TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Eveet.. ak koyun kara koyun belli olacak şimdi

ligin başından beri ilk defa ligin ciddi takımlarından birine karşı oynayacaklar
. Kasımpaşa maçındaki gibi oynarlarsa puan kaybı sürpriz olmaz..

angut.com başladı yine.:D:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Caner sanırım sol bekte oynayamayacak.

Bu çocuk 2 ay kadro dışı kaldı. en az 6-7 aylık da maç eksiği var.

1 maçlık değerlendirme.

bak geldiğinde Keita ya neler dediler. Netanya ve G.Antep maçında bu nasıl adam ayakta zor duruyor çok top kaybediyor vsvs.

Adama şimdi bak 4-5 maç oynayınca Keita yı 3 kişi tutamıyor.!!

Elano ilk maç çok durgundu yeni yeni kendini buluyor.

Caner de aynı şekilde kumaşı çok iyi 3-5 maç oynarsa kendini bulur.

Ama H.Balta yı kesmesi çok zor.

Bu arada bu konuyu 75 üyemiz okurken 85 angut okuyor. Nedir bu Galatasaray merakınız kuşlar? Çok mu acıyor biz yenince.. :D

Ayhan sakatlandığından beri oynadığımız 3 maçta da top kapmakta çok zorlandık.

Ayhan top kapan bir adam değil ama o sahada olduğunda, takımın dizilişi bugünkünden farklı oluyor. Şu halde top rakipteyken onlarla birlikte geri koşuyoruz, o kadar. Kanatlarda sıkıştırma, pas arası yapma gibi özelliklerimizi sergileyemiyoruz 3 maçtır. İşin hücum yönünde de direk sonuca gitmeye çalşıyoruz, bu da genellikle top kaybıyla sonuçlanıyor. Topu tutup, takımın ileri çıkmasını sağlamıyor kimse.

Ayhan veya -dünya tersine dönerse- Linderoth bu takıma katıldığında performansımız baya artacaktır.

ayhan geri gediğinde orta saha da daha hızlı pas ve hücumla bütünlük sağlanır umarım.

Bu çocuk 2 ay kadro dışı kaldı. en az 6-7 aylık da maç eksiği var.

1 maçlık değerlendirme.

bak geldiğinde Keita ya neler dediler. Netanya ve G.Antep maçında bu nasıl adam ayakta zor duruyor çok top kaybediyor vsvs.

Adama şimdi bak 4-5 maç oynayınca Keita yı 3 kişi tutamıyor.!!

Elano ilk maç çok durgundu yeni yeni kendini buluyor.

Caner de aynı şekilde kumaşı çok iyi 3-5 maç oynarsa kendini bulur.

Ama H.Balta yı kesmesi çok zor.

Caner'i bir maça göre değerlendirmek tabiki yanlış.Ama ben fiziksel performansıyla alakalı konuşmadım.Dikkat ettiysen çok içeri giriyor.Yani biraz fazla adam kaçırıyor.Bunu fizik güç olmasa bile mental özelliklerle halledebilirdi.(Gerçi Hakan'da bu konularda şu sıralar iyi değil)Ama kim bilir belkide Rıjkaard Caner'den bir sol bek yaratır.

TSL 6.Hafta Kasımpaşa-Galatasaray (21.09.09)

Hocam adamların kadroları çok geniş‚ yedek golcüleri ikinci yarı girip 3 tane gol atıyor! Bizim ilk on bir oyuncusu Guiza topa bile vuramıyor... Arada ki fark burdan kaynaklanıyor işte..

Bir de adamlar deli gibi mücadele ediyor‚ hırslılar.. Biz de Emre dışın da kim var bu kadar hırslı?.. Gökhan diyebiliriz bir de.. Valla bal mal adamlar götürüyor.. Her hafta 3-4 gol atıyorlar öyle ya da böyle...

Sizce bu adama nasıl bir muamele yapılmıştır ?:D :asd: kedi cimbomlu hakaret küfür vs.

Avrupa maçlarında rakip takımlar Sabrinin kanadından maden bulursa sen dert etmessin sanırım

Yanlış anlama. Kızarsınızı falan dedin ya. Yani kızılmaz onu dert etme demek istedim. Son 3 maçtır iyiydi eyvallah ama ben yine de güvenemiyorum her koşulda.

Ayhan sakatlandığından beri oynadığımız 3 maçta da top kapmakta çok zorlandık.

Ayhan top kapan bir adam değil ama o sahada olduğunda, takımın dizlişi bugünkünden farklı oluyor. Şu halde top rakipteyken onlarla birlikte geri koşuyoruz, o kadar. Kanatlarda sıkıştırma, pas arası yapma gibi özelliklerimizi sergileyemiyoruz 3 maçtır. İşin hücum yönünde de direk sonuca gitmeye çalşıyoruz, bu da genellikle top kaybıylı sonuçlanıyor. Topu tutup, takımın ileri çıkmasını sağlamıyor kimse.

Ayhan veya -dünya tersine dönerse- Linderoth bu takıma katıldığında performansımız baya artacaktır.

Ayhan gelse yeterli olur,çünki Linderoth Sarp'tan da Topal'dan da iyi olamaz bence çünki neredeyse 2 sezonluk maç eksiği var,hem daha barış özbek var linderothsuz orta sahada baya kuvvetli..

TSL 7.Hafta Galatasaray-Eskişehirspor (27.09.09)

su topigi acmak icin neden bukadar acele ediyorsunuz anlamis degillim

kendi mac topiclerimize bukadar ilgi yok

bakın hele adamlardaki GS kompleksine bizden önce bizim maçın topiğini açmışlar

Yanlış anlama. Kızarsınızı falan dedin ya. Yani kızılmaz onu dert etme demek istedim. Son 3 maçtır iyiydi eyvallah ama ben yine de güvenemiyorum her koşulda.

tamam sabriye avrupa maçlarında endişe duyulabilir,ama sabrinin yerine uğurla başlasak ben daha fazla endişelenirim,Sabri'ye ne kadar güvenmesekte Türkiyenin en iyi 2. sağ beki.Ayrıca son 3-4 haftadırda muazzam top oynuyor bana göre..

Hocam çok ayıp

Renkdaşlarımızda var ziyaretçilerin içinde

Renktaşlarımız varsa onlar üzerine alınmasın tabiki. Renktaşlarımız okumakla kalmasın, aramıza katılsınlar. Hep beraber iyisiyle kötüsüyle takımımızı konuşalım..

yine balla kazanılan bir maç bırı ıyı vuracak gs ye ama beklıyoruz nezaman her macta en az 5 net pozısyon verıyorlar ama bal cok bakalım balon ne zaman patlıcak

Ezige selam yola devam

TSL 7.Hafta Galatasaray-Eskişehirspor (27.09.09)

su topigi acmak icin neden bukadar acele ediyorsunuz anlamis degillim

kendi mac topiclerimize bukadar ilgi yok

bakın hele adamlardaki GS kompleksine bizden önce bizim maçın topiğini açmışlar

Bu kadar eezik bir taraftar topluluğu olamaz gerçekten ezilmişler ya :D

Doğru söylüyorsun, bizim defans çok ağır kalıyor. Youla kesin yazar bir tane maalesef. Yediğimizden fazla atmaya bakıcaz.

Önemli maclarda farkli oynuyoruz,,Haftaya yine 3-4 tabe cakacagiz, bu sefer bu Eskisehir´e Kasimpasa 5 atardi diyecekler:D Her hafta ayni hikaye:D Takmayin bu kadar su zavallilari..Besiktas´i ezdik, önemli takim olmadi, Panathinaikos´u ezdik önemli takim olmadi, Besiktas´i dagitan Kayseri´ye 4 caktik önemli takim olmadi, hatta Kayseri bitmis dedi 50 spor yazari...Haftaya Eskisehir´e takacagiz, Eskisehir bitmis diyecekler..Ugrasmayalim bunlarla, isimize bakalim

Geri
Üst Alt