TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21.0

İlk yarı 4 leriz,2. yarı 1 tane yer kendimize geliriz.Sonlara doğru 1 tane daha sıkıştırır maçı 5-1 alırız.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21.0

nonda'nın hafif sakatlığı varmış sanırımi maç saatinde belli olacakmış durumu.

yuh be herkes Güngör,Zandan ve Linderothdan bahsediyor ama Nondada çok sık sakatlanıyor

3 yıl önce 2 kez çapraz baglarından ameliyat olmuştu. O sakatlıkların etkisini üstünden atamadı hala sanırım

Yaptıkları bilet pisliğinden sonra acımamak lazım.

5 bin Galatasarayli bekniyormus stadta. Pahali biletlere ragmen...

İddaa için 4-6 oynanır bu maça ezikler her hafta 1-0 şansa bala kazanıyor bizde herkese en az 3 atıyoruz aradaki averaj farkı 30 gol felan olacak galiba bu sene :)

Fark bekliyorum.Ligde 5te 5 yapan iki takım karşılaşacak :)

Farktan eminim ve Fenerbahçe taraftarının tepkisindende..

"Daha ciddi rakiple karşılaşmadılar.."

:)

Galatasaray'ımızı çok özledim.Maçın çabuk başlamasını istiyorum.

Nonda ve Aydin oynayacak sanirim,Nonda neyse de Baros cok yoruldu,Kewell girene kadar cinnet geciricem Aydini izlerken.

Nonda ve Aydin oynayacak sanirim,Nonda neyse de Baros cok yoruldu,Kewell girene kadar cinnet geciricem Aydini izlerken.

Kewell 2 tane arka arkaya 90 dakika çıkardı. Bu maç oynamaması hepimiz için daha iyi olacak.

İnşallah kazanacağız ya,aklımdaki tek şey o 3 puanı almak..

Bu maç 3 puan iyi olacak şampiyonluk yarışı için.İyi oyun falan beklemiyorum.Kazanalım yeter.Çünkü bu hafta Avrupa maçı yok.Yani bir hafta takım birlikte çalışacak.Ayrıca LİNDEROTH GELİYOR!!!!!:(Tabi yine sakatlanmazsa iyi olır.:D)

Aydın mutlaka oynasın şans bulsun biraz.Kendini göstermesi lazım.Eğer arada kaybolursa yazık olur çocuğa, ilk defa bu kadar istekli, formda tutmuşken oynatmak lazım.Aynı şekilde Nonda'da oynamalı.

Leo Franco - Sabri - Emre Asik - Servet - Ugur Ucar - M. Sarp - Baris - Keita - Elano - Arda - Baros 11iyle cikmali bence.

İçimde zor bir maç olacakmış gibi bir his var.

Genellikle hislerim çıkmaz ama ne bileyim öyle hissediyorum :D

Bizim zaten persembe macimiz yok rotasyon yapmaya gerekde yok ozaman.

------------Leo Franco------------

Sabri-----E. Aşık---Servet-----Uğur

----------Ayhan---M. Sarp---------

---------------Arda----------------

Keita-------------------------Aydın

--------------Nonda---------------

Değişikliklerde Caner-Elano-Kewell şeklinde olabilir. Bu benim tahminim nu sayede Hakan ve Baros dinlenir. Caner takıma alışmış olur, Elano içinde bir bakıma öyle çünkü hala tam bir uyum yakalayamadı maalesef. Bunların yanında Kewell'da dinlenmiş olarak son 30. dk çok işimize yarayacağı gibi Nondayı da küstürmemiş oluruz.Son olarakta Ayhan ve Aydın'ın maç eksiklerini kapatmış olur. Ama yine de en iyisini teknik ekibimiz bilir tabi bekleyip göreceğiz.

Geri
Üst Alt