TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Haftaya ilk kez ciddi bir rakiple oynayacağız, hadi hayırlısı... :90:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

tamam sabriye avrupa maçlarında endişe duyulabilir,ama sabrinin yerine uğurla başlasak ben daha fazla endişelenirim,Sabri'ye ne kadar güvenmesekte Türkiyenin en iyi 2. sağ beki.Ayrıca son 3-4 haftadırda muazzam top oynuyor bana göre..

Yahu Uğur'dan niye endişeleniyorsun. Sol bekte bile sırıtmadı adam.

Türkiye'nin en iyi sağ beki olduğuna da katılmıyorum. 3-4 maçlık performansı Gökhan Gönül'den dahi iyiydi. Bu 3-4 maçla Türkiye'deki en iyi dahi oldu. Sadece bu maçlar için ama.

Rotasyon konusunda Rıjkaard çok başarılı kararlar verdi.

Elbetteki performansı düşen olacaktır aksine yükselen olacaktır,cezalısı olacaktır

sakatı olacaktır.

Bir maçla caner i sabriy i göklere çıkarıp sonra yere vurmayalım.

Tüm oyuncuların sorunudur bu. Zaten her maç maksimum performans sergileyen

oyuncular Barça Manu vs den aşağı gitmez.

Elimizdeki kadro kaliteli ve geniş diyebiliriz,her ne kadar bazı bölgelerde sıkıntı

çeksekte.

Bu kadroyuda en verimli şekilde kullanabilecek teknik heyetimiz var.

Tek sorun kirli eller!.

Önemli maclarda farkli oynuyoruz,,Haftaya yine 3-4 tabe cakacagiz, bu sefer bu Eskisehir´e Kasimpasa 5 atardi diyecekler:D Her hafta ayni hikaye:D Takmayin bu kadar su zavallilari..Besiktas´i ezdik, önemli takim olmadi, Panathinaikos´u ezdik önemli takim olmadi, Besiktas´i dagitan Kayseri´ye 4 caktik önemli takim olmadi, hatta Kayseri bitmis dedi 50 spor yazari...Haftaya Eskisehir´e takacagiz, Eskisehir bitmis diyecekler..Ugrasmayalim bunlarla, isimize bakalim

iyi diyosunda hocam eğer ayhan oynamazsa eskişehir orta sahayı kitler bu sefer karşımızda youla oynayacak defansımız çok ağır kalır çok tehlikeli bir maç

Haftaya ilk kez ciddi bir rakiple oynayacağız, hadi hayırlısı... :90:

Renkdaş yapma ya..Bjk,Pana'da ciddi ve zor rakiplerdi.Aldığımız rahat galibiyetler var onlara karşı doğru ama gol pozisyonuda veriyoruz(Çok şükür kalede Leo var).Es-es'de baya ciddi bir rakip ama Bjk ve Pana'ya da haklarını vermek lazım..

Ekli dosyalar

• B_03ab3073906fb9cd23a63d27d12c495c.webp
    B_03ab3073906fb9cd23a63d27d12c495c.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 107

Eskişehir maçı çok kilit maç.Artık o maça kanalize olmamız lazım.

biz bu fbyi yenince kendileri de ciddi rakip olmayacaksa, bunu kabul edeceklerse, varsın yendiğimiz hiçbir takım ciddi rakip olmasın :D

Nonda ligde 99 dakikada 5 gol atmis. :)

Yahu Uğur'dan niye endişeleniyorsun. Sol bekte bile sırıtmadı adam.

Türkiye'nin en iyi sağ beki olduğuna da katılmıyorum. 3-4 maçlık performansı Gökhan Gönül'den dahi iyiydi. Bu 3-4 maçla Türkiye'deki en iyi dahi oldu. Sadece bu maçlar için ama.

uğur çok iyi futbolcu,pana maçında da harikaydı ama geçen seneyi sakat geçirdi maç eksiği var.Ayrıca sabri içinde en iyi 2. dememin sebebi milli Takımda hiç sektirmeden davet edilmesiydi.Yedek de olsa her zaman milli takımda yer bulduğu içindi..

Rıdvan Dilmen kadar sığ bir yorumcu görmedim .... Futbola bu gözle baktığı sürece ekranlardan hep "Ben Rijkaard olsam" diye başlayan cümleler kurmaya mahkum...

Rıdvan'ı oysa sahalarda görmek isteriz......

uğur çok iyi futbolcu,pana maçında da harikaydı ama geçen seneyi sakat geçirdi maç eksiği var.Ayrıca sabri içinde en iyi 2. dememin sebebi milli Takımda hiç sektirmeden davet edilmesiydi.Yedek de olsa her zaman milli takımda yer bulduğu içindi..

O Sayın Terim'in işgüzarlığı tamamen.

iyi diyosunda hocam eğer ayhan oynamazsa eskişehir orta sahayı kitler bu sefer karşımızda youla oynayacak defansımız çok ağır kalır çok tehlikeli bir maç

Eskisehir macina kadar Ayhan´in hazir hale gelecegini düsünüyorum Hasan..Zaten bugün kadrodaydi..Takim kurgusunu konusacaksak zaten söylenecek cok sey var..Ben hala Topal ile Sarp´in birlikte oynamasindan yana degilim..Ayhan olmasa bile Topal veya Sarp´in yaninda mutlaka Baris oynamali..

Baris Özbek´in orta sahaya getirdigi dinamizmi hickimse getirmiyor.Ayhan yoksa Baris banko olmali

Renkdaş yapma ya..Bjk,Pana'da ciddi ve zor rakiplerdi.Aldığımız rahat galibiyetler var onlara karşı doğru ama gol pozisyonuda veriyoruz(Çok şükür kalede Leo var).Es-es'de baya ciddi bir rakip ama Bjk ve Pana'ya da haklarını vermek lazım..

Antuyta gönderme yapmıştım renkdaş. Biz biliyoruz tabi ciddi rakiplerle oynadığımızı; ama onlara göre bizim rakiplere her takım 96 gol atar. Haftaya Es-Es'i de yeneceğiz, sonra o da "ciddi değildi" olacak. Sıradaki rakip "ciddi" addedilecek. :D

Maç Sonu: Frank Rijkaard

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, özellikle maçın ilk yarısında çok zorlandıklarını dile getirerek, ''İkinci yarıda takımımız kazanmak için oynadı ve golleri atmaya başardık. Çok önemli bir galibiyetti bizim için'' diye konuştu.

Galatasaray'ın, sezona ilk 6 maçı kazanıp rekor kırarak başladığının hatırlatılması üzerine Rijkaard, ''Rekorlara fazla takılmam, bakmam ama takımımız iyi mücadele edip, taraftarlarımızı da mutlu ediyorsa hiçbir sorun yok'' dedi.

Bir basın mensubunun, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un, oynanan futboldan çok skora önem verdiğini söylediğini sorması üzerine Rijkaard, ''Herkesin bir bakış açısı var, o da Daum'un bakış açısı. O da 6'da 6 yaptığına göre demek ki doğru yapıyor'' dedi.

Rijkaard, rakiplerinin durumlarına değil, kendi performanslarına bakmaları gerektiğini dile getirerek, şunları kaydetti: ''Bunu da yaparken iki ayağınız da yere basmalı. Yitirdiğinizde de çok fazla abartmamak gerekir. Hakem ile fazla yorum yapmamak gerekir. Onlar da bizim gibi insan, hata yapabilirler. Zor bir maç oldu. Hakemler çok fazla kaderiyle oynayamaz maçların, önemli olan sizin iyi performans göstermeniz.''

Maça kötü başladıklarını ve rakip kadar agresif oynayamadıklarını söyleyen Frank Rijkaard, sözlerini şöyle sürdürdü: ''O yüzden oyuncularımız sinirlendi. Çok fazla yorgunluğa bağlamamak gerekir, ikinci yarıda çıkıp golleri atıp kazanmayı bildik. Keita ve Nonda'yı kutlamak gerekir. İkisi de oyuna girip maçı değiştirdiler. Keita bir darbe aldı ve buna tepki gösterdi. Ona bunlara aldırmayıp, futbolunu oynamasını söyledim.''

Frank Rijkaard, Nonda'nın sakatlık sorununun bulunduğunu ve o yüzden bu futbolcuyu koruduklarını belirtirken, oyuncunun da gollerini atarak görevini yerine getirdiğini söyledi.

Yine ne kadar güzel konuşmuş....

Antuyta gönderme yapmıştım renkdaş. Biz biliyoruz tabi ciddi rakiplerle oynadığımızı; ama onlara göre bizim rakiplere her takım 96 gol atar. Haftaya Es-Es'i de yeneceğiz, sonra o da "ciddi değildi" olacak. Sıradaki rakip "ciddi" addedilecek. :D

İlla ki renkdaş ,bunlar ezikliğin kurallarından biri :D :D

Eskisehir macina kadar Ayhan´in hazir hale gelecegini düsünüyorum Hasan..Zaten bugün kadrodaydi..Takim kurgusunu konusacaksak zaten söylenecek cok sey var..Ben hala Topal ile Sarp´in birlikte oynamasindan yana degilim..Ayhan olmasa bile Topal veya Sarp´in yaninda mutlaka Baris oynamali..

Baris Özbek´in orta sahaya getirdigi dinamizmi hickimse getirmiyor.Ayhan yoksa Baris banko olmali

Bencede çoğu kişi beğenmez ama böyle zamanlarda lazım bu adam

Aslanlar bu maçta sadece rakibi değil, hakemi de yenebileceğini gösterdi herkese. İlk yarı'da maçı koparacakken anlamsız bir karar yüzünden yenik kapamamıza rağmen ikinci yarıda ki müthiş baskı ile maçı koparmayı başardık. 2 yarıda ki harika oyun nedeni ile tebrik ederim Aslanlar'ı.

Sıra Es Es'te. Geçen seneden kalan bir hesabımız var. Kesme zamanı.

Tamam terimden kaynaklanıyorda olabilir,ama Rijkaard'da Sabri'den vazgeçemiyor.Demek ki Sabri'ye güvenebiliyor.

Rijkaard akıllı adam. 2 yıldır oynayan adamı oynatmak 2 yıldır oynamayan adamı oynatmaktan daha mantıklı. Uğur'a gün geçtikçe güveninin artacağından eminim.

Geri
Üst Alt