TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Antalyaspor 1 - 2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

PES arkadaş PES. Sana artık söyleyecek söz bulamıyorum ben. PES. Sanki adamın tek vukuatı o yahu. Sen nasıl futbol takipçisisin, ne diyorsun gece gece canımızı sıkıyorsun. Yahu git uyu ya git uyu. Yarın dershanen falan yok mu. Lütfen ya. Yapma bu işkenceyi gece gece. :mad:

hah PES PES deyip duruyorsun

PES oyna biraz rahatlarsın;)

Türkiyedeki en nefret ettiğim adam. Aman bizden uzak dursun. Aurelio'nun bile İstiklal Marşımızı okuduğu yerde bu adam okumuyor bile. Değil takıma gelmek Floryanın kapısından girmemeli bize Aydınımız Serdarımız yeter.

bide daumun gollere sevinmesi yokmu insanın tv yi kapatası geliyo :asd:

orada aynaya baksa kendinden korkar :2aloh1:

Yalnız Alex'in Güiza'yı karşı karşıya bıraktığı pozisyonda attığı pas harikaydı. Topun şiddetini müthiş ayarlıyor.

Bem Kazım Keıtadan iyimi dedim?

Sadece Kazım bizde olsa fenerdekinde çok daha parlardı dedim

Ayrıca adamın annesine küfür edildi bende olsam aynı tepkiyi verirdim terbiyesizlik degildir bu

Yok bi de keita'dan iyi de,biz de cinnet gecirelim,forumca her kes kovulsun :D

Yahu sen birini G.Saray'a layik gorursen biz de layik gordugun adamin yerinde kim var kim yok ona bakiyoruz,Bir de layik gordugun adamin kim olduguna,

gece gece kazimin sirasimiydi :) Annesine kufreden kimdi peki? kendi 'izleyicisi',taraftari olmadigi icin bu takimin,

ya da taraftarlik anlayislari cekirdek ibaret oldugu icin,o seyirci de senin kazimin anlik performanslarina dayanamadi herhalde,

ha yanlisdir tamam da yesinler bir birlerini bundan bize ne :rolleyes:

Zaten Fenerliler yeterince dertli Guiza konusunda Semih oynasın diyorlar ama bugün izledim de Semih de hiçbirşey yapmadı sıfırdı resmen. Biz Baros ve Nonda'nın duacısı olalım:)

Okan cok merak ediyorum hayalinde ki Galatasaray kadrosunda kimler olmalı????

hah PES PES deyip duruyorsun

PES oyna biraz rahatlarsın;)

Yaşını, saygını, yerini bilde konuş. Forumda prim yapmaya çalışma. Her lafında bir sorun oluyorsa bir amacın olduğu kesin. Gece gece nereden çıkardın Baros'u beğenmeyip Kazım'ı beğenen şahıs. Artık sana her gece dua etmek lazım akıl fikir için.

bu fbyi bir takım çok fena hallere sokar bakın görürsünüz ne hakem ne de rakip takımın aptallıkları kurtarır.

Yalnız Alex'in Güiza'yı karşı karşıya bıraktığı pozisyonda attığı pas harikaydı. Topun şiddetini müthiş ayarlıyor.

Maçın yıldızı zaten tartışmasız Alex. Maç boyu çok iyi işler yaptı. Alex olmasa Fenerbahçe inanılmaz zorlanır.Elano da Alex gibi paslar atmaya başlarsa zaten gol sayımız daha da artacaktır.

Ronaldoyla, Kakanın annesine küfür ettim, bizim takıma gelsinler. Haksızlık ettim !

Yahu kardeşim yeter

Kazım bizde olsaydı Rijkaardın elinde fenerdekinde çok daha parlardı dedim

Bumudur yani sorun çıkartan şey?

Kapatın gitsin konuyu

Kazım keşke bizde olsaydı

Gökhan Gönülden daha çok isterdim

Rijkaard ile coşardı

birgün çıkıp ''arkadaşlar bu zamana kadar yazdıklarımın tamamı şakaydı sürpriiz..'' diyeceksin diye bekliyorum ama gün geçmesin ki yeni bir ütopik fikir gelmesin senden..:)

okan sen ciddisin yahu???

Keita'yı da takasta kullanalım istersen??

Arzu lütfen şu genç çocuğa artık cevap vermeyelim. Cidden uykusu gelmiş ne dediğini bilmiyor. Hakikaten saçmaladı adam. Ne desek boş buna. Forumu birbirine katmakta üstüne yok.

Kazım diyor ya. Bugün Fener'in nasılda şansa kazandığını söylemiyorda. İyi ki o şutu direkten döndü adamın. Ya Güiza gol atsaydı düşünsenize Okan'ın önerilerini.:)

Yaşını, saygını, yerini bilde konuş. Forumda prim yapmaya çalışma. Her lafında bir sorun oluyorsa bir amacın olduğu kesin. Gece gece nereden çıkardın Baros'u beğenmeyip Kazım'ı beğenen şahıs. Artık sana her gece dua etmek lazım akıl fikir için.

Prim yapmaya çalışmıyorum

Amacımda renkdaşlarımla fikirlerimi paylaşmak

Ha bu arada senin dualarınada ihtiyacım yok

Okan yazdığın mesajlar Antuda alay konusu olmuş biliyormusun ?

bu fbyi bir takım çok fena hallere sokar bakın görürsünüz ne hakem ne de rakip takımın aptallıkları kurtarır.

O da şöyle olabilir. Ya birisi çok perişan edecek derecede gol yağmuruna tutar ya da köy takımı gibi bir takım bunları yener.

Sherif'ten bir bomba bekliyorum.:)

Arzu lütfen şu genç çocuğa artık cevap vermeyelim. Cidden uykusu gelmiş ne dediğini bilmiyor. Hakikaten saçmaladı adam. Ne desek boş buna. Forumu birbirine katmakta üstüne yok.

Kazım diyor ya. Bugün Fener'in nasılda şansa kazandığını söylemiyorda. İyi ki o şutu direkten döndü adamın. Ya Güiza gol atsaydı düşünsenize Okan'ın önerilerini.:)

aman dostum bide güiza konusu kaldıramayız gece gece:eek: :D

Düşündüm sonra vazgeçtim:)

Bundan sonra da ilgilenmesek bence iyi olur....

Geri
Üst Alt