TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

burak ve youla dan korkarim bugun.

mehmet ve umit karani sallayin gitsin

ozellikle burak gununde olursa ki yedek baslayacagini zannediyorum bizim sol tarafi zorlayabilir

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Youla ve Mehmet Yılmaz kadroya dahil edilmişler bu arada. İnşallah Burak Mehmet Youla ve Ümit 4lüsüyle başlamak gibi bir hata yapar Rıza Hoca.

Bu 4'lüden üçünün oynayacağının garantisini verebilirim.. Belki Mehmet Yılmaz yerine Bülent Kocabey oynar ama.. Burak-Ümit ve ileride Youla banko.. Onun dışında benim beklediğim Es Es kadrosu;

----------------Ivesa-----------------

--Koray--El Saka--Vucko---Murat/Volkan

------Bülent Ertuğrul-----Doğa----------

----Burak----------------Kocabey/Mehmet

----------Youla-----Ümit Karan----------

burak ve youla dan korkarim bugun.

mehmet ve umit karani sallayin gitsin

ozellikle burak gununde olursa ki yedek baslayacagini zannediyorum bizim sol tarafi zorlayabilir

Youla ve Mehmet Yılmaz sakatlıktan yeni çıktı. Burak kesn ilk 11 başlar ve karşısında Hakan Balta varken birşey yapmamalı bence. Benim fikrim Burakı Sabri faktöründen dolayı solda kullanır Rıza Hoca. Orta üçlüyü de Doğave Bülentlerden oluşturur. İlerde de Ümit ve Youla olur.

Orası sponsora ayrıldığı için öyle...

Zaten bağırmıyor o bölge orası ayrı da bilgilendirme için teşekkür ederim yine de:) Bu arada üstünün kapanmasıyla Eski Açıktan çıkan ses ciddi anlamda yükseldi.

Biletixde sorun durum bu

Ben de öyle demiştim;) Zaten kapalı alt malum. Vipdeki adamdan da ses çıkmıyor. Eski Açık Yeni Açık Kapalı ve ayağı kalkmayan Fenerli olsun tezahüratından sonra ayaklanan Numaralının bir bölümü bize yeter:)

Ben de öyle demiştim;) Zaten kapalı alt malum. Vipdeki adamdan da ses çıkmıyor. Eski Açık Yeni Açık Kapalı ve ayağı kalkmayan Fenerli olsun tezahüratından sonra ayaklanan Numaralının bir bölümü bize yeter:)

Bu sene tribünler ultraslanın eski açığa geçmesiyle kopukluk yaşıyor...

Eski açık kendi havasında,kapalı kendi havasında...Yeni açık da kime uyacağını şaşırıyor ...

İnşallah yarın güzel tribün olur....

Ama gerçek şu ki Talinn tribün performansı BJk tribününden iyiydi...Avrupa maçlarında takım da tribünlerde değişiyor:)

Bu sene tribünler ultraslanın eski açığa geçmesiyle kopukluk yaşıyor...

Eski açık kendi havasında,kapalı kendi havasında...Yeni açık da kime uyacağını şaşırıyor ...

İnşallah yarın güzel tribün olur....

Ama gerçek şu ki Talinn tribün performansı BJk tribününden iyiydi...Avrupa maçlarında takım da tribünlerde değişiyor:)

Kopukluk kesinlikle doğru ama Tobol ve Netanya maçlarında çok daha belirgindi Denizli maçında biraz düzelme vardı. Maalesf Kayseri ve Tallinn maçlarına gelemedim memleketimdeydim:(

Şimdi daha da üzüldüm gelemediğiime. Diğer yandan Beşiktaş maçında ciddi anlamda bir sorun vardı sanki. Maç boyu Eski Açık susmadı. Hatta Beşiktaşlılar da bayağı sinir oldu tezahürat öncesi boşluklar hariç hep bastırdık. Ama kapalı hep ayrı telden çaldı. Dediğiniz gibi Yeni Açık da kime uyacağını şaşırdı.

Herşey bir yana da en büyük keyif maçın sonlarına doğru galibiyetimizi Nevizade Geceleriyle kutlamamız oluyor:)

Kopukluk kesinlikle doğru ama Tobol ve Netanya maçlarında çok daha belirgindi Denizli maçında biraz düzelme vardı. Maalesf Kayseri ve Tallinn maçlarına gelemedim memleketimdeydim:(

Şimdi daha da üzüldüm gelemediğiime. Diğer yandan Beşiktaş maçında ciddi anlamda bir sorun vardı sanki. Maç boyu Eski Açık susmadı. Hatta Beşiktaşlılar da bayağı sinir oldu tezahürat öncesi boşluklar hariç hep bastırdık. Ama kapalı hep ayrı telden çaldı. Dediğiniz gibi Yeni Açık da kime uyacağını şaşırdı.

Herşey bir yana da en büyük keyif maçın sonlarına doğru galibiyetimizi Nevizade Geceleriyle kutlamamız oluyor:)

Onuda 60 ya da 70 dakika da değil de 85.dakikadan sonra söylemeyi öğrenirsek çok güzel olucak...

Ayrıca inşallah yarın "seviyorum seni" tezahüratı söylenmez....

Bence seni sevmeyen ölsün tezahüratı daha güzel gider ...

14 senelik çileden sonra yine bir Eskişehir maçında tribünlerde bu melodiyle şampiyon olmuştuk...

4 bilemedin 5 olur diyorum. Es esi kucumsyorum.

Onuda 60 ya da 70 dakika da değil de 85.dakikadan sonra söylemeyi öğrenirsek çok güzel olucak...

Ayrıca inşallah yarın "seviyorum seni" tezahüratı söylenmez....

Bence seni sevmeyen ölsün tezahüratı daha güzel gider ...

14 senelik çileden sonra yine bir Eskişehir maçında tribünlerde bu melodiyle şampiyon olmuştuk...

Seviyorum seni tezahüratı kötü değil aslında ama bir başlanıyor sonu gelmiyor on dakika falan söyleniyor ve sıkıyor açıkçası. Bazı tezahüratlarımız (seni sevmeyen ölsün gibi) nedense söylenmiyor sebebini ben de bilmiyorum ve merak ediyorum. Bu arada 85. dakika biraz geç olmazmı iki tribün ayrı ayrı söylüyor malum.

Bu arada Eskişehirsporun kamp kadrosu böyle:

1 Vanja Ivesa

3 Murat Önür

5 Abdelzaher El Saka

8 Ragıp Başdağ

10 Mehmet Yılmaz

11 Souleymane Youla

13 Safet Nadarevic

17 Burak Yılmaz

19 Serdar Özbayraktar

20 Doğa Kaya

21 Bülent Kocabey

26 Arda Dinçer

27 Luka Vucko

29 Atilla Koca

51 Koray Arslan

55 Bülent Ertuğrul

58 Adem Sarı

75 Sezgin Coşkun

99 Ümit Karan

Volkan Yaman sanırım bizim koydurduğumuz bir maddeden dolayı oynayamayacakmış yarın.

Seviyorum seni tezahüratı kötü değil aslında ama bir başlanıyor sonu gelmiyor on dakika falan söyleniyor ve sıkıyor açıkçası. Bazı tezahüratlarımız (seni sevmeyen ölsün gibi) nedense söylenmiyor sebebini ben de bilmiyorum ve merak ediyorum. Bu arada 85. dakika biraz geç olmazmı iki tribün ayrı ayrı söylüyor malum.

Demek istediğim sonlara doğru söylenmesi daha güzel olur...Bjk maçında 2.golden sonra söylendi sonralara birşey kalmadı:) Makara yapıldı ...

Geri
Üst Alt