TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Antalya'nın bir tane ofsayt olmayan net bir pozisyonu ofsayt diye durduruldu..O pozisyon kesin gol olurdu...fener'in de bir penaltısı verilmedi..şifo mehmet bjk'yle fenere yatarsın bize gelince aslan kesilirsiniz..Bir teknik adam futbolcusunu uyarmazmı 11 kişi ile çıkmayın diye..İnşallah düşersiniz de kurtuluruz sizden..

O pozisyon gol olsa skor 2.1 olacaktı ev sahibi lehine. Şimdi gelde isyan etme. Hakemler itiyorlar sürekli bakalım nerede gelecek bunun sonu.

belki konu ile alakalı değil ama paylaşmak istedim yinde..

şimdi spor programlarını geziyorumda telegolde bir haber çıktı biraz önce,şu arda ile azizin buluşmasını fotoğraflamışlar.Arda demiş "benim sözleşmem 2012de bitiyor" aziz demiş " tamam o zaman 2012de fenerlisin "...Bu nasıl medyadır arkadaş,ne biçim eyyamcılıkdır anlamıyorum yani...

akla mantığa gelmeyen oyuncu değişiklikleri acaba daum ne yapıyor? sorusu geliyor aklıma?

geçen haftaki ibb maçındaki kopya devam ediyor.

gökhan´ın yerine semih´in alınması mantıksız geldi bana

onun yeri ilk onbir ya da saç baş yolduran guiza ile değişim olması gerekliydi diye düşünüyorum.

birincisi: "gökhan´ın alternatifi acaba semih´de biz mi bilmiyoruz"

ikincisi:umut vaat eden Bekir ve Özer´in durumları ne olacak?

neyse ki Emre yok da M.Topal maça çıkabiliyor yoksa onunda şansı olmayacak..

oyuncu değişikliklerinde gerçekleşen mevkii dışı oyuncuların bulunması

yedekteki oyuncularımızın serzenişine ve demoralize olmasına sebep oluyor.

ayrıca takımın maç içindeki havası kaybolmuş sevimlilik ve gülümsemeler hiç yok‚

acaba birilerine karşı tavır mı almışlar?

bunları araştırıp incelemek gerekiyor.

Aykut Hoca´nın ağırlığını koyarak sorunu çözmesi gerekiyor...

sanki sezon bitmiş de uzatmaları oynayan bir görüntüdeler...

Biz süper oyunuyoruz‚ hücum oynuyoruz‚ savunma oynuyoruz‚ süper pres yapıyoruz‚ kanatları süper kullanıyoruz‚ orta sahaya düşen her top bizde‚ rakip kaleci maçta en az 10 top çıkarıyor‚ bütün maçları daha 10. dakida çözüyoruz‚ hepimiz mutlu mesut maç seyrediyoruz. Takımdan o kadar memnunuz ki gelecekten hiç korkumuz yok. Dostum bunlar var sahada. gördüğün gibi ben maksatlı yorum yapıyorum..

ya renktaşlar 4 e 0 gittiğimiz pozisyonda bile guizadan bi hata bekliyodum topu ayağından çıkarana kadar sevinemedim

Son dakikadaki gole göre yorum yapmayalım. böyle giderse bu takımdan birşey olmaz. Her hafta 90. dakikada gol atamayız. 3 sene şampiyonluk sözü verenler neye güvendi acaba.

ya guıza nolur yalvarıyorum futbolu bırakk yada bızden gıtt nolurrrr....

çekirge sıçramaya devam ediyor

Daha ne kadar böyle maç çevirebiliriz 1 olur 2 olur daum şu otomatiğe bağladığı ilk 11 den vazgeçsin

Antu'dan ilginç yorumlar. Merak etmeyin onlar da memnun değil.

Ya Fener'e fark atacağız arkadaşlar.Kimse Kadıköy'e gidince birşeyler oluyor vs... demesin.10 senedir Canaydın yüzünden hep Fener'in 4-5 gömlek altı kadrolarla gittik Kadıköy'e.Onlarda hep kazandı.Bu sene hem kadro hem de teknik ekip olarak onların 4-5 gömlek üstüyüz.Görürsünüz tarihi fark geliyor.Birdaha 6s falan diye dalga geçemeyecekler.Çok ciddiyim.O şekil yeneceğiz bunları.

Valla orada birşey oluyor ne dersen de. Geçen sene de mi üstünlerdi. Kaç kere iyi oynadık onlara karşı hala kazanamadık. Ne kadrosundan bahsediyorsun.

M.Topal :D

Topuz olacaktır herhalde o.

Valla orada birşey oluyor ne dersen de. Geçen sene de mi üstünlerdi. Kaç kere iyi oynadık onlara karşı hala kazanamadık. Ne kadrosundan bahsediyorsun.

Ama geçen sene takımı o maça motive edemeyecek Skibbe vardı.(Gerçi geçen sene her maç oyuncular kendi kendini motive ediyordu.)Fener ise zaten tüm oyuncular bizim maç full motivasyon olur.Çünkü onlar için sezonun en önemli maçıdır.Şimdi bizi büyük maça hazırlayacak bir hoca var.Görürsün bak.Fark atacağız diyorum.

Forumu yine basmış pisi pisiler...

NKCV

Bu kadar özenti olmaz ki insan. antu'lunun yoruma bak. Bildiğin özenti.:)

fb iyi oynamıyor, hakemlerle maç alıyor,son dakika golleriyle galip geliyor...Sonuç ne: 7'de 7... 21 puan!

Haketmeden bu kadar rezil bir futbol ve hakem yardımlarıyla 21 puan toplamışsın. Aziz Yıldırım boşa konuşmuyor:"3 sene üstüste şampiyonluk sözü veriyorum" diyerek.Bir bildiği var elbet.

Şu an önlerindeki tek engel GS'nin çok iyi olması. Fakat bizim de kötü günlerimiz olacak ve biz fb gibi hakem ve son dakika golleriyle galip gelebilecek miyiz o zamanlarda?

fb 2. yarıda 11 maçını İstanbul'da yapacak. Büyük bir avantaj yakaladılar,hekemlerle veya son dakika golleriyle...

Bu maçtan sonra da anladım ki TSL'nin kapasitesi yüksek takımları ayırıcı bir lig özelliği yok maalesef .Haketmeyen de şampiyon olabilir. Bilek gücü çeşitli oyunlarla ve kalitesizlikle mat edilir.

O yüzden fb'nin şampiyonluk şansı en az bizim kadar var hatta çeşitli masabaşı oyunlarla bizden daha fazla. Bu sene şampiyon kafada belirlenmiş fakat bu kafaları çevirebilir miyiz bunu zaman gösterecek...

Erman Toroğlu : ' Hocam şimdi Antalya oyuncuları 90. dakikada topyekün hücum yaparken, Fener'de ki 4 oyuncu neden ilerde bekliyor ve savunmaya yardım etmiyor!' Topu mu bekliyorlar? Sağından baksam fiyasko,solundan baksam fiyasko. Fener iyi değil, ancak 90 dakika maçı bırakmıyor.

Bizim TSL'deki takımlar gerçekten çok kalitesiz.Bakın görün Sheriff bile koyacak bunlara.

10 kişi ileri çıkan Antalya takımını kutluyorum.Küme mi düşçektiniz berabere kalsanız? diye sormadan duramıyor insan.

Antalya toptan kaçıyor, ne pres ne oyun belli masa başı olduğu kimse kimseyi kandırmasın ama bizim için fark etmez, seve seve şampiyonuz !

Ya Fener'e fark atacağız arkadaşlar.Kimse Kadıköy'e gidince birşeyler oluyor vs... demesin.10 senedir Canaydın yüzünden hep Fener'in 4-5 gömlek altı kadrolarla gittik Kadıköy'e.Onlarda hep kazandı.Bu sene hem kadro hem de teknik ekip olarak onların 4-5 gömlek üstüyüz.Görürsünüz tarihi fark geliyor.Birdaha 6s falan diye dalga geçemeyecekler.Çok ciddiyim.O şekil yeneceğiz bunları.

Aynen Cem

ben görüşlerinin aynısını 2 hafta öncede söylemiştim yenilmemizdeki tek sebep Canaydın dönemindeki kadro kalıtesi

Bizde kurtarıcı olarak İliç giriyordu onlarda Anelka

Bizim ön liberomuz İnamato onların Appiah vs

Atmosfer falan hikaye en büyük fener şampiyon fener birde top rakipteyken hafif bir ıslık başka birşey yok

Masa Başı felan demeyin ya.Kendimizi küçültüyoruz.

Sadece Antalyaspor yönetiminin hatasıdır. okadar kişiyi sen gönderirsen kornerde böylede gol yersin.

Fenerbahçe hakkettiği maçı son dakikada Antalyasporun salaklığı yüzünden kazandı.

Yok satılmış maç felan komik olduğumuzun farkınızda değilsiniz.

isterse 10 top direkten dönsün. yarım saate sahandan çıkıyorsan‚ 1 organize atağın yoksa.alexin ara pasına‚uzaktan şuta kaldıysan kötü oynuyorsundur.

direkten dönen toplara seviniyorsanız basketbol izleyin.bol bol çemberden top dönüyor orda.

Adamlar çok iyimser.:)

Masa Başı felan demeyin ya.Kendimizi küçültüyoruz.

Sadece Antalyaspor yönetiminin hatasıdır. okadar kişiyi sen gönderirsen kornerde böylede gol yersin.

Fenerbahçe hakkettiği maçı son dakikada Antalyasporun salaklığı yüzünden kazandı.

Yok satılmış maç felan komik olduğumuzun farkınızda değilsiniz.

Aynen öyle..

Aynen Cem

ben görüşlerinin aynısını 2 hafta öncede söylemiştim yenilmemizdeki tek sebep Canaydın dönemindeki kadro kalıtesi

Bizde kurtarıcı olarak İliç giriyordu onlarda Anelka

Bizim ön liberomuz İnamato onların Appiah vs

Atmosfer falan hikaye en büyük fener şampiyon fener birde top rakipteyken hafif bir ıslık başka birşey yok

Ayrıca Kadıköy'de bize birşeyler olsaydı o 10 seneden öncede olurdu.Psikoloji falan alakası yok olayla.Sen rakibin kadar mücadele edersen kalite farkı ortaya çıkar.Fener 9 senedir bize karşı bizden daha fazla mücadelel ediyor.Birde kalite farkı var.Tabi yeniliriz.Ama şimdi onlarla aynı şekilde mücadele edecek bir takım var.Onlarla aynı şekilde mücadele edince ne olacak kalite farkı ortaya çıkacak.Zaten Fener'de takım oyunu,organizasyon,oyun disiplini denen birşey yok.Görürsünüz onları yeneceğiz.

Necati diyorki kazanma içgüdüsüyle yedik golü;içgüdüyle futbol oynarsen bu kadar olur. Ayrıca golden önceki pozisyona dikkatli bakarsanız veyselin baliliye çok rahat pas verebileceğini görürsünüz oysa bence mahsus bekledi gol atabilmek uğruna.

Geri
Üst Alt