TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Çok rahatım nedense. Rahat yeneriz gibi geliyor, hiç derbi gibi düşünemiyorum bu maçı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

leo-sabri-gökhan-servet-balta-topal-ayhan-arda-kewell-keita-nonda

golü bulduktan sonra barosu alır üstümüze gelen beşiktaş defansını duman eder

3-1 !

Yeneceğiz tabiki..

4-1 bekliyorum ya da 4-2

Ben çok zorlanıcağımızı düşünüyorum. Sami Yen'de olması ümitlendiyor.

Beşiktaş için her şey demek bu maç. Bizi yenerek o 4 haftaya ; her şeyi unutturabilirler.

Hazırlanmaları için 2 hafta ara var. 2 futbolcuları dışında(onlarda 11 oynamıyor) milli futbolcuları yok. Bize oranla çok büyük artı. Cumartesi maç olması, olası bi milli takım yenilgi bütün dengeleri bozabilir. Morel bakımındanda alt üst olur.

Zorlu geçeceğini düşünüyorum. Bizim lehimize sonuşlanması dileğiyle..

Ben çok zorlanıcağımızı düşünüyorum. Sami Yen'de olması ümitlendiyor.

Beşiktaş için her şey demek bu maç. Bizi yenerek o 4 haftaya ; her şeyi unutturabilirler.

Hazırlanmaları için 2 hafta ara var. 2 futbolcuları dışında(onlarda 11 oynamıyor) milli futbolcuları yok. Bize oranla çok büyük artı. Cumartesi maç olması, olası bi milli takım yenilgi bütün dengeleri bozabilir. Morel bakımındanda alt üst olur.

Zorlu geçeceğini düşünüyorum. Bizim lehimize sonuşlanması dileğiyle..

Tırstım valla.. :yikes:

Bende cok zorlu gececegini düsünüyorum..Öyle fark filan beklemek hata olur..

Kendimizi kandiririz.Herseyden önce cok dezavantajliyiz biz Besiktasa göre...

Onlar 3 adam yolluyor Milli takima biz tüm kadroyu yolluyoruz..Rijkaard 2 gün hazirlayabilecek oyuncularimizi, Denizli takimin %80´ini 10 gün hazirlayacak..

Milli Takimdaki stres ve yogun tempo en cok bizim oyunculari yoracak, cünkü bizim oyuncularimiz Milli Takimin yükünü ceken oyuncular.Hayati 2 mac oynayacaklar ve zihinsel olarak da cok yorulacaklar...

O stresten kurtulup cok önemli bir derbiye daha cikacaklar..Inanin ki dediginiz kadar kolay olmayacak..Yine cok savasip ve cok konsantre olmaliyiz, yoksa kötü bir sonuc alabiliriz...Ayrica gecen haftaki Besiktas sanildigi kadar kötü bir Besiktas degildi..Dikkat etmek lazim..

çok zor maç

Vallahi milli maç arası olmasaydı 3 veya 4 atarız derdim ama şu anki durum,yani Beşiktaş'ın toparlanma şansının olması maçı biraz ortalıyor.

Maça gideceğim İnşallah :)

Ya inşallah ben de gidebilirim :( İstanbul'da olacağım o kesin de gidemezsem çok kötü olacak.. Diğer derbilere kesin stadtayım fakat buna da gitmek istiyorum.. O atmosferi gider gitmez görmeliyim.. Ayrıca GSC'den giden arkadaşlarla nasıl görüşebileceğiz?? Bir organizasyon falan olur heralde?

Şimdi şöyle bir plan yaptım. Milli oyucuları sayalım

1.Arda Turan ------ Banko 11 de 2 maç

2.H. Balta ---------BAnko 11 de 2 maç

3.Servet-----------Banko 11 de 2 maç

4.G.Zan................Banko 11 de 2 maç

5.Sabri------------Yedek------oyuna girmesi yüksek

6.M.Sarp----------Yedek ---oyuna girmemesi yüksek

7.Elano------------Kleberson dan dolayı 11 olması muhtemel işalalh YEDEK kalır :)

8.Nonda-----------Banko 2 maç oynucak takımının yıldızı zaten

9.Baros------------Banko 2 maç

10.Aydın Yılmaz----Banko 2 maç U21 in tek yıldızı

kısaca 10 Milli oyuncumuzun 8 tanesi kesin 5-9 eylül arası 2 maçı olacak ve hepsi de kader maçları zor olacak...

BJK de ise bildiğim kadarıyla Holosko dışında oynucak adamları yok galiba

Rijkaard, Beşiktaş'ı ezberledi !..

Galatasaray'da ikinci kaptanı Ayhan Akman'ın Beşiktaş derbisinde forma giyip giyemeyeceği önümüzdeki Pazartesi günü yapılacak kontrollerde ortaya çıkacak.

Tecrübeli futbolcu sakatlığının tamamen geçmemesine rağmen, Teknik Direktör Frank Rijkaard'a " Eğer görev verirseniz oynayabilicek durumdayım" dediği öğrenildi. Ancak Hollandalı teknik direktörün , Ayhan Akman'ın yüzde yüz iyileşmeden sahaya sürmeyeceği yine orta alanda Mustafa Sarp ile Mehmet Topal ikilisine görev vermeyeceği belirtildi.

Bu arada birkaç günlüğüne ülkesine giden teknik direktör Rijkaard, Beşiktaş'ın oynadığı dört maç kasedini de Hollanda'ya götürdüğü, özelikle Gaziantepspor karşılaşması üzerinde yoğunlaştığı ve tüm taktik çalışmasını buna göre yaptığı ifade edildi.

Ülkesi Hollanda'da Beşiktaş maçının taktiği üzerine yoğunlaşan Frank Rijkaard'ın Bosna Hersek maçı sonrasında da futbolcularına siyah- beyazlı takımın zayıf noktalarını anlatarak uyaralarda bulunacağı öğrenildi.

Kaynak:Lig tv.com.tr

Milli maç arası geçen seneki kadar etkilemez bizi.Kondisyonumuz bayağı iyi çünkü geçen seneye göre.

Evet Çarşı Forumundan alıntılar birazda Eğlence :)9

çArşı1981

Üzülerek söylüyorum ama bu futbolla gs bizi madara eder (( (aferin gerçrekler acıdır)

Gürsel

izlemek istemiyorum. (akıllı çocuk)

Ekrem Özaslan

Galatasaray istilasını durduracak tek takım biziz en iyi savunma bizde var biz onların 4-5-6 attığı takımlar gibi savunma yapmıyoruz,zaten attıkları goller belli ya penaltı ya faulle inşallah Ali Sami Yen'den 3 puan çıkarıp rahat bir nefesle yolumuza devam ederiz.

Onur

Bende izlemek istemiyorum ve izlemeyecegim.Fark yemeyiz cünkü savunmamiz güzel ama golde atamayiz.

Furkan

Korkuyorum (korkma acımıcak)

KaraKartal1903

gs penaltısız bir maç oynasında görelim onları. (Göreceksin acele etme)

Çağatay

Korkanlar, madara olmak istemeyenler izlemesin kardeşim..

Ben Ankaralardan kalkıp gidiyorum Sami Yen'e izlemek için..

Gs istilasıymış..Bu lafı unutmayın..

Kim nereyi istila edecek maçtan sonra belli olur.. ( Bu çakma Polat olsa gerek)

Ali Murat (4 yiyeceğini ima ettiği için Banlanmış)

Gürsel inanmassın belki bugün Antep maçını izlemedim ve bayada izlemeyeceğim ilerdeki günler ne gösterir bilemiyecem izlemem için bence o uzay futbolcularını biraz zor durdururuz. Sivok oynarsa rahat kırmızı yeriz alışığız nasıl olsa. Benim anlamadığım bir şey var [ ŞANS ] size sorarım biz geçen sene fenevi altıseyi bırakın bir kenara ŞANSLAMI şampiyon oldu yoksa CESUR ve KARTAL YÜREKLİLER ilemi şampiyon oldu? Cevap basit CESUR ve KARTAL YÜREKLİLER LE oldu. Berabere kaldığımız maçlara bakın ya bir futbolcu yüzünden yada bireysel oynamaktan dolayı kaybettik. Bunu yapmamaları lasım biri atarsa biri diğerıne küsmücek darılmıcak aksıne birbirlerine atıcaklar. Alın nihatın galıba sutu dırekten felan dönmüş şans diye birşey yok ATMAK İSTEDİĞİNDE o 3 DİREK arasından sokarsın hiç birşey olmaz kimsede tutamaz kaleci rahat yer. He fakat sen vurama top direkten dönsün ona ne bal ne şans denir. Biz ŞANSLAM I başladık LİGE benim haberimmi yok ? Şans ile şampiyon olunuyorsa DENİZLİ-FENEV 1-1 uzayarak bitiyor ve GS şampiyon oluyor? Fenev orda 1 gol atıp ŞAMPİYON olamadıysa GS ŞANS ilemi ŞAMPİYON oldu? Cevap veren varsa versin ŞANS konusuna.

3G dönemini atladık artık 4G maçlarına başlayacaz bakalım o zamanda ne olcak.

Beşiktaşa başarılar.

Doğmamış çocuğa don dikmesin kimse..

Müslüm Fincan

ertelensin

INCONSOLABLE

Evet Ertelensin ..

Çağatay

Ertelenmesin tabi ki..Şu ülkenin antrenörleri, futbolcuları 3 günde bir maç oynamaya alışın artık..

Hem ertelenmemesi bizim için avantaj..Milli takımın 5 ve 9 eylülde maçı var ki gs'nin milli takımlara giden bir çok oyuncusu var..

3 gün sonra da derbiye çıkacak bu futbolcular haliyle yıpranmış olacaklar..

Umarım ertelenmez..

Ali Kartal

attığımızdan fazla gol yiyip farklı bi mağlubiyet alabiliriz 4-2, 5-2 veya 5-3 gibi ama bakarsın gsnin üstünde stres olur biz kazanırız (bizimkilerde stres olacağını sanmıyorum ) ayrıca beni umutlandıran başka bi noktada milli takımda çok gsli olması bizden sadece ismaille ibrahim varmış.umarım kazanırızda lige daha 5.haftadan havlu atmayız .

Serkan Karadere

Samiyende çok zorlanacağız ama güzel bir futbol güzel bi skor istiyoruz.Patlama diyorsunuz hiç öyle birşey beklemeyin inönüde g.antepe karşı patlama yapamayan bir takım samiyende Gs hiç yapamaz.

Serkan İçerik Koordinatörü

Gerçekçi olmak gerekirse galibiyete pek sıcak bakamıyorum.Kazanırsak çok sevineceğim bir maç olacak

lethalmrcool387

yeniliriz evet şu anki form durumlarına göre ama derbi maçlar belli olmaz maçın favorisi galatasaray

Manwe

Hızlı oynamazsak en iyi sonuç beraberlik... Cincon'un en kuvvetli yeri orta saha ama hiçbiri geri dönen oyuncular değil... Hızlı çıkabilirsek, uzun toptan bahsetmiyorum, ayağa hızlı pas yaparak ceza sahasına yaklaşırsak cincon çöker...Bunu yapabilecek adamlarımız da var... 5 tane geri gelmeyen forvet oyuncuları ve çok hantal, adam kaçırmaya müsait stoperleri var... Top oynamalarına izin verir kontratak futbol filan düşünürsek işler zora girer... Top bizde kalmalı... Kaleci degajı ile uzun oyna Nobre'ye ver demeye kalkarsak Nobre defansın içinde erir top onlara geçer... adamların ortasahası da yaratıcı adamlar yalan yok canımızı yakarlar...

Ayağa hızlı pas, top rakipteyken baskı ve sert oyun... Adamların kondisyonu da bizim kadar değil 60 dakika beraber biterse ve abuk sabuk hakem oyunları olmazsa maçı istediğimiz gibi oynarız...

Ernst ve Fink bu maçta bayılana kadar koşmalı... Adamları kaleye gelemeden durdurmak şart... Nobre eğer geçen sene sakatlanmadanki gibi oynarsa defansa yapacağı baskı ile hatların arasını kopartabiliriz...

Kolay gol yemiyoruz ama biz gol atamıyoruz onu ne yapacağız bilmiyorum... Hadi adamlara attırmadık biz nasıl atacağız

Talihsiz bir zamanda gelen derbi... Biz tam toparlanamadık adamlar 10 maç yapıp üstelik çok yüksek moralli geldi...

KARTALIM_28

iki takımı form grafiğine,ev sahipli avantajına,ve en önmliside kadro lara bakarsak kaznma şansımız 0 bi puan versinler hiç gitmeyelim bence ama yine deplasmana gitmek alisamiyende takımımı desteklemek için orda olucam yada olmaya çalışşıcam bizimkisi böle bi aşk işte bizi bu hale getirenler utansın......

sakuLta

Bakıyorumda Manuyu yeneriz diyen arkadaşlarımız gs maçına zor diyolar Gs barca oldu da haberimiz mi yok ?? En kötü zamanlarımızda biLe renklilere Ruhumuz Yetti..Derbi havası farklıdır bunu unutmayın gs rehavete çoktan girdi bile nerdeyse şampiyon ilan edilmedikleri kaLDı BANKO BEŞİKTAŞ

Besiktasin anasini aglaticagiz.

Ne idüğü belirsiz insanların yazısı pozitif ya da negatif bir unsurmu acaba bizim için? :)

Ekrem Özaslan

Galatasaray istilasını durduracak tek takım biziz en iyi savunma bizde var biz onların 4-5-6 attığı takımlar gibi savunma yapmıyoruz,zaten attıkları goller belli ya penaltı ya faulle inşallah Ali Sami Yen'den 3 puan çıkarıp rahat bir nefesle yolumuza devam ederiz.

Onur

Bende izlemek istemiyorum ve izlemeyecegim.Fark yemeyiz cünkü savunmamiz güzel ama golde atamayiz.

Allahım mal mal savunmamız iyi demezlermi?7 tane sabit defansif adam,her atakta sadece bir tanesi çıkıyor.Anadolu takımlarından tabiki gol yemezsiniz.Bu kadar safını ilk defa görüyorum.

-------Baros-----

Kewell--Arda---Keita-

-----Ayhan----------

-------Sarp----------

Böyle çıkmalı.

Geri
Üst Alt