Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00
Baros 1.5 mac yapti. Cok yorgun olucagini sanmiyorum. 70. d rahat oynar, sonra zaten Nonda girsin istiyorum.
Keita emin degilim ama galiba sadece bir mac oynadi. Keita yorgunluk falan tanimaz. Korkum oruc tutuyor olabilmesi.
Elano nun 2 macta toplam 90 d. oynamistir. Yinede cok yorucu bir hafta oldu onun icin. Arjantine git, brazilyaya dön s ve simdi de Türkiyeye dön. Yani baya yorucu bir hafta geride brakmis. 45 d. oynar ama zorlamamak lazim.
Servet Bugun 90 d. oynasin cumartesi Besiktasa karsi yine sorunsuz oynar. yorgunluk falan filan... Servet icin gecerli degil bunlar. Ayi bogan Aslan cikar topunu oynar.
Arda ve Hakan cok ama cok yorgun olacaklardir. Elimde olsa Ardayi ilk yari yada ikinci yari oynatirdim. Ardayi Daha fazla oynatmak yanlis olur diyorum. Pana maci da var persembe.
Hakana gelince. Caner hazir olsa ve daha erken transfer edilmis olsaydi, Hakan baltanin yerine oynardi. Hakan cok yorgun olucaktir ve ayrica kac mactir berbat oyniyor...
Ama yinede Hakani oynatir, cunki Caneri bu macta oynatmak cok riskli olabilir.
--------leo--------
s.s--s.c--e.a--h.b
---m.s-----a.a----
--a.k---a.t---h.k--
--------m.b-------
Ayhanin oynamasini cok istiyorum. Hatta oynarsa Galibiyetten eminim. Oynayacagini inaniyorum, bu yuzden de ilk 11 me koydum.
2. yari Ardanin yerine Elano girer.
Macin bitimine 15-10 d. kala Barosun yerine Nonda girer. Tabi önde olursak.
Keita, Ayhan yada Kewellin yerine de Caner, Serdar, Baris yada Topaldan biri girer.