TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu | 4. Hafta | Fenerbahçe 2-1 Manisaspor | Maç Sonucu

Fenerbahçeden bu sene bi b..k olmaz. santostanda öyle,bireysel yetenekleri her maç işe yaramaz.Hakemler b*ktan 4 dk uzatmayla birde ofsayt golüyle verdiler maçı fenere.fener masa başı şampiyon olmaya çalışıyor ama bunun galatasaray maçıda var.tıpkı d.bakırsporun maçını satın aldıkları gibi masabaşı..

Manisa taş gibi takım çok sert oynadılar hakemde müsamma gösterdi ama iyide top yapıyorlar.Bence büyük takımları zorlayacak bir oyun yapıları var.Son dakikada yaptıkalrı ukalalık pahalıya patladı kedi nin fare ile oynadığı gibi oynamak istediiler ve kaptırılan top mağlubiyete sebep oldu.Gol ofsayt değildi ama penaltı verilebilirdi Manisa nın pozisyonunda çok kötü oynayarak kazanmak güzeldi.Zaman zamna böyle oynayacağız sezonun en kötü maçıydı bunuda yorgunluk sebebiyet verdi.

Bekir'in yaptığı penaltıyı görmek için ya kör ya da Fenerli olmak lazım bu bir.İkincisi ofsaytla alakası bile olmayan pozisyonda hakemin ofsayt kararı vermesi da ayrı bir manidar.E adam tabiki kaldıracak bayrağı.Kaldırmasa 3 Manisalı Volkan'la karşı karşıya.Üçüncüsü ise hakemin rengini iyice belli ediyor.Kazım'ın taban kaldırmasına çift vuruş vermezken pozisyonun devamında aynı harekete Fener lehine çift vuruş veriyor.Ulan hakemleri satın alıyorsunuz,alın ama insanlar bilmesin,anlayamasın.Bu kadar alenen yapmayın bari.Yuh olsun!

Fenerbahçe'nin geçen seneden pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Geçen sezon Selçuk-Maldonado-Josico gibi kalitesiz futbolcuların kullanıdığı mevkide oynayan Cristian, kaliteli bir ön libero filan değil. Selçuk'un yabancı olanı sadece. FB medyasının neredeyse Elano'dan büyük topçu ilan ettiği Santos da oyunun içine çok giren bir futbolcu değil. Kötü oynadığı maçlarda bile, gol attı diye yıldız gibi gösterilmeye çalışılıyor. Febenin bu yıl transfer döneminde yıldız bir futbolcu transfer edememesinden dolayı, kuşları kandırıp süper topçu diye lanse etmeye çabalıyor medya.

Bu iki topçu hariç ilk onbirleri aynı zaten. Kadro olarak çok çok gerimizdeler. Bunu inkar eden ancak fenerli olabilir.

2.Hafta Fenerbahçe-Sivasspor Kazım'ın golü ofsayt

3.Hafta Penaltı değil Semih'in pozisyonu

4.Hafta verilmeyen Manisa penaltısı ve ofsayt ile kesilen bir atak.

3. Hafta Gole giden Siyahi futbolcu ofsayt gerekcesiyle durduruldu.

Fenerbahçe dün akşam ilk 25 dakika ve 10 kısı kaldıgı son 15 dakika hariç kötüydü.

Mactan önce burada yaptıgım yorumlarda da Fenerbahce için zor bir maç olacagını söylemiştim. Tahmınım beraberlikti ki Semih yine yaptı yapacagını 3 puanı kurtardı. Benim için +2 puan yazılı şu anda.

Bir Fenerbahçeli olarak itiraf etmeliyim ki şu futbol şayet geçici degılse bize yine hüzün düşer.

Hele ki 10. hafta şu anki Fenerbahceyle, şu anki Galatasaray aynı formda olursa hiç istemeyecegımız bır skorla karsılaşabiliriz.

umarım o güne kadar en kayıpla gecılır ve takımımızın form durumu yukselir.

Bu arada dayanamadim yazacagim. Hep bizim maclari yoneten hakemlerin bizi lehimize bilerekten yalnis kararlar verdigini soyleyen Fener taraftari dunki mac icin

"Emreye verilen kırmızı kart

kirmizi kart dogru olabilir‚ ama aynisini bir cinconlu futbolcu yapsa kirmizi kart verirmiydi hakem? cok merak ediyorum " konulu mesaja bakin ne cevap yazmis:

----------------------------------------------------------------------

hakeme bakar. bana gore bu hakem temiz mac yonetti. onlara cikarmadigi kirmiziyi bizimkilere de cikarmadi. kotu bir mac yonetmis olabilir ama cifte standart bana gore yoktu. emre´nin hareketlerini ise kiniyorum. yakistiramadim. bana gore kendini kontrol etmesi lazim. hirs iyidir ama dozunda iyisidir. fazla hirs takima zarar olarak geri tepiyor.

sorunun cevabina gelince bu hakem bana gore 6s´liye de o karti verirdi. ama baska hakem olsa bilemem. eyyam sezemedim bu mac icin.

-----------------------------------------------------------------

Eyyam sezememis... :D :D

Alex bitirdi yine işi. Ceza alanı içinde ve çevresinde herif hulk a dönüşüyor resmen.

Bir mesaj daha:

--------------------------------------------------------------

Milli takım diyorlar ama milli takım için gereken oyuncuyu linç edip bitirmeye çalışıyorlar.

Türk futbolu bu tarz düşünceler ve oyunlarla‚ sahteliklerle gelişmiyor.

Emre´nin kırmızı kartı geçen haftanın devamı niteliğinde kesilen hesaptı ve hedefte gösterilmişti.

Eğer çok konuşuyor veya küfür etmişse göstersinler ama diğer takımların oyuncularıda böyle davrandığında kural onlarada uygulansın. Uygulanmıyorsa o zaman gerçekten Fenerbahçeye başka gözle bakıyorlar. Yabancı hakem isteği intikamı alınıyor.

Yönetimde artık sesini çıkarsın göstersin kendini‚geçen seneden beri sessiz bir şekilde duruyor. Kendi destekledikleri federasyon yönetimi diye seslerini çıkarmıyorlar.

Bağıran çağıran işini görüyor.

Cok degil 3 sene once boyle korumuyordular bu futbolcuyu... :D

Bir zamanlar Turk futbolunun en cirkef oyuncusu olabilirsin birilerinin gozunde ama bir imzayla her sey deyisir. Butun sozler yutulur... Fikirler bir anda degisir.... :D :D

Butun bunlara kiziyormuyum? Asla... Aksine co egleniyorum... :D :D

Cok degil 3 sene once boyle korumuyordular bu futbolcuyu... :D

Bir zamanlar Turk futbolunun en cirkef oyuncusu olabilirsin birilerinin gozunde ama bir imzayla her sey deyisir. Butun sozler yutulur... Fikirler bir anda degisir.... :D :D

Butun bunlara kiziyormuyum? Asla... Aksine co egleniyorum... :D :D

Buda fener taraftarının dönekliğini gösterir. Yarın birgün sabri onlara gitse onuda bagırlarına basarlar. :D

Buda fener taraftarının dönekliğini gösterir. Yarın birgün sabri onlara gitse onuda bagırlarına basarlar. :D

Aynen :D Bir kac gun once Deivid Caner takasi nasil olur sorunusuna. Muthis, cok iyi, Caner cok iyi, sahane bilmem ne diyen taraftarlar simdi Caner'i yerin dibine sokuyor. Bakin gorun, eger ki, Secan bizimle anlasirsa onu da yni akibet bekliyor. Elano'ya bile bunu yaptilarsa... :D

anlasılan bu berbat feneri yarısta tutmak adına hakemler her turlu pisligi yapacak.yazıklar olsun.

Adamlar 3 haftadir, tam 3 haftadir hakemlerle, özellikle yan hakemlerle mac kazaniyor ve hic kimse sesini cikarmiyor. Yok böyle bir sey.

Arsenal 'in bu hafta United 'a attığı ofsayt golünü hatırlayan var mı ?İzleyin sonra Türkiye ve İngiltere 'deki standart farkını görün.

Manisa 'nın %100 penaltı ve golü verilmiyor.Fenerin 2.golü net ofsayt , Winning eleven oynayanlar iyi bilir :D

Kim ne derse desin.Ben yardımcı hakemlerin şike yaptığını düşünüyorum.Kaç maçtır hep rakibin aleyine karşı hatalar olması çok tuhaf.

Bu arada Şansal Büyüka 'nın Mehmet Topuz 'un kendi yere atmasını penaltı olarak değerlendirmesi ne tuhaf.''Hakem penaltı verse bişey diyemezsin.'' Ne sarhoş adamlar var ya !

Arsenal 'in bu hafta United 'a attığı ofsayt golünü hatırlayan var mı ?İzleyin sonra Türkiye ve İngiltere 'deki standart farkını görün.

Manisa 'nın %100 penaltı ve golü verilmiyor.Fenerin 2.golü net ofsayt , Winning eleven oynayanlar iyi bilir :D

Kim ne derse desin.Ben yardımcı hakemlerin şike yaptığını düşünüyorum.Kaç maçtır hep rakibin aleyine karşı hatalar olması çok tuhaf.

Bu arada Şansal Büyüka 'nın Mehmet Topuz 'un kendi yere atmasını penaltı olarak değerlendirmesi ne tuhaf.''Hakem penaltı verse bişey diyemezsin.'' Ne sarhoş adamlar var ya !

Bu yaklasima da bayiliyorum haaa. Verseydi ne diyecekti. "Hakem penalti vermese bir sey diyemezsin mi". Ya penaltidir ya degildir. Ortasi var mi bu isin?

Şike falan ağır söylemler. Bence yakışmıyor.

Çok sevdiğim ve bugünkü maçtada görevli bir yardımcı hakem tanıyorum. İnanılmaz kaliteli biri, tuttuğu takımı bile bilmeyiz, ne görürse onu kaldırır, öyle biri. Bunu yaygınlaştırıyor ve tüm hakemler için söyleyebiliyorum. Başarısız yada cesaretsiz olanı vardır ama şike ağır itham.

Kariyerinde hatası olmayan biri olmasına rağmen, geçen yıl Denizlide çizginin yarım metre içine düşen topu göremedi diye FB 'liler de ona benzer ithamlarda bulunmuştu.

ya bu eziklerden bi cacık olmaz ya futbol felan oynadıkları da yok yakında patlarlar.

3 hafta boyunca bu kadar ıkınmak basura yol açar onuda fitille anca tedavi ediyorlar yazık olacak cillop gibi çocuklara :D

Fenev kökezlemeye başladı.

2.Gol mu ofsayt ? Güldürme adamı git araştır öyle yorum yaz adamlar attı golü.

Ama manisanın bir golunu yedi hakem ona hem fikiriz ofsayt olmayan pozisyona ofsayt dedi yan hakem ama onuda görmemiş olabilir çünkü tam çizgi.

Geri
Üst Alt