TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Şaka bir yana umarım milli maçtaki adamlarımız cumartesiye dinlenmiş olurlarda parçalarız şu bjkyi :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Şaka bir yana umarım milli maçtaki adamlarımız cumartesiye dinlenmiş olurlarda parçalarız şu bjkyi :)

Sanırım Rıjkaard onları yormamak için sadece taktik antrenmalarına alacakmış.

Bjk'liler rüyalarında yendiklerini görüyor burdan 7 0 çıktı bakalım kimin rüyası tersten kiminki düzden çıkıyormuş göreceğiz.Futbolla ilgili rüya görmem ama bu gece Ardayı gördüm rüyamda morali bozuktu baya.

onlar ruya gore dursun

bizim isimiz ciddi

3 kupayi da istiyoruz

ruya degil Galatasaray gercegi

Ben ikidir rüyamda 10.hafta skorunu görüyorum.Bjk ile ilgili hala birşey görmedim.

10.hafta skorunu görüyorsun ve söylemiyorsun.Demekki işler kötü gidiyor.:D

Kesinlikle kadro böyle olmalı. Israr ediyorum. :)

Baros 1.5 mac yapti. Cok yorgun olucagini sanmiyorum. 70. d rahat oynar, sonra zaten Nonda girsin istiyorum.

Keita emin degilim ama galiba sadece bir mac oynadi. Keita yorgunluk falan tanimaz. Korkum oruc tutuyor olabilmesi.

Elano nun 2 macta toplam 90 d. oynamistir. Yinede cok yorucu bir hafta oldu onun icin. Arjantine git, brazilyaya dön s ve simdi de Türkiyeye dön. Yani baya yorucu bir hafta geride brakmis. 45 d. oynar ama zorlamamak lazim.

Servet Bugun 90 d. oynasin cumartesi Besiktasa karsi yine sorunsuz oynar. yorgunluk falan filan... Servet icin gecerli degil bunlar. Ayi bogan Aslan cikar topunu oynar.

Arda ve Hakan cok ama cok yorgun olacaklardir. Elimde olsa Ardayi ilk yari yada ikinci yari oynatirdim. Ardayi Daha fazla oynatmak yanlis olur diyorum. Pana maci da var persembe.

Hakana gelince. Caner hazir olsa ve daha erken transfer edilmis olsaydi, Hakan baltanin yerine oynardi. Hakan cok yorgun olucaktir ve ayrica kac mactir berbat oyniyor...

Ama yinede Hakani oynatir, cunki Caneri bu macta oynatmak cok riskli olabilir.

--------leo--------

s.s--s.c--e.a--h.b

---m.s-----a.a----

--a.k---a.t---h.k--

--------m.b-------

Ayhanin oynamasini cok istiyorum. Hatta oynarsa Galibiyetten eminim. Oynayacagini inaniyorum, bu yuzden de ilk 11 me koydum.

2. yari Ardanin yerine Elano girer.

Macin bitimine 15-10 d. kala Barosun yerine Nonda girer. Tabi önde olursak.

Keita, Ayhan yada Kewellin yerine de Caner, Serdar, Baris yada Topaldan biri girer.

Bende rüyamda maçı radyodan dinliyodum garip bir rüyaydı spiker bu sonuçla bjk liderliğe yükseliyor felan diyordu :D

Cok ofansif olmus. Kaldi ki adamlar zaten cok yorgun, Arda-Elano sadece 45 d. cikarir.

Sarp-Ayhan sart. Ayhan yetismezse Sarp-Topal (sicak bakmiyorum) olur gibi mi geliyor. Belkide Baris-Sarp da olabilir.

katiliyorum

boyle oynamaliyiz

mustafa yerine belki mehmet topal olabilir ama bu oldurucu 5 li beraber oynamali

kewell yorulursa caner erkini izleriz

İşte Barçada oynattığı taktik keşke böyle oynatsa ama oynatmaz M. Sarp Ö. TOpal ikilisini oynatır acaba Arda yorgun diye Caneri oynatırmı ilk yarı çünü Caner Neskensi büyülemiş idmanlarda

Elano ılk 11de baslamaz bence.Mustafa-Mehmet-Ardalı uclu daha ıyı olur Solda Kewell Sagda Keıta ıyı kadrodur bence 3-1 alırız macı

Mustafa Sarp tek defansif orta saha mi olacak? Hemde Besiktas´a karsi öyle mi?:)

Denizli´ye karsi bile böyle oynamadik..Unutun o kadroyu..Bir tek Kasimpasa´ya karsi bu kadro ile cikabiliriz ki yine 2 gol yer 10 atariz..Ama diger maclarda bu kadroyu unutun

Sen hangi dünyada yaşıyosun bilader?Dünyada böyle bir takım varmı bu kadar ofansif çıkar böyle çıkalım 5 yemezsek bende bişey bilmiyorum.

Ben de Elano ve Kewel'ın bu maçta beraber oynayacağını düşünmüyorum. Mehmet Topal ve Mustafa Sarp mutlaka oynamalı.

Ilk yari da Arda'miz orta da oynar, ikinci yari da Elano Arda'nin yerine girer diye düsünüyorum.Kewell da umarim ilk 11 de baslar.Cok özledik büyücümüzü:)

Keita'nin da yorgun olacagini düsünüyorum.Aydin da insallah mac gunune kadar iyilesir.Ama o olmazsa da Serdar var elimizde.Yani besiktas jimnastik kulübü her sekilde ne olursa olsun elimizden kurtulamiyacak.;) Frank Rijkaard & Johan Neeskens'e guvenim tam.Allah yardimcimiz olsun.

katiliyorum

boyle oynamaliyiz

mustafa yerine belki mehmet topal olabilir ama bu oldurucu 5 li beraber oynamali

kewell yorulursa caner erkini izleriz

Böle çıkıpta 5 yedıkten sonrada katılıcakmısn acaba. Sonrada yerden yere vurursunuz kadroyu:)

Koskoca Barcelona aynı sistemde zor maçlarda Yaya Toure Seydu Keıtayla çıkıyor

Biz bu kadar zor bir maçta Mustafa Sarp Mehmet Topal olmaz diyoruz:rolleyes:

Okadar milli oyuncu o yorgunluğun üstüne bide böle kadro way bee:)

Defansa dönücek adam yok koşmaya kalksalar mecalleri kalmaz

Geri
Üst Alt