TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

Al bu arşivde sana rögar kapağı karşılaştır bakalım averajlar aynımı seninkiyle :D

https://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=560

kompozitlogar2.gif

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Yemin ederim hayatımda bu kadar şanslı ballı bir takım görmedim çüşş yaa çüşş son saniyede golmü atılır birde gol ofsaytmış bu kadarınada pes bunlarda bu şans oldukça uefayıda alırlar ligide harbi sinirlendim yaa bu akşam

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | 30 Ağustos | Maç S

engin e cezaya gerek kalmadı. bi daha uğramaz buralara. kendi kendini mat etti:D

Bu bölümü tekrarlayarak şöyle demek istiyorum;

Madem bilgisizliğini kabul etmedin, o zaman artniyetli olduğunu kabul etmiş olursun. Sana uğurlar olsun.:tiphat: :kick:

Kendi yolladığı linktede bunlar yazıyor. Açıp okumamış ki..

Hayret bu maçta rambo girmedi sahaya sarılmadı €mr€ abisine

Ondan atıldı herhalde. güzel oynayamadı bide :D

engin mesaj bekliyoruz nutkun mu tutuldu:)ceza verilmiş:(

Saçma sapan maç iptal gol ve penaltı = kırmızı karta tekamül ediyor. Ofsayt golü de geçerli. Yazık.

Ayrıca Simpson, Bart Simpson :D manisa için iyi tranfser :)

engin ağcan adlı vatandaş ve türevleri hadi bakam angut.comda takılın. Kuş beyinliler....

Ulan ne güzel maç 1-1 diye seviniyordum ardından attı şerefsizler...Bir takımda bu kadarmı bal olur ya, bu kadar mı şans olur allah belalarını versin...

Su an o kadar sinirliyim ki:@

İnşallah haftaya bunları Bursa bi gıdıklar ''ALLAHIM SANA YALVARIYORUM GIDIKLASIN''

Bu kazandığı puan haram olur

İnşallah

Yuh ya harbi kuşbeyinliymişsin sen.Hem GS'nin 8 gole ihtiyacı var diyorsun hemde bunu yolluyosun sana anla diyosun.Önce kendin anla.Töbe yarabbim.GS 2 avraj farklıyla öndeydi,1 farkla bile alsa yetecekti.Sen 8 gol lazımdı diyorsun :)Neyse uzatmanın alemi yok cezada almışsın,yürü git senin gibi kuşbeyinlilerle dolu forumuna...

bu emre denen yaratık geçen hafta hakemin eline vurdu hakem sarı kart bile vermedi ordan aldığı yüzle bu hafta da hakeme göğüsyle vurdu

bu kendini ne sanıyo yaa

birgün maçta güzel bi dayak yese de aklı başına gelse...

bu emre denen yaratık geçen hafta hakemin eline vurdu hakem sarı kart bile vermedi ordan aldığı yüzle bu hafta da hakeme göğüsyle vurdu

bu kendini ne sanıyo yaa

birgün maçta güzel bi dayak yese de aklı başına gelse...

Onun dilinden Sabri anlar. Olmadı Arda bi yumruk da buna atar:)

Vizyonsuz herifler; 2 sene önce arkasına teneke bağlayarak yolladığınız vizyonsuz, sığ görüşlü, kokainci Daumu geri aldılar, deli gibi sevindiler. Daumla takılın siz, kokainin inceliklerini öğretsin, ananızın liginde oynayın.

Sezon sonu hepinizle görüşücez ulan civcivler....

dedigim gibi manisa zorlar dedim zorladi... fener bursa deplasmanindan galibiyet alamaz.. bursa en az 1 puan alir fenerden haftaya :)

Geri
Üst Alt