TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Objektif olmak gerekirse Kazım çok yetenekli bir futbolcu

Senin takiminda Keita gibi bir futbolcu varken objektiflesip "Kazim cok yetenekli keske bizde olsadi" diyorsun sonra millet angutlarda Keitayi ve Kazimi karsilastirince sasiriyoruz. Aslinda suc bizde.

Kazima gelince Allahtan bizde oynamiyor. Ilk 11 hayatta giremicegine göre, Yedekte kazimin yerine Alt yapidan yetisen Aydin, Serdar otursun isterim ...

Fenerbahçe böyle oynarsa Sheriff'e de yenilir.

Gokhan Gonul tamam da o lale beyinli kazimi istemez,adamin gunu gununu tutmuyor,

Ayrica keita bu ligin en kaliteli 2 futbolcusundan biri,bu sezonun da en iyi transferidir,gerek yok.

Yemin ediyorum o Kazım gerizekalısından nefret ettiğim kadar hiçbir futbolcudan nefret etmiyorum . Bedavaya olsa yine de istemem o laubali , şımarık herifi .

Yemin ediyorum o Kazım gerizekalısından nefret ettiğim kadar hiçbir futbolcudan nefret etmiyorum . Bedavaya olsa yine de istemem o laubali , şımarık herifi .

Karakter itibariyle normal hayatta arkadasim olsa tam benim adamim :D

Doğru demiş. Böyle oynarlarsa şampiyon olurlar.

Böyle futbolun ödülü de bu işte.

Böyle oynarlarsa son dakikada rakip defansın en gerisindeki adam kalesine 70 metre uzakta bekler,

Böyle oynarlarsa yardımcı hakem 3 metre içerideki adama ofsayt bayrağı kaldrır,

Böyle oynarlarsa hakemler bizim penaltılarımızı vermez,

Böyle oynarlarsa Manisa maçındaki gol olan pozisyonu ofsayt diye keser yardımcı hakem.

Doğru söylemiş böyle oynarlarsa ŞAMPİYON olurlar.

Alalım Okan alalım onu da alalım. Gönderelim Keita'yı onu alalım. Olur be Okan.

Bu kadar disiplinsiz, bu kadar lakayıt, bu kadar kendini bilmez bir adam nasıl coşabilir Rijkaard'la.

Emin oln Rijkaard'tan önce Neeskens kapı önüne koyar onu.

balık bu takım ama daha öncesinde karşı takımının bir gerizekalılığı sözkonusu.

bu takımın bizimle aynı puanda olduğuna inanamıyorum.

hakemlere zaten laf etmeye gerek yok herkes görüyor bizde boğaz patlatıyoruz boşuna.

Okan'ın forumu karıştırmak için yeminli olduğunu düşünmeye başladım. Bu kadar da olmaz. Ne yazarsa tartışılıyor anlayamıyorum. Ve hepte aleyhinde cevaplar geliyor adama ama hala akıllanmadı. PES!

Bem Kazım Keıtadan iyimi dedim?

Sadece Kazım bizde olsa fenerdekinde çok daha parlardı dedim

Ayrıca adamın annesine küfür edildi bende olsam aynı tepkiyi verirdim terbiyesizlik degildir bu

Bu arada yan hakem Antalya'nın nefis bir pozisyonunu yedi, afiyet olsun. Bu oyunla elbet birisi stop çekecek.

Ayrıca adamın annesine küfür edildi bende olsam aynı tepkiyi verirdim terbiyesizlik degildir bu

ettilerse ettiler arkadaş her adamı bu bizim takımda olsa gözüyle izleme :mad:

İstemez, 2. Lincoln'ü kaldıramaz bu taraftar. Taş gibi Aydın var bu takımda alternatif olarak. Hatta ileride banko bir oyuncu bile olabilir.

İnşallah Antalya bize karşı da böyle oynar ...

Fener kanat organizasyonu hiç yapmadı sürekli göbekten gitmeye çalıştı....

Ayrıca Baros'a Nonda'ya laf söylerseniz taş olursunuz (Guiza'yı ve kaçırdıklarını görünce...)

Bu kadar beceriksiz bir forvet nasıl olur anlamadım ,geçen sene taktik yüzünden, pas gelmiyor atamıyor demiştim ama bu maç kaçırdıklarının açıklaması yok...

Bu futbolla kazanıyorlar ya yazık. Tabii ki Antalya hiçbirşey yapmadı orası da ayrı. Gençlerle oynayacaklar haftaya o mücadele gücüne dayanamazlar gibime geliyor.

Lincoln'de bizdeydi abi.Adam istese tek başına finale götürürdü bizi UEFA'da.Ama gerçekten tüm iş yetenekte bitmiyor.

İnşallah Antalya bize karşı da böyle oynar ...

Fener kanat organizasyonu hiç yapmadı sürekli göbekten gitmeye çalıştı....

Ayrıca Baros'a Nonda'ya laf söylerseniz taş olursunuz (Guiza'yı ve kaçırdıklarını görünce...)

Bu kadar beceriksiz bir forvet nasıl olur anlamadım ,geçen sene taktik yüzünden, pas gelmiyor atamıyor demiştim ama bu maç kaçırdıklarının açıklaması yok...

ya zaten Allah barosla nondanın bitiriciliğine sürekli yerli yersiz laf edenler yüzünden başımıza güiza gibi bir forvet verecek sonunda:cool:

maç fenerin hakkıydı, son dakkada Antalyanın ameleliğiyle kazandılar..

3 topları direkten döndü, hakem 1 net penaltısını yedi..

Hak ettiler kazandılar, maçı fenerlilerle beraber izledim açıkçası çok eğlendim..

Bu arada Guiza için sene başında tüm söylediklerimi geri alıyorum bu adam harbi çamaşır makinası :D

Derdimiz Kazım'ı mı parlatmak?

Niye bizim öyle bir misyonumuz mu var???????????.

PES arkadaş PES. Sana artık söyleyecek söz bulamıyorum ben. PES. Sanki adamın tek vukuatı o yahu. Sen nasıl futbol takipçisisin, ne diyorsun gece gece canımızı sıkıyorsun. Yahu git uyu ya git uyu. Yarın dershanen falan yok mu. Lütfen ya. Yapma bu işkenceyi gece gece. :mad:

Geri
Üst Alt