TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

Ali şen şike yaptığını ağzıyla söylediyse malatyasporlu 11 topçuda siz tarafından araba hediye edildiğini söyledi.Sen bana ne kadar fener açığı söylersen ben sana o kadarda söylerim rahat ol:)

Şahin'le şike yapmışız değil mi:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

yaw bırakın su adamı (lafın gelişi bu da) birilerini banlatmak için yapıo bırakın ötsün

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

Ali şen şike yaptığını ağzıyla söylediyse malatyasporlu 11 topçuda siz tarafından araba hediye edildiğini söyledi.Sen bana ne kadar fener açığı söylersen ben sana o kadarda söylerim rahat ol:)

Milleti galeyana getirme.Sende akıllı ol.

Deniz zaten bende bunu diyorum gecmişe gidilecek olsa çok farklı işler çıkar.Yıllardır hep kayırmayı sanki fenerbahçe görmüş gibi bir izlenim var.Ben antudaki insanlar değilim beni öyle görme.Ben maçıda izlemedim sizdeki yorumlara bakarak maçın nasıl olduğunu tahmin ediyorum.Nobrenin eli bilmem neresi diye uzar giderse yarın biride kalkar sana ankaragücüne attığınız 8 golü söyler.8 averajla şampiyon olunmuşluk var.

Hala şike peşindesin. Şu forumlarda yazılanları bırakta 8-0 bir araştır istiyorsan, elinen altında internet var nasıl olsa.

Ben sana 5-6 sene öncesine gitmeye ne gerek var diyorum 20 sene öncesine gidiyorsun. Olayıda yanlış biliyorsun.

Neyse Fenerbahçe'nin futbolunu beğenmedim. Alex bütün maç bir şey yapmasa da 2 golün içinde de o mevcut.

Bursa deplasmanında takılacağını düşünüyorum.

Talihsiz mesaj olmuş. Kirli çamaşırları döktürtmeyin bana.

Elbet son saniye galibiyeti GS taraftarını burmuş ve maç içindeki pozisyonlara kafa yordurmuş olabilir. Bunu tartamayıp gelip "tencere dibin kara" yaklaşımı yaparsan o olmaz.

- Hakan Ş. penaltı için atlayan bir oyuncu tipi değildir. Keza, hangi takım kolay penaltı kazanmamıştır?

- Servet 'in yarım metre mesafeden vücuduna yapışık olan eline çarpıp giren top için ağlaması mı gerekiyordu. Ligde son yıllarda elle kolla en çok gol atan takım siz değil misiniz?

- G.Birliği kalecisi rakibi yanıltmaya çalışmak için onu yaptığını belirtmedi mi? "GS 'ın parası olsa oyuncularına öder" açıklaması yapmadı mı? O maç zaten 3-0 bitmedi mi?

- Malatya maçı biraz eski (Doğan merka arabadan belli:)) sanırım. Teşvik primi gibi birşey geveliyorsan o konuda ağzını açabilecek son takım siz olursunuz.

Takımının hakkını korumak başka, karşı tarafa çemkirmek başka... :mad: Dikkat edersen sevinirim.

Gençlerbirliği kalecisinin yanıltmak amacıyla ettiği göz işareti nedense dünyada başka bir kaleci tarafından olmadı.Ayrıca kalecinin işaret ettiği tarafa gitti top ve kalecide ters köşeye yattı.Bumu tesadüf ?

Burası gs forumudur ama türk futbol forumu içinde bir fenerbahçe maçı topiğidir;) Burada forum kurallarını ihlal ettiğimi düşünmüyorum ben rahatım;) Gs topiği olduysa bazı gerçekleri söylemekte forum kurallarına aykırı değildir herhalde değilmi? ben öle bir forum kuralı görmedim.Doğrumu?

Ceza almanı bekliyorum ben hala.Yok mu kimse?

Burada GS hakkında böyle konuşamazsın tekrarlıyorum.Konuştuğun ayrıca Fb maçı değil,Galatasaray'ın şike mevzuları.(sözde)

Galatasaraylıların olduğu bir yerde siz şike yaptınız,yok araba aldınız tarzda konuşma .Sence bunu demek ne kadar doğru.

Burasının GS forumu olduğunu unutma varsa br şikayetin gidersin kendi forumlarında yada ortak forumlarda yaparsın.Burası yeri değil.

Ceza almanı bekliyorum açıkcası.

Düzgün bir şekilde düşüncelerini dile getiren her üyeye kapımız açıktır.Fakat sınırları zorlamamak şartıyla.

Burası gs forumudur ama türk futbol forumu içinde bir fenerbahçe maçı topiğidir;) Burada forum kurallarını ihlal ettiğimi düşünmüyorum ben rahatım;) Gs topiği olduysa bazı gerçekleri söylemekte forum kurallarına aykırı değildir herhalde değilmi? ben öle bir forum kuralı görmedim.Doğrumu?

Maçı değerlendir çemkirme o zaman. bu maçla ne alakası var bu dediğin saçmalamaların. Maçı değerlendir . Burası gs'ye laf atma yeri değil. Artık Fener taraftarı fb dendi mi gs'ye saldırmak anlıyor sanırım;)

ya millet rahat olun. SAkin ya ben inanın hiç üzülmedim. 2 bedava puan aldılar ama Anadolu takımlarının tmaamı ilerde basınca Fener in bir hiç olduğunu Baroni ve Santos un şişirme elemanlar olduuğnu net bir şekilde gördüler..

Haftaya Bursa döşer olur biter içiniz ferah olsun. Azize nin yüzündeki ifade yeterliydi. FB bu kadro ile ilerleyemez. Biz kendi işimize bakalım 10 .haftaya 5-6 puan farkla gidersek 10. hafta sonunda Aziz e nin ipini çekeriz!! net söylüyorum.

Dikkat edersen konu fb-Manisa.Geçmişte yaşananlar değil.Bir kerede kabul edin,kötü oynadınız ve hakem sayesinde kazandınız.Buraya gelip tonlarca insandan küfür yemek hoşuna gidiyosa eyvallah,ama biraz gururun,onurun varsa defol git bu forumdan.Asabımızı bozma.Git o beyinsiz insanların,angut forumunda takıl,kendini teselli et.Yürü git burdan...

Hala şike peşindesin. Şu forumlarda yazılanları bırakta 8-0 bir araştır istiyorsan, elinen altında internet var nasıl olsa.

Ben sana 5-6 sene öncesine gitmeye ne gerek var diyorum 20 sene öncesine gidiyorsun. Olayıda yanlış biliyorsun.

Neyse Fenerbahçe'nin futbolunu beğenmedim. Alex bütün maç bir şey yapmasa da 2 golün içinde de o mevcut.

Bursa deplasmanında takılacağını düşünüyorum.

8-0 ı araştırdım .Bjk nin elinden şampiyonluğu alması için 8 gol averajı lazımdı oda oldu;) ben 20 yıl öncesine gidiyorsam sizde ali şen olayıyla geliyorsunuz bana:) haa 7-0 yenmişsiniz ya bizi 1911 de.Herhangi bir resmi dökümüde yok.Hem görsel olarakta;)

Deniz zaten bende bunu diyorum gecmişe gidilecek olsa çok farklı işler çıkar.Yıllardır hep kayırmayı sanki fenerbahçe görmüş gibi bir izlenim var.Ben antudaki insanlar değilim beni öyle görme./////////////////Ben maçıda izlemedim sizdeki yorumlara bakarak maçın nasıl olduğunu tahmin ediyorum.Nobrenin eli bilmem neresi diye uzar giderse yarın biride kalkar sana ankaragücüne attığınız 8 golü söyler.8 averajla şampiyon olunmuşluk var.

Mesajın ilk kısmı hatrına buradasın, sabırları zorlama.

O Ankaragücü nü o sezon FB, küme düşen Karşıyaka ve BJK yine Ankara 'da 4/5/6-0 yenmediler mi? Kimi neyi zan altında bırakmaya çalışıyorsun? :mad: Ankaragücü 'nü 1-0 yenseydik bile şampiyon biz olacaktık. Zira o maç öncesi Beşiktaş 'a +2 averaj yapmıştık.

Gençlerbirliği kalecisinin yanıltmak amacıyla ettiği göz işareti nedense dünyada başka bir kaleci tarafından olmadı.Ayrıca kalecinin işaret ettiği tarafa gitti top ve kalecide ters köşeye yattı.Bumu tesadüf ?

Penaltıyı atmak için el kol hareketlerine ihtiyaç yok. Bi penaltıya takılma bu kadar;)

ya millet rahat olun. SAkin ya ben inanın hiç üzülmedim. 2 bedava puan aldılar ama Anadolu takımlarının tmaamı ilerde basınca Fener in bir hiç olduğunu Baroni ve Santos un şişirme elemanlar olduuğnu net bir şekilde gördüler..

Haftaya Bursa döşer olur biter içiniz ferah olsun. Azize nin yüzündeki ifade yeterliydi. FB bu kadro ile ilerleyemez. Biz kendi işimize bakalım 10 .haftaya 5-6 puan farkla gidersek 10. hafta sonunda Aziz e nin ipini çekeriz!! net söylüyorum.

Santos fena değil. Hatta U.Boral gibi topla kavga eden birinden sonra Ronaldinho tadında gelir.

Crisrian için geldiğinden beri Selçuk'un yakında formayı kapacağını söylüyorum. Kesinlikle 7 milyon euro'luk biri değil.

8-0 ı araştırdım .Bjk nin elinden şampiyonluğu alması için 8 gol averajı lazımdı oda oldu;) ben 20 yıl öncesine gidiyorsam sizde ali şen olayıyla geliyorsunuz bana:) haa 7-0 yenmişsiniz ya bizi 1911 de.Herhangi bir resmi dökümüde yok.Hem görsel olarakta;)

Bu konuda az önceki yazdığım mesajı iyi oku, bir daha da dersini iyi çalışmadan laf söyleme kimseye. Kendi der kendi inanır derler senin yaptığına.

Hakem manisanin penaltisini neden vermedi ??

Ofsayt olmayan gol pozisyonunu neden kesti ????

Helal olsun Manisa ya aslanlar gibi oynadilar :tiphat:

Sildir gitsene kardeşim şurdan çok konuşma :)

Sizin tesadüf anlayışınızı biliyoruz UEFA Kupasını almamıza tesadüf diyen kulübün taraftarlarısınız..

Ayrıca bu kaleci bu kadar salakmı işaret ettiğini kameralar çekmiyormu sanki bunun cevabını verebilirmisin bana acaba ? Sanki kimse anlamayacakmı böyle bir halt yediğini ? Eli oraya gidiyormuş :D iyi başka bir yerine gitmemiş nasıl yorumlardınız kim bilir

Düzgün bir şekilde düşüncelerini dile getiren her üyeye kapımız açıktır.Fakat sınırları zorlamamak şartıyla.

Abicim teşekkür ederim öncelikle.Benim yorumlarıma bak.Ben kimseyi küçümsemiyorum,aşağılamıyorum,küfretmiyorum.Ben sadece feneride haklı çıkarmıyorum.Diyorumki geçmişte feneride tuttular gs yide tuttular.Yani tek akkaşık gs değildir diyorum.Haksızmıyım burda?

Geri
Üst Alt