TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

angut lardan haber istiyoruz arkadaşlar

intihar eden yokmuymuş :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Yalnız kimse bahsetmiyorda maçın yıldızlarından biri de Leo Francoydu bence adam kaç maçtır müthiş toplar çıkartıyor hatta sezon başından beri sadece bana mı bu kadar güven veriyor acaba merak ediyorum :)

Yılmaz Vural hakem hatalarından dert yanıyor. :)

Riijkard : Hakem hakkında yorum yapmak doğru olmaz.

şimdi hakemin ve Ali Güneş'in açıklamaları merakla bekliyorum,tabi konuşmaya cesaretleri varsa.

Ya valla 6-7 kaçtı ciddi ciddi üzülüyorum ya:D müthişdik 2.yarı hırs mücadele helal olsun

Rijkaard: hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum sonuçta zor bir oyundu elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı...

Bu adamı bu yüzden çok seviyorum ....Başkaları gibi hakemin arkasına sıgınmıyor. sadece işine bakıyor...

Güzeldi kazanmak bu şekilde. Hiç inancımı kaybetmemiştim. Buraya da yazdım 2-1 olur bu maç diye ama 3-1 oldu :)

Nonda'yı alıp da geleceğiz Kadıköy'e :D Merak etmesin ZenciFan Fener :D

seriye 'el' uzatanlara nonda'dan selam!..

Yılmaz Vural yüzüne gözüne dursun ya ne utanmaz bir adam bu ya Ali Güneş daha ilk yarı kırmızı kartla atılacaktı elle çizgiden çıkardı topu ve 1-0 Galatasaray öne geçecekti Yılmaz Vural dua etsin hakeme...

Hakem resmen bizim emeklerimizi çaldı asıl :mad:

Kotu oynadik; ama hem hakemi hem de anti-futbolu yendik. Nonda'ya helal olsun. Su bir haftada Ayhan'in bir an once takima adapte olmasi lazim.

Vural: Hakem bizim aleyimize kararlar verdi, kucuk takima boyle yapilmamali bilmemnebilmemne

Rijkaard hakem hakkinda: Iki takimda agresif bir sekilde oynadi. Hakemin herseyi görmesi mumkun degil, elinden gelenin en iyisini yapti. Kotu yorumun yapmanin anlami yok.

Aradaki farki arayin..

hakem + fener + fenerin pilot futbolcuları = 1 nonda + aslanlar krallar = 3

ilker meral denen hakem art niyet aramamak mümkün mü şimdi ali güneş denen adam dönek bi futbolcu oldugunu her yerde belli etme fenerliler neler diyo sana onların halen korumalıgını yapıosun yazık sana !

angut lardan haber istiyoruz arkadaşlar

intihar eden yokmuymuş :D

TSL 6.Hafta Kasımpaşa-Galatasaray (21.09.09)

Yani o kadar belli ki.

Adamlar baskıyı kurdu mu kabir azabı çektiriyorlar öyle ya da böyle çeviriyorlar işte.

Allah kahretsin.

:asd:

screenhunter1z.png

Of be Nonda, uzun zamandır bu kadar mutlu olmamıştım, helal olsun sana. Bir adam bu kadar mı nerede duracağını bilir, öyle bir pozisyonlar aldıki sanki çok hızlıymışçasına adamlardan her an öne geçmeyi bildi. İlk defa bu kadar telaş yaptım diyebilirim, içimden sürekli tekrarladım bir şekilde alırız bu maçı diye ama gene de bir yanım endişelendi. Bu hakemin baştan beri gösterdiği yönetim sonucu takımın paniklemesini zaten bekliyordum, ya kardeşim sen görmezsin de nasıl yan hakem süzemez o pozisyonu, kaleci olsa ancak o kadar uzanır el, insaf be insaf.

Nonda 1, Nonda 2, Nonda 3: 1-3

Rijkaard gerçek bir centilmen...

Rakip antrenör hakem hakkında negatif konuşma cüretinde bulunmuşken, kendisi "o da çok koştu, elinden geleni yaptı" diye bir yorumda bulunarak hatalarından bahsetmedi.

Kendisini alkışlıyorum... :007:

Geri
Üst Alt