TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21.0

Rüyamda 1 - 0 yenildiğimizi gördüm.Bu sonuca Neşe üzüldü.Malum Galatasaray'lı oldu.:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21.0

Nasıl bir 11'le çıkacağımızı merak ediyorum bu maç sanılanın aksine çok tehlikeli! bu yüzden umarım rijkaard abartı bir rotasyon yapmaz! bence m.sarp h.balta ve sabri dinlendirilsin yeter...

leo franco

uğur e.aşık servet caner

m.topal ayhan elano

keita baros arda

arkadaşlar herseyden önce Galatasaray bütün maclarına büyük bir ciddiyetle hazırlanyor. Ben futbolcu olsam bu performansın ardından havaya girerdim ama Rijkard ve Neeskens buna benzer tabloları, kolay görülen macların nasıl zor gecebileceğini gerek futbolculuklarında gerekse antrenörlük kariyerlerinde yuzlerce kere yasamıs kurt adamlar. Hatta bizim aklımıza dahi gelemeyecek şeyleri düşündüklerinden bile eminim.

her durum için alternatif planları muhakkak vardır. erken gol bulursak a planı, geri düşersek b planı, rakip kapanırsa c vs vs. Ben takımıma guveniyorum ve Rijkard'la Neeskens'in hepimizden on kat fazla bilgili olduğu kesin. Onlar gerekeni yapmıştır, Pana'yı deplasmanda yenip gozunu yukarılara dikmiş bir takım bu macta da gereğini yapacaktır.

en az 2 farklı galibiyet diyorum..

Eger bir sakatliklari yoksa Aydin, Baris ve Caner gibi isimleri gorebiliriz ilk 11'de, olusabilecek bir motivasyon sorunun onune en kisa yoldan boyle gecilebilir. Ozellikle Caner'i gorecegimizi dusunuyorum, Balta yorgun gorunuyordu son maclarda.

Caner,Nonda,Uğur bunlar kesin oynamalı.

Fener maçına kadar puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum.Bu maçıda kazanacağımıza inancım tam.

Fenerde 6da 6 yapti kazanmak farz oldu

Ben o maçıda kazanacağımıza inanıyorum ama orda bişeyler oluyor onun için dedim.O maça kadar kesin puan kaybı beklemiyorum o maçıda alırsak zaten yürür gideriz demicem koşarız:D

Baros kesinlikle oynamali.

Ben o maçıda kazanacağımıza inanıyorum ama orda bişeyler oluyor onun için dedim.O maça kadar kesin puan kaybı beklemiyorum o maçıda alırsak zaten yürür gideriz demicem koşarız:D

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Ligtv muhabiri şöyle demişti:''Yöneticiler Rıjkaard'a bu maçın(Beşiktaş) ne kadar önemli olduğunu anlattı.Ama Rıjkaard oyunculara 'bu maç ta diğer maçlar gibi 3 puanlık bir maç,rahat olun oynadığınız oyundan zevk alın'' demiş.''Yani bizim kadıköydeki yenilmemizin en önemli stres bu sene büyük ihtimalle olmayacak.Stres olmayınca bizimkiler rahat olucak.Daha iyi mücadele edecek.İyi mücadele edince de kalite farkı ortaya çıkacak.

İnşallah rotasyonla 11'e girecek oyuncularımız kendilerini iyi konsantre etmiştir.

Eğer küçümsersek işimiz zorlaşır.

Bizi BJK yenemedi, deplasmanda PANA yenemedi. PANA deplasmanda Kasımpaşa'nın suyunu çıkartır.

Rakibi küçümsememek önemli ama artık şu durumuda atın üstünüzden. Artık GS ÇOK FARKLI.

Kasımpaşa'ya koyar geçeriz.

0 - 3 veya 1 - 4 galip geliceğimizi düşünüyorum

Sonuncu takımlardan her zaman korkarım :):

Galatasaray 2-5 Kocaelispor

Hacettepe 2-0 Galatasaray

Galatasaray 0-1 Kasımpaşa

Ancak,bu yıl bu sürprizlere izin verebilecek bir takım değiliz ben kazanacağımızı düşünüyorum.

Sonuncu takımlardan her zaman korkarım :):

Galatasaray 2-5 Kocaelispor

Hacettepe 2-0 Galatasaray

Galatasaray 0-1 Kasımpaşa

Ancak,bu yıl bu sürprizlere izin verebilecek bir takım değiliz ben kazanacağımızı düşünüyorum.

Fener zenci sever,Galatasaray gariban.^^

Leo Franco, Uğur, Emre Aşık, Servet, Caner, Mustafa Sarp, Mehmet Topal, Elano, Aydın, Kewell, Baros

Spor3.Com, kadronun böyle olacağını söylüyor. Hayırlısı.

Bari şu maçta Shabbayı 11de görürüm diye umuyordum yine olmayacak galiba:(

Fark mark olmaz. Biz gol attik mi kontrollu oynyoruz, fark icin saldirmiyoruz. Hele depaslamnda hic olmaz.Saldirmadigimiz halde Kontra ataklarla 1-2 gol daha buluyoruz ama.

Geri
Üst Alt