TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Deplasmanda ki Sivas macinda, keleciyi bile gecmis topa dokunamadigina hatirliyorum? Hani su turu verdigimiz mac.

Ümit Karan Eskişehirsporda ortasahaya daha yakın oynuyor ama Youla veya Mehmet Yılmaz oynamazsa tek santrafor oynıcaktır...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Ümit Karan'ı bosverın Youla yine hat trick yapmasa iyi.Hazır defansımız bu kadar aksamışken.

Bakıyorum herkesde korku ve tedirginlik var...

Eskişehir'in tek avantajı bize göre rahat oynucak. İyi puan aldılar ama Es Es savunması çok dağınık orta alan direnci de düşük geldi. Geçen seneki perfomanslarını göremedim açıkcası rahat ve sıkıntısız bir maç bekliyorum. Gol duran top dışında yemeyiz bence.

Yerden hızlı oynarsak ki bizde bunu yapabilecek futbolcular var Eskişehir'i dağıtırız bu maç yerden oynamamız lazım çünkü Ivesa,Vucko,Nadarevic gibi bütün hava toplarını alan oyuncuları var.

Ümit Karan bu maçta çok ofsayta düşer.

Yerden hızlı oynarsak ki bizde bunu yapabilecek futbolcular var Eskişehir'i dağıtırız bu maç yerden oynamamız lazım çünkü Ivesa,Vucko,Nadarevic gibi bütün hava toplarını alan oyuncuları var.

Zaten Total futbol yerden pas yaparak oynanır:o

Doldur boşalt geçti artık eskidendi

Beyler ben Ayhan döndü diyorum siz Youla diyorsunuz.Youla'nın etkili olması için savunmanın arkasına top atmaları lazım.Atmaları için topun onlarda olmaları lazım.Ayhan varken biz birşey yapamazlar.

Maça 2 gün kala hasta olmaktan nefret ediyorum.Yine gidemiycem. :(

Youla oynamaz inşallah.

Leo

sabri emre servet h.balta

ayhan sarp

kewell(Aydın) arda keita

nonda(baros)

HER ZAMAN HER YERDE, ALİ SAMİ YEN DE

Youla oynamaz inşallah.

Galatasarayın Eskişehirin bir oyuncusundan çekinme lüksü yok, isterse bir maçlık Ronaldoyu getirsinler gene oynanan maç ASY de Galatasaray ve Es-Es arasında olacak, bunu unutuyoruz galiba.

Mücadele olarak üst düzey bir maç olacağını düşünüyorum. Ayhan umarım oynar, çünkü mücadeleci bir orta saha gerek.

Duruma göre Linderoth bile son dakikalarda oyuna girebilir.

arkadaşlar youla youla deniliyor ama bide rakip takımın gözünden bu maça bakın.

Maç ASY'de Galatasarayla oynuyorsun. kadrolarında kewell,nonda,baros,elano,arda,keita,aydın gibi hücum adamları var.

tamam hiçbir rakibi küçümsememek lazım ama çokta büyütmemeli gözümüzde.

Login | Facebook

Alparslan Dikmen anısına hazırlanan pankartlar.

Paylaşıldımı bilmiyorum ama paylaşıldıysa özür d....

Alparslan Dikmen anısına hazırlanan pankartlar.

Login | Facebook

Alparslan Dikmen anısına hazırlanan pankartlar paylaşıldımı.

Geri
Üst Alt