TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Evet.Nonda sonradan girince daha iyi oynuyor.Baroş yoruyor defansları.Nonda da işi bitiriyor.Bence yeneriz bu maçı.Bizim takım İntere, Milana,Valencia'ya rakip bir takımdır.Eskişehir'e 3-4 gol atarız.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Maça gidiyorum.Umarım GS'ımızın bir galibiyetini daha görürüm canlı olarak.

Biletler tükenmiş umarım burdan biletsiz kalan olmamıştır.

Bence Rijkaard Nonda ile başlayacak

Çünkü Eskişehir Ali Samiyende Galatasaray ile oynuyor 1 puan yeter onlara 11 kişi kapanacak

Baros bu kapanan savunmanın içinde kaybolur Nonda ise top tutabilen bir oyuncu kilidi bu tarz oyuncular açar kapanan takımlara karşı

Sonra gol gelince Es es ileri çıkacak ve Barosgirip istedigi boş alanları bulacak

+ Nonda çok formda ve gol krallıgına dogru emin adımlarla gidiyor

Ama karar Frank Hocanın:)

Artik Elano dan bir patlama bekleme zamani, bekliyorumda.

Rijkaard ve Neeskens butun yil hafta takimi bu maca hazirladilar iyi bir oyun,supriz bir kadro ve galibiyet bekliyorum.

Evet Takım bu hafta güzelce dinlendi. 5 gün iyi süre hemde sakatlarımızın da hemen hepsi düzeldi. Takım Kasımpaşa maçında geri düşüp hakları bile gaspedildiğinde nasıl bir planla oynayacağını öğrendi.

........................Leo.............................

Sabri........Emre.........Servet.........H.Balta

...............M.Sarp.......Ayhan..................

.......................Elano............................

Keita.............................................Arda

....................Nonda..............................

2. Yarı........ Baros - Kewell - Aydın - M.Topal 'ı da duruma göre sokarız oyuna :)

Skor vermem ama çok gol atıcaz gibime geliyor.

Baros ilk 11 başlar. Diğer yandan yine Topal Sarp ikilisiyle başlayabilir diye düşünüyorum ben. Eğer ki pas organizasyonunu iyi yaparsak ve bol bol uzaktan şut atarsak ki bu yüzden Elano maçın adamı olabilir fark atarız...

Bazı arkadaşlardan Nonda yaşlı 90 dakikayı kaldıramaz gibi sözler var

Yahu adam daha 31 yaşında 5 ay sonra 32 yaşında olacak çok yaşlıymış gibi konuşmayalım lütfen

Ayrıca Afrikalı futbolcuları yaş fazla etkilemez

Yahu adam daha 31 yaşında 5 ay sonra 32 yaşında olacak çok yaşlıymış gibi konuşmayalım lütfen

Ayrıca Afrikalı futbolcuları yaş etkilemez

90 dakikayı kaldıramıyacağını biz değil rijkaard söylüyor Okan:)

Ayrıca bu maçta Rijkaardın sürpriz yapıp Barışa şans verecegini tahmin ediyorum

Arkadaşım aynı şeyleri söylemekten sıkılmıyormusun oynamamasının yaşlılıkla alakası yok Rijkaardla H.Şaş ta söylemişti maçtan sonra ayağı şişiyormuş sakatlığıyla ilgili bir durum onla alakalı Nondanın durumu yaşlılıkla ilgili olmadığını bizde biliyoruz

Arkadaşım aynı şeyleri söylemekten sıkılmıyormusun oynamamasının yaşlılıkla alakası yok Rijkaardla H.Şaş ta söylemişti maçtan sonra ayağı şişiyormuş sakatlığıyla ilgili bir durum onla alakalı Nondanın durumu yaşlılıkla ilgili olmadığını bizde biliyoruz

Birader birşey soracagım

Sen beni niye takip ediyorsun Ben nerede mesaj yazsam sen orada cevap veriyorsun:D

Yanlış anlama dikkatimi çekti

Birader birşey soracagım

Sen beni niye takip ediyorsun Ben nerede mesaj yazsam sen orada cevap veriyorsun:D

Yanlış anlama dikkatimi çekti

Sen benim soruma cevap vermedin verirsen belki söylerim :D

PEKI BU NE TEZAT!

Kewell:

Alakaya maydanoz

Kewell 4-5 sene önce dünyanın en iyi kanat oyuncularından biriydi benim için

Leedste iken hayrandım ama artık yaş olmuş 31-32 2 kez çapraz baglarından ameliyat olmuş ve şuan sahada pili bitmek üzere gibi bir görüntüsü var

Tamam Kewellı çok seviyoruz karizmada önemli olan Galatasarayın başarısı

Nonda:

Dedigim gibi, LA BU NE TEZAT?!

Aslında Eskişehirspor en az 5 tane yemeyi hakediyor, geçen seneden dolayı

ama şaka maka iyi kadroları var.

Ayrıca yıllardır kendi bünyemizde yetişmiş bir futbolcuyu barındırıyorlar kadrolarında.

Bu nedenle çok zor bir maç olacak bizim için.

Galatasaray 3 - Eskişehirspor 0

Leo

Sabri

Servet

Emre Aşık

Hakan Balta

Mustafa

Mehmet

Keita

Arda

Kewell

Baros

(Ayhan,Elano,Nonda 2.yarı girebilirler).

Geri
Üst Alt