TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

1 - Üçlü Galatasaray'ındır.

2 - La la la la saldır Galatasaray, Sevda'nın İçime İşlerken şarkısından uyarlama olup, yine ilk olarak Galatasaray tarafından söylenmiştir.

Anadolu klüplerinden ne çalmışız onu da anlayamadım.

Kişisel olarakta yazdığın ayıptır.

Ben sadece insanları yanlış yönlendirmemen için uyarmaya çalıştım nazikçe, "Bilge insan" karşılığı aldım.

Heyecan mı arıyoruz akşam akşam?

Üçlü çekmeye büyükelrde ilk biz yapmışızdır. Uefa'yı aldığımız sene ve öncesi var galiba. Ama ilk Bursa tarafından çıkmıştır diye biliyorum.(yanınada yanlış hatırlamıyorsam diye yazmıştım ki yine de iddaalıyım Bursa'dan çıktığına)

İkinci şarkıya hiç gireme. Ben Kocaeli'de yaşıyorum. Az çok bizim maçları tribünü takip ederim.(Hodri Meydan)

Biz Sami Yen'de söylemeden önce , Beşiktaş söylüyordu. Onu geçtim dedim ya Kocaeli'de yaşıyorum, husus itibari ile Sakarya'yı takip ederim. Onlar daha bizim ligler başlamadn, 2. lig maçları başlamış ve ilk hafta söylüyorlardı.(Sizin gibi kesin itham vermiyim buna da yanlış hatırlamıyorsam diye ekliyim; ama bu konuda da iddaalıyım.

O hanfendiyide biliyorum. Bir Tv programına çıktığında hatta Çarşı'ya teşekkür etmişti. İlk onlar söylüyor falan demişti.

İlla her şeyi bilecek değilsiniz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

GALATASARAY taraftarı beste çalmaz bu böyle biline.Çarşının katili yapmayın bizi kendi bestelerine atıfta bulunmak için söylenir çalıntı demek saçmalık olur.O desibel taraftarı ''destanlar yazan'' bestesini de söylüyor.

Neyse uzun uzadıya yazmayacağım tartışma çıkacak belli, ama "Yanlış hatırlıyor olabilirim" opsiyonundan yiyorsun Deniz'ciğim bu kadarını söyliyim.

Neyse uzun uzadıya yazmayacağım tartışma çıkacak belli, ama "Yanlış hatırlıyor olabilirim" opsiyonundan yiyorsun Deniz'ciğim bu kadarını söyliyim.

Oğuzhan "Bilge insan" deme sebebim de buydu. Sanki siz bulup söyletmişsiniz gibi.

Herkesin yanılma payı olabilir.

Benim gittiğim bir Milan maçı var 2001 de.Jardel ve Hagi'nin golleriyle 2-0 kazanmıştık.Top Milan'dayken kendi ıslığımdan korktuğumu hatırlıyorum.

Yav çarşı'da taraftar olsa bari.Bir Liverpool maçında trübün şov yaptılar o kadar.O da oyunu hiç etkilemedi.Oyuncuların dönüp baktığını sanıyor avanaklar.Zaten İnönü stadının akustiği olmasa desibel rekoruda kıramazlar.

Tv den izliyerek, sokak başındaki muhabbetlerde istanbullu olanlardan dinliyerek yaşadığın futbolun içindeyim her hafta sürekli denizcim..

Bende şunu anlamıyorum çok bencilce olacak ama; hem bulunduğun memleketinin takımını tutmak hemde ayrıca popüler bi takım tutmak nasıl bir duygu ? tutun kendi memleketinizin takımını eğer öyle hodri meydan taraftar gruplarına meraklıysanız onların sempatizanlıgını yapıcaksanız..

Yav çarşı'da taraftar olsa bari.Bir Liverpool maçında trübün şov yaptılar o kadar.O da oyunu hiç etkilemedi.Oyuncuların dönüp baktığını sanıyor avanaklar.Zaten İnönü stadının akustiği olmasa desibel rekoruda kıramazlar.

Öyle diyorsun ama bütün dünyaca tanınıyorlar liverpol kop tribünü bile onlardan alıntı yapıyor bu sebepledirki biz hep ikinci planlardayız tribünde kendimize özgü şeyler yapmadıkça bu böyle devam edicek...

Tv den izliyerek, sokak başındaki muhabbetlerde istanbullu olanlardan dinliyerek yaşadığın futbolun içindeyim her hafta sürekli denizcim..

Bende şunu anlamıyorum çok bencilce olacak ama; hem bulunduğun memleketinin takımını tutmak hemde ayrıca popüler bi takım tutmak nasıl bir duygu ? tutun kendi memleketinizin takımını eğer öyle hodri meydan taraftar gruplarına meraklıysanız onların sempatizanlıgını yapıcaksanız..

Normalde Kocaeli'li olmayıp Kocaeli'ye sonrada taşındığımız için olsa gerek. Bazı gittiğim maçlarada genelde ücretsiz yanımdaki ardaşlar sayesinde gittiğimden olsa gerek. Tutmak diye bir şey yoktur. Hatta bize 5 attıklarında melasef çok laf etmişimdir.

Kazım Cansever adlı vatandaş ne yapmaya çalışıyor acaba?

Sizi çarşı-pazar forumlarına alalım.

Futboldan ümitlerini kestikleri icin bestelere taktilar ne yapsinlar:D

Simdi büyük konusamiyorum..Keske Milli mac olmadigi dönemlerde karsilassaydik..9 tane atip yollasaydik onlari evlerine..

Doğruları konuşmayalım mı yani bu forumdagözümüzü gerçeklere kapayalım mı konuşalım ki doğruları bulalım derim ama görüşlerimizi paylaşmaya gelmiyor hemen bjk li etiketini yapıştırıyorsunuz son kez söylüyorum ben GALATASARAY lıyım hemde yedi göbekten

Doğruları konuşmayalım mı yani bu forumdagözümüzü gerçeklere kapayalım mı konuşalım ki doğruları bulalım derim ama görüşlerimizi paylaşmaya gelmiyor hemen bjk li etiketini yapıştırıyorsunuz son kez söylüyorum ben GALATASARAY lıyım hemde yedi göbekten

Hadi ordan.

Bu arada çok belli ediyorsun. 9 mesaj atmışsın 9'unda da beşiktaşı savunuyorsun. Böyle Galatasaraylılık olmaz zaten. Bak bazı fenerli arkadaşlar yazabiliyor , ortalığı karıştırabiliyor buna izin var bu forumda.

Neyse sana da takipteyim.

Kazım yedi ceddini....andırma şimdi kardeşim bana:)

Bu arada çok belli ediyorsun. Bak bazı fenerli arkadaşlar yazabiliyor , ortalığı karıştırabiliyor buna izin var bu forumda.

Neyse sana da takipteyim.

adam gibi konuş seviyesizleşip küfür etmeye kalkma senin seviyene inip bende senin yedi ceddini derim varsa bir fikrin insan gibi tartışmaya çalış ama insan gibi

Arkadaşlar lütfen yönetimimizi ceza vermeye zorlamayın.Daha fazla uzatmayalım tartışmayı rica ediyorum.

adam gibi konuş seviyesizleşip küfür etmeye kalkma senin seviyene inip bende senin yedi ceddini derim varsa bir fikrin insan gibi tartışmaya çalış ama insan gibi

Haklısın başka bir şeye sinirlenip hata ettim bu mesajı yazarak. Pardon; ama diğer sözlerimin arkasındayım tabi:)

Sende biraz daha zekice ajanlik yapabilirdin;) Besiktas kim ki sen durmadan Besiktas´i övüp savunuyorsun?Ülke futbolunda yeri nedir Besiktas´in? Kac kere Sampiyon olmus, Avrupa´da rezil olmaktan baska ne yapmis, Milli Takimlara kac futbolcu veriyor? En iyi taraftar olmak "Kartal gol gol gol" diye anirmaksa, olsunlar en iyi taraftar.Besiktas iyi futbol oynadiginda bile bunlar " Kartal gol gol gol" diye anirmaya basladiklari zaman televizyonu kapatiyorum.O kadar kafa sisiriyorlar yani..Sen Galatasaray taraftarini tanimamissin daha.Maldini´nin sözlerini hatirlatirim sana

Haklısın başka bir şeye sinirlenip hata ettim bu mesajı yazarak. Pardon; ama diğer sözlerimin arkasındayım tabi:)

sorun değil ama bana ettiğin diğer küfürü affedemem bjk li demekle bana herşeyin üstünde küfür etmiş gibisin ama ben Galatasaraylılığımı kimseye anlatamam içimde kalbimde tribünde kısacası her yerde yaşarım

Geri
Üst Alt