alındığını. Nobre eli , onun bacağı diye uzar gider.

Ne bekliyorsun Galatasaray forumun girip, bu kadar kötü futbol oynayıp, hakemin etkisi de olmasıyla kazanılan maçtan sonra, Fenerbahçe'Nin övülmesini mi?

Ben sürekli diyorum hakeme sarmaya gerek yok diye, hakeme saranlara da karışmak anlamsız. Hele 5-6 yıl önceye gitmeler kimsenin yararına değil.

Deniz zaten bende bunu diyorum gecmişe gidilecek olsa çok farklı işler çıkar.Yıllardır hep kayırmayı sanki fenerbahçe görmüş gibi bir izlenim var.Ben antudaki insanlar değilim beni öyle görme.Ben maçıda izlemedim sizdeki yorumlara bakarak maçın nasıl olduğunu tahmin ediyorum.Nobrenin eli bilmem neresi diye uzar giderse yarın biride kalkar sana ankaragücüne attığınız 8 golü söyler.8 averajla şampiyon olunmuşluk var.

Ali Şen zamanında şike yaptığı kendi ağzından söylüyor.Böyle başkanlarınız oldu.Pislik arıyacaksan kendi tarihinize bak biraz.

Ayrıca Galatasaraylıların olduğu bir yerde böyle konuşamazsın edebinle dur duracaksan.Durmayacaksan bas git,sövdürme kendine.

Ali Şen zamanında şike yaptığı kendi ağzından söylüyor.Böyle başkanlarınız oldu.Pislik arıyacaksan kendi tarihinize bak biraz.

Ayrıca Galatasaraylıların olduğu bir yerde böyle konuşamazsın edebinle dur duracaksan.Durmayacaksan bas git,sövdürme kendine.

Bak devrim.Ben edepsizlik etmiyorum burda.Senin gibi gs li taraftar olan insanlar senin gibi böle konuşmadı benle.Onlarda gs li değilmi sana ne oluyor? istersen sövebilirsin bana hiçbirşey olmaz.Yorumlarıma bak bir edepsizliğimi görürsen söyle..

simdi telegolde macin özetini gösteriyorlar manisani 100% penaltisini vermemisler harbiden

Ali şen şike yaptığını ağzıyla söylediyse malatyasporlu 11 topçuda siz tarafından araba hediye edildiğini söyledi.Sen bana ne kadar fener açığı söylersen ben sana o kadarda söylerim rahat ol:)

Bak devrim.Ben edepsizlik etmiyorum burda.Senin gibi gs li taraftar olan insanlar senin gibi böle konuşmadı benle.Onlarda gs li değilmi sana ne oluyor? istersen sövebilirsin bana hiçbirşey olmaz.Yorumlarıma bak bir edepsizliğimi görürsen söyle..

Galatasaraylıların olduğu bir yerde siz şike yaptınız,yok araba aldınız tarzda konuşma .Sence bunu demek ne kadar doğru.

Burasının GS forumu olduğunu unutma varsa br şikayetin gidersin kendi forumlarında yada ortak forumlarda yaparsın.Burası yeri değil.

Ceza almanı bekliyorum açıkcası.

Ali şen şike yaptığını ağzıyla söylediyse malatyasporlu 11 topçuda siz tarafından araba hediye edildiğini söyledi.Sen bana ne kadar fener açığı söylersen ben sana o kadarda söylerim rahat ol:)

Engin seni aramıza kabul etmişiz , diğer fener forumlarındaki gibi rakip takım taraftarların küfretmiyoruz , lütfen beni banlatma.

Galatasaray forumu burası defol git nereye gidersen git cehennemin dibine kadar yolun var yada otur poponun üstüne çayını iç yazılanları oku,sen kimsin ki Galatasaray'ı sorguluyorsun...

abicim amacım sövdürmek değil.Sadece ben gecmişte size ne yapıldıysa bizede suan yapıldı.Demek istediğim kimse akkaşık değil.Ben fenerbahçeliyim.Bu foruma arada bir uğrarım ama fenerbahçemin hakkını koruyarak size karşıda edebin dışına çıkmamak neticesinde.

Yürü git şurdan adamın asabını bozma :mad:Yok mu lan sizin forumunuz

bizler biliyoruz dakika 90 larda hakan şükürün penaltılarını,hakan ünsalın kendini yere atmalarını.Bizde biliyoruz gençlerbirliği kalecisinin penaltıyı hangi tarafa atacağınızı gözüyle işaret etmelerini..Servetin eliyle attığı golü ardaya gülerek çaktırma işareti yaptığını...Bizler biliyoruz bunları..Sizin geçmişteki yediğiniz naneleri.Malatyasporun futbolcularına doğan marka araba tahsis ettiklerinizi.Bunları ben değil malatyasporlu oyuncuların maçtan sonraki söylemleriydi.Daha sölimmi????

Talihsiz mesaj olmuş. Kirli çamaşırları döktürtmeyin bana.

Elbet son saniye galibiyeti GS taraftarını burmuş ve maç içindeki pozisyonlara kafa yordurmuş olabilir. Bunu tartamayıp gelip "tencere dibin kara" yaklaşımı yaparsan o olmaz.

- Hakan Ş. penaltı için atlayan bir oyuncu tipi değildir. Keza, hangi takım kolay penaltı kazanmamıştır?

- Servet 'in yarım metre mesafeden vücuduna yapışık olan eline çarpıp giren top için ağlaması mı gerekiyordu. Ligde son yıllarda elle kolla en çok gol atan takım siz değil misiniz?

- G.Birliği kalecisi rakibi yanıltmaya çalışmak için onu yaptığını belirtmedi mi? "GS 'ın parası olsa oyuncularına öder" açıklaması yapmadı mı? O maç zaten 3-0 bitmedi mi?

- Malatya maçı biraz eski (Doğan merka arabadan belli:)) sanırım. Teşvik primi gibi birşey geveliyorsan o konuda ağzını açabilecek son takım siz olursunuz.

Takımının hakkını korumak başka, karşı tarafa çemkirmek başka... :mad: Dikkat edersen sevinirim.

Galatasaraylıların olduğu bir yerde siz şike yaptınız,yok araba aldınız tarzda konuşma .Sence bunu demek ne kadar doğru.

Burasının GS forumu olduğunu unutma varsa br şikayetin gidersin kendi forumlarında yada ortak forumlarda yaparsın.Burası yeri değil.

Ceza almanı bekliyorum açıkcası.

Burası gs forumudur ama türk futbol forumu içinde bir fenerbahçe maçı topiğidir;) Burada forum kurallarını ihlal ettiğimi düşünmüyorum ben rahatım;) Gs topiği olduysa bazı gerçekleri söylemekte forum kurallarına aykırı değildir herhalde değilmi? ben öle bir forum kuralı görmedim.Doğrumu?

Geri
Üst Alt