TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Gecen sene canaydin yoktu,kewell,lincoln her kes vardi,alex'leri de yoktu yanlis hatirlamiyorsam yine yenildik,

maci izlemeyen birine 4-1 bitti desen kimseye fenerin kotu,bizim iyi oynadigimizi ispatlayamassin tipki,bu seneki GS-Bjk maci gibi.

A.TURAN:''Kadıköy'e çıktığımızda herhangi bir psikolojik sorun yaşamıyoruz, bir baskı hissetmiyoruz ancak bunu hissediyoruz gibi davranılıyor, herhalde böyle düşünenler bu baskıyı hissediyor oysa Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenmek kolay''

:rolleyes:

Necati diyorki kazanma içgüdüsüyle yedik golü;içgüdüyle futbol oynarsen bu kadar olur. Ayrıca golden önceki pozisyona dikkatli bakarsanız veyselin baliliye çok rahat pas verebileceğini görürsünüz oysa bence mahsus bekledi gol atabilmek uğruna.

Ben de necatiye diyorum ki, sen bugun ne oynadin?

Necati diyorki kazanma içgüdüsüyle yedik golü;içgüdüyle futbol oynarsen bu kadar olur. Ayrıca golden önceki pozisyona dikkatli bakarsanız veyselin baliliye çok rahat pas verebileceğini görürsünüz oysa bence mahsus bekledi gol atabilmek uğruna.

Ben de necatiye diyorum ki, sen bugun ne oynadin?

Ayrıca Kadıköy'de bize birşeyler olsaydı o 10 seneden öncede olurdu.Psikoloji falan alakası yok olayla.Sen rakibin kadar mücadele edersen kalite farkı ortaya çıkar.Fener 9 senedir bize karşı bizden daha fazla mücadelel ediyor.Birde kalite farkı var.Tabi yeniliriz.Ama şimdi onlarla aynı şekilde mücadele edecek bir takım var.Onlarla aynı şekilde mücadele edince ne olacak kalite farkı ortaya çıkacak.Zaten Fener'de takım oyunu,organizasyon,oyun disiplini denen birşey yok.Görürsünüz onları yeneceğiz.

aga kadro diyosunda geçen sene pek bi fark yoktu hatta şampiyon kadroyla benfica zaferiyle gittik yine sonuç değişmedi bunu açıkla hadi

lincoln 2-0 öne geçirecekti adam golü iptal etti nasıl bişeydir bu valla anlamıyorum okutmuşlar o stadı ben yine bala mala iyi oynasakta yeniliriz diyorum

fenerin 27 puani var su anda. (ankaradan gelen beles 6 puan)

Bizim ise 21 (+ ankaradan 3 puan)

fener 9 mac oynamis.

Biz 7 mac oynadik sayilir.

Gecen sene canaydin yoktu,kewell,lincoln her kes vardi,alex'leri de yoktu yanlis hatirlamiyorsam yine yenildik,

maci izlemeyen birine 4-1 bitti desen kimseye fenerin kotu,bizim iyi oynadigimizi ispatlayamassin tipki,bu seneki GS-Bjk maci gibi.

:rolleyes:

Geçen sene Skibbe vardı

takım bitikti bitik Galatasaray tarihinin en rezil sezonuydu 3 maçı üst üste kaldıramıyordu takım

Ayrıca Alexin olmaması fener için daha iyi oldu bana göre

Lincoln 2-0 öne geçirecekti adam golü iptal etti nasıl bişeydir bu valla anlamıyorum okutmuşlar o stadı ben yine bala mala iyi oynasakta yeniliriz diyorum

Cift vurus oldugu icin iptal edildi,orda yanlis bir karar yoktu ki..

lincoln 2-0 öne geçirecekti adam golü iptal etti nasıl bişeydir bu valla anlamıyorum okutmuşlar o stadı ben yine bala mala iyi oynasakta yeniliriz diyorum

Şöyle bir tehlike var: Şu an fb iyi oynamadan maç alıyor ve eğer iyi oynamaya bizim maç ile başlarlarsa ve bizi yenerlerse,tutmak zor olabilir.

fb'nin puan kaybetmesi gerekiyor(du) ve moralinin dümdüz olması, ki gitgide moralleniyorlar.

Kadıköy'deki maç için yeneriz diyemem yani. İyi oynamaya başlayabilirler bizim maçla birlikte.Zaman kazandılar, hem de puan kaybetmeyerek.

aga kadro diyosunda geçen sene pek bi fark yoktu hatta şampiyon kadroyla benfica zaferiyle gittik yine sonuç değişmedi bunu açıkla hadi

Ya sadece şunu diyorum;bu yılki maçı rahat rahat izleyin.Geçen sene takımı büyük maça hazırlayacak bir TD yoktu.Takım Lincoln'ün elindeydi.Ayrıca o maç iyi oynamıştık.Ama De Sanctics'in kötü oyunu yüzünden 4-1 lik sonuç çıktı.Şimdi Rıjkaard ve Neeskens var.Ayrıca Fener'den kat kat üstün kadromuz var.Gerçekten yeniceğiz onları.

Geçen sene Skibbe vardı

takım bitikti bitik Galatasaray tarihinin en rezil sezonuydu bana göre 3 maçı üst üste kaldıramıyordu takım

Ayrıca Alexin olmaması fener için daha iyi oldu bana göre

Iyi filan degildir,alex en kotu haliyle bile skora etki ettigi icin sahada sefilleri de oynasa potansiyel tehlikedir.

2.1 olacaktı.

Iyi filan degildir,alex en kotu haliyle bile skora etki ettigi icin sahada sefilleri de oynasa potansiyel tehlikedir.

Alex olsa o maç 4.1 bitmezdi. Ya kazanırdık ya da kaybettik mi 2.1 falan anca. Zor yenerlerdi bizi.

Alex olsa o maç 4.1 bitmezdi. Ya kazanırdık ya da kaybettik mi 2.1 falan anca. Zor yenerlerdi bizi.

Cift vurus oldugu icin iptal edildi,orda yanlis bir karar yoktu ki..

Zaten tartışılan kısım da orası değildi. Önemli olan faul yapıldıktan sonra serbest vuruş veya endirekt vuruş olmasıydı. Ve bence de o hareket serbest vuruşu gerektiriyordu.hakemin eli havada yeterince iyi bir bahane değildi bana göre.

Gerçi Lincoln'de görüp görebileceğimiz en güzel Kadıköy hatırasını da belki o maçta verecekti, ama olmadı.

O Alexe hafif bir markaj yapsınlar bak bakalım o Alex neler yapabilecek

Chelsea Makalele-Lampard-Ballack üçlüsü ile bir alan savunması yaptı.Alex iki maçtada yokları oynadı.Zaten şu Alex'i durdur,2.gol gibi basit hatalardan gol yeme Fener hiçbirşey yapamaz.

fener artik puan paybederse bile aramizdaki fark hic bir zaman 6 puani gecmez. Artik gecemez...Fener bu 7 hafta icinde en az 7 puan kaybetmeliydi ama hakemler, ball, Alex derken kayipsiz gectiler. Fener artik puan kaybederse bile dedigim gibi 6 puan gecmez aradaki fark, yani sampiyonluga sonuna kadar oynayacaktir. Ve en kotusu de fener 2. yari super kolay fiksture sahip, sampiyonluk icin bir adim önde.

Ama eger kadikoyde feneri yenersek, is biter. Fener o yenilgiyi kaldiramaz üst üste puan kaybeder.

Chelsea Makalele-Lampard-Ballack üçlüsü ile bir alan savunması yaptı.Alex iki maçtada yokları oynadı.Zaten şu Alex'i durdur,2.gol gibi basit hatalardan gol yeme Fener hiçbirşey yapamaz.

Öyle çok üst seviye oyuncularda degil

Türkiye liginden mesela Murat Ceylan hafif bir markaj yapsın o Alex hiçbirşey yapamaz iddaa ediyorum

fener artik puan paybederse bile aramizdaki fark hic bir zaman 6 puani gecmez. Artik gecemez...Fener bu 7 hafta icinde en az 7 puan kaybetmeliydi ama hakemler, ball, Alex derken kayipsiz gectiler. Fener artik puan kaybederse bile dedigim gibi 6 puan gecmez aradaki fark, yani sampiyonluga sonuna kadar oynayacaktir. Ve en kotusu de fener 2. yari super kolay fiksture sahip, sampiyonluk icin bir adim önde.

Ama eger kadikoyde feneri yenersek, is biter. Fener o yenilgiyi kaldiramaz üst üste puan kaybeder.

Fener Kadıköy'de bile çok kötü oynuyor.Manisa gibi biraz akıllı oynayan takım Fener'i duman eder.Bir takım edemezse 2.takım eder.2.takım edemezse 3.takım duman eder.

Geri
Üst Alt