TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Neyse boşverelim artık. Bizim maç konusunu bazı şeylerden yoksun bir takımı anarak geçirmeyelim. Onların sırası da gelecek.

Biz yarın güzel ve istekli agresif futbolla tempo yapıp maçımızı ve Emaneti geri alalım.

Yarın Ultraslan ve GS li taraftalar içinde önemli birgün hep beraber coşalım.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Yapma Tolga Allah askina,o gol son dakka gelmisse fenerin beceriksizligi yuzunden,Antalya zaten futbol oynamadi,

direklere takilan toplarda maci izlerken abime soyledim; boyle biterse sizin icin basliklar belli 'direklere takildilar' diye,baktim ligtv'de 'direkler bile engel olamadi'

gibisinden bi baslik atilmis.Zaten hak ettikleri maci oyle gubidik bir golle,90 dk'da kazandilar diye tepkilisiniz biraz da,

Sahada kotunun iyisi bi takim varsa o da fenerbahceydi..

Fenerbahçe ciddi anlamda kötüydü ancak Antalya takımı berbattı bana göre. O gol de şaibe aramamıştım ama öyle bir gol ki cidden aranabilir. Dakika 90 bile olmamış atak yapıyorsun kardeşim bir adamını ortasaha çizgisinde bırak. Antalya ciddi anlamda 3 puanı verdi Fenere yoksa Fener tam oyundan kopmuştu. Üzüldüm açıkçası ama biz işimize bakalım. Diğer yandan Fenerbahçenin fikstürü bizden zor şu an kolay takımlarla oynadılar Bursa hariç. İlerki haftalarda puan kaybedecekler inşallah fazlasıyla. Biz futbolumuzu oynayalım böyle devam edelim de gerisi gelir zaten.

Ayhan biraz sıyrıldı o topa basıp geriye dönüp yana pas atma olayından:) Nitekim bu yıl genelde dikine oynuyordu. Ama bana göre Linderoth ciddi anlamda düzelirse Sarp-Linde ikilisini tercih eder Rijkaard. Bana kalsa Topal-Linde oynamalı. Topal eğer formuna kavuşursa çok yetenekli bir oyuncu.

Yok hocam, Tobi-Topal emin ol en son tercih olmali. Bunu ileriliyen zamanlarda goruceksin. Kesinlikle birbirine zit oyuncular.

Neyse boşverelim artık. Bizim maç konusunu bazı şeylerden yoksun bir takımı anarak geçirmeyelim. Onların sırası da gelecek.

Biz yarın güzel ve istekli agresif futbolla tempo yapıp maçımızı ve Emaneti geri alalım.

Yarın Ultraslan ve GS li taraftalar içinde önemli birgün hep beraber coşalım.

Aynen öyle 15 gündür Sami Yen'in havasını özledim:) Yarın inşallah güzel futbol olur ve güzel bir galibiyet alırız Alpaslan Abimize hediye ederiz...

Eskişehirli futbolcular yarın maça iyice asılacaklar hedef dahada büyüdü gözlerinde hadi hayırlısı

Yok hocam, Tobi-Topal emin ol en son tercih olmali. Bunu ileriliyen zamanlarda goruceksin. Kesinlikle birbirine zit oyuncular.

Birbirine benzer oyuncular değil zaten ancak Barca ile kıyaslarsak eğer Yaya Toure stiline en yakın adamımız bence Topal. Xavi'nin görevini yapabilecek adamlar da Ayhan, Tobi ve fiziksel eksiklerini kapatırsa Elano. Elano şu an için çok zor. Ayhan oynar iyileşirse de Tobi oynar. Ancak Rijkaard Mustafa Sarp'ı kesmez gibime geliyor kolay kolay. En büyük korkum da Sarp Ayhan ya da Sarp Tobi ikililerinin biraz yumuşak olması. Hiçbiri Topal kadar iyi alan savunması yapamıyor.

Zaten eğer bakarsak birbiriyle oynamamış olan ikili Topal ve Linderoth. Linderoth sakatlandıktan sonra Topal oynamaya başlamıştı. İkisi ne zaman birlikte oynadılar hatırlayamadım?

Eskişehir deplasmanlarda fazla gol atamıyor.Aslında bence kadro olarak o kadar da iyi değiller.Ancak kendi sahasında seyircisi önünde,deplasmanlarda da hücum oyuncuları sayesinde iyi oynuyor.Geçen sene 2 maçta da yenilmiştik, bize ters gelen bir ekip.Yarın bol gollü Eskişehir'in de maximum bir gol atacağı bir maç olur ve biz bu maçı 3-1 veya 4-1 kazanırız.

Sahaya da Sabri,Gökhan'ın yokluğunda;

----------Leo-----------

Uğur--Servet--Emre---Balta

-------Topal---Sarp-------

-----------Elano----------

Keita-----------------Arda

---------Baroş-----------

Gidişata göre Nonda ve Kewell'da gireceklerdir zaten oyuna.Bir de şu an ki durumunu bilmiyorum ama eğer Ayhan iyileşmişse son 20 dakika falan oyuna girmeli.Şu ana kadar ki oyunuyla Riijkard'ın Mustafa'yı kesmeyeceğini düşündüğümden göbekte Sarp-Ayhan ikilisi çok iyi olacaktır.

Bu ilk 11'i bekliyorum...

franco

sabri e.aşık servet hakan

m.sarp ayhan elano

keita baros arda

sonradan kewel,nonda ve caner girebilir...

Bu sezon 180 dakka Umit Karani izlemek zorundayim,yarin birinci 90 dakka.

Erken gol bulursak fark olur..

Eskişehir deplasmanlarda fazla gol atamıyor.Aslında bence kadro olarak o kadar da iyi değiller.Ancak kendi sahasında seyircisi önünde,deplasmanlarda da hücum oyuncuları sayesinde iyi oynuyor.Geçen sene 2 maçta da yenilmiştik, bize ters gelen bir ekip.Yarın bol gollü Eskişehir'in de maximum bir gol atacağı bir maç olur ve biz bu maçı 3-1 veya 4-1 kazanırız.

----------Leo-----------

Gidişata göre Nonda ve Kewell'da gireceklerdir zaten oyuna.Bir de şu an ki durumunu bilmiyorum ama eğer Ayhan iyileşmişse son 20 dakika falan oyuna girmeli.Şu ana kadar ki oyunuyla Riijkard'ın Mustafa'yı kesmeyeceğini düşündüğümden göbekte Sarp-Ayhan ikilisi çok iyi olacaktır.

sabri sakat değil benim bildiğim!

Bu ilk 11'i bekliyorum...

franco

sabri e.aşık servet hakan

m.sarp ayhan elano

keita baros arda

sonradan kewel,nonda ve caner girebilir...

Kewell bence yine ilk 11'de başlayacak. Elano'yu kenara çeker bence. Avrupa kupasında da Elano 11 başlar.

----------Leo-----------

Bu kadro çıkar tek farkla Sabri oynar Uğur yerine çünkü onun durumu iyi. Emre'nin durumu kritik maç saatinde belli olacakmış. Ama Emre fedakardır oynar. Diğer bir fark da Sarp- Ayhan ikilisiyle başlayabilir.

arkadaşlar ben yarın nonda'yı ilk 11 çıkar diye düşünüyorum ama tabi her hangi bir açıklama geldi mi bilmyiorum ilk 11 konusunda o yüzden tahmini bu dediğim...

ayrıca geçen sezon 2 maçtada yenen üstelik deplasmanda 4-2 gibi yenildiğimiz es-es'i, bunun yanı sıra şayet gerçekten demişse ümit karan'ın "Galatasaray ile görülecek hesabım var" lafının üzerine, 4-5 gollü bir galibiyet almamız lazım...

eğer o şekilde bir açıklama yapmış ise; sen kimsin nesin Galatasaray'ın senle kapanmamış hesabı olsun? hangi futbol ülkesinde görülmüş bir forvet koccca bir sezon teknik direktör kıyağınla banko ilk 11 oynayacak ve 1 tane bile gol atamayacak? GS olmasaydı sen hala gençlerbirliğinde idin...

------------Leo-----------

Sabri--Servet--Emre---Balta

-------Topal---Ayhan-------

M.Sarp çok sarı görüyor kenara çeker rijkaard

Birbirine benzer oyuncular değil zaten ancak Barca ile kıyaslarsak eğer Yaya Toure stiline en yakın adamımız bence Topal. Xavi'nin görevini yapabilecek adamlar da Ayhan, Tobi ve fiziksel eksiklerini kapatırsa Elano. Elano şu an için çok zor. Ayhan oynar iyileşirse de Tobi oynar. Ancak Rijkaard Mustafa Sarp'ı kesmez gibime geliyor kolay kolay. En büyük korkum da Sarp Ayhan ya da Sarp Tobi ikililerinin biraz yumuşak olması. Hiçbiri Topal kadar iyi alan savunması yapamıyor.

Zaten eğer bakarsak birbiriyle oynamamış olan ikili Topal ve Linderoth. Linderoth sakatlandıktan sonra Topal oynamaya başlamıştı. İkisi ne zaman birlikte oynadılar hatırlayamadım?

Bir kac macta oynadilar, suan net hatirlamiyorum. Topal vurdugu her top daglara taslaraydi o maclarda. Basit oynasa belki, ama o kafayla asla Tobi'nin partneri olamaz.

zor bi maç gözüküyor..Yenigisiz giden ve geçen sene bizi yine çok zorlayan es-es bu sene yaptığı transferlerde bombaydı.. Ama alisamiyende etkisiz kalır.. 7 de 7 yaparız..

arkadaşlar ben yarın nonda'yı ilk 11 çıkar diye düşünüyorum ama tabi her hangi bir açıklama geldi mi bilmyiorum ilk 11 konusunda o yüzden tahmini bu dediğim...

ayrıca geçen sezon 2 maçtada yenen üstelik deplasmanda 4-2 gibi yenildiğimiz es-es'i, bunun yanı sıra şayet gerçekten demişse ümit karan'ın "Galatasaray ile görülecek hesabım var" lafının üzerine, 4-5 gollü bir galibiyet almamız lazım...

eğer o şekilde bir açıklama yapmış ise; sen kimsin nesin Galatasaray'ın senle kapanmamış hesabı olsun? hangi futbol ülkesinde görülmüş bir forvet koccca bir sezon teknik direktör kıyağınla banko ilk 11 oynayacak ve 1 tane bile gol atamayacak? GS olmasaydı sen hala gençlerbirliğinde idin...

Öyle bir açıklama mı yapmış gerçekten kaynak nedir? Geçen yıl Eskişehirsporla oynadığımız iki maçta da kötü dönemlerimizdeydik ve yenilmiştik. Eskişehir forumlarına baktım da en kötü ihtimal berabere diyorlar çoğunluk yeneriz diyor. Çok mu küçümsenecek bir takımız merak ediyorum. İnşallah bir terslik olmaz da yarın 5leriz bu takımı.

Öyle bir açıklama mı yapmış gerçekten kaynak nedir? Geçen yıl Eskişehirsporla oynadığımız iki maçta da kötü dönemlerimizdeydik ve yenilmiştik. Eskişehir forumlarına baktım da en kötü ihtimal berabere diyorlar çoğunluk yeneriz diyor. Çok mu küçümsenecek bir takımız merak ediyorum. İnşallah bir terslik olmaz da yarın 5leriz bu takımı.

Geçen seneye güveniyorlar.Takma onları.O defansla en az 4 atarız.

Bir kac macta oynadilar, suan net hatirlamiyorum. Topal vurdugu her top daglara taslaraydi o maclarda. Basit oynasa belki, ama o kafayla asla Tobi'nin partneri olamaz.

Renktaş benim bildiğim kadarıyla hiç ilk 11 başlamadılar. Maç içerisinde olmuş olabilir. Çünkü Linde ilk 7 maç oynamıştı ligde ve sakatlanmıştı. Topal ise ilk devre sonrasında yani 17 maç sonrasında 10 kez oynamıştı ve Linderoth yokken Topal vardı hep.

Sanırım sonradan girme durumlarında oynadılar. Diğer yandan Topal dağlara taşlara hep vururdu ama artık dikkat edersen vurmuyor. Rijkaard faktörüyle iyi bir ikili olurlar bence ama yine de diyorum ya Linde iyileşirse Rijkaard'ın ideal ikilisi Sarp Linde olur.

Geçen seneye güveniyorlar.Takma onları.O defansla en az 4 atarız.

Renktaş defansları kötü değil aslında. Nadarevic ve Vucko iyi oyuncular ancak bizim ofansımız fazla iyi:) Bu ikilinin en kötü yanı ağır olmaları Baros ve Keita yarın iyi olursa coşarız. Ayrıca en büyük beklentim Elano'nun uzaktan şutlarından olacak bu maçta. Ivesa çok zayıf uzaktan şutlarda.

Geri
Üst Alt