TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

İlk 11lerde şu şekilde olur:

Eskişehirspor:

..........................................Ivesa....................................................................

Koray...................Nadarevic......................Vucko....................Murat Önür.............

..............................Doğa.........Bülent Ertuğrul....................................................

Burak.................................................................................Kocabey.................

............................Ümit.................Youla...........................................................

Galatasarayımız:

..........................................Leo.......................................................................

Sabri..................Emre......................Servet..................................Balta...............

........................Sarp...............................Topal.................................................

Keita.................................Elano....................................................Arda.............

.........................................Baros......................................................................

Kalite farkı ortada 4-1 diyorum:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Demek istediğim sonlara doğru söylenmesi daha güzel olur...Bjk maçında 2.golden sonra söylendi sonralara birşey kalmadı:) Makara yapıldı ...

Kartal gol gol diye bağırdık devamında Bobo mükemmel bir kafa vuruşu yaptı unutmayalım:)

Bu arada Eskişehirsporun kamp kadrosu böyle:

Volkan Yaman sanırım bizim koydurduğumuz bir maddeden dolayı oynayamayacakmış yarın.

Zaten Murat Önür'ün performansı iyi ve bu sebeble Volkan hala 11 başlamıyor Es-Es'de...

Bizde Ayhan yuzde yuz oynar diyorum.

Youla korkusu

GALATASARAY’da savunma alarmı verildi... Sarı kırmızılıların teknik patronu Frank Rijkaard, bugün oynanacak Eskişehirspor maçı öncesi özellikle defans oyuncularına uyarılarda bulunup, rakibin hızlı forvetleri olduğuna dikkat çekti.

Eskişehirspor karşılaşmasının taktik çalışmasını dün sabah yaptıran Frank Rijkaard, antrenmandan sonra futbolcularına, kırmızı siyahlı ekiple geçen sezon oynanan iki lig maçının önemli pozisyonlarını izletti. Hollandalı teknik adam, Eskişehirspor’un 4-2 ve 1-0’lık skorlarla kazandığı her iki lig karşılaşmasında da kontratak futboluyla sonuca gittiğini vurgulayarak, “Rakibimizden geçen sezon beş gol yemişiz ve bu gollerin üçü Youla’dan gelmiş. Bu oyuncuya özellikle dikkat etmeliyiz. Youla, Türkiye’de gördüğüm en hızlı forvet oyuncusu. Süratli olmasının yanı sıra, bire birde çok kolay adam geçiyor ve son vuruşları iyi yapıyor. Bu bakımdan defansta görev yapacak arkadaşlarımızın Youla’yı bir an bile gözden kaçırmaması gerekiyor” dedi.

Kontratak fırsatı vermemeliyiz

Eskişehirspor’a kontratak fırsatı vermemeleri gerektiğini belirten Rijkaard, “Hücuma çıktığımızda mümkün olduğunca risksiz ve ayağa paslarla oynamalıyız. Eğer hücumda top kaptırıp defansta az adamla yakalanırsak bunun bedelini ağır öderiz. Çünkü Eskişehirspor hem Youla gibi süratli bir oyuncuya hem de Ümit Karan gibi gol vuruşlarında çok etkili olan bir santrfora sahip” diye konuştu.

Emre Aşık’ın oynaması zor

Öte yandan, Kasımpaşa maçında ayak bileğinden sakatlanan Emre Aşık, bileğindeki şişlik geçmediği için dün ‘koruma amaçlı’ olarak takımdan ayrı çalıştırıldı. Frank Rijkaard, sakatlığı sürmesine rağmen Eskişehirspor karşısında oynamak isteyen tecrübeli futbolcuya, “Seni bu halde oynatıp riske atamam” dedi. Emre Aşık ise, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Bileğimdeki şişlik biraz inse bile oynayayacağım. Çünkü Servet dışında stoperimiz yok” dedi.

ASLAN AVCISI

Eskişehirspor’un geçen sezon G.Saray’ı 4-2 yendiği ilk maçta sarı kırmızılı fileleri 2 kez havalandıran Soulaymane Youla, 1-0 biten İstanbul’daki rövanş karşılaşmasının da tek golünü kaydetmişti. Es-Es taraftarının “Aslan Avcısı” lakabını taktığı Gineli forvet, bugünkü maçta eski Galatasaraylı Ümit Karan ile birlikte gol arayacak. Öte yandan, Eskişehirsporlu futbolcular, Galatasaray’ı yendikleri taktirde bu başarılarını saha içinde çiftetelli oynayarak kutlayacaklarını söyledi.

Hürriyet...

Bu medyadan bıktım da bıktım. Utanmasalar artık günlük konuşmaların hepsini sallayacaklar...

Bizde Ayhan yuzde yuz oynar diyorum.

Ben de bekliyorum ancak Rijkaard sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuları ilk maçlarında hiç ilk 11 başlatmadı buna dayanarak Sarp Topal yazdım.

Ben de bekliyorum ancak Rijkaard sakatlıktan yeni çıkmış oyuncuları ilk maçlarında hiç ilk 11 başlatmadı buna dayanarak Sarp Topal yazdım.

Sarp çok yoruldu belki rotasyon yapar ...

Sarp çok yoruldu belki rotasyon yapar ...

Hafta içi maç yapmadık ve bence Graz maçındansa Eses maçı daha zor olacaktır. Graz maçında rotasyon bekliyorum ben. Ayrıca takım 4 gündür tek idman yapıyor dinlenmişlerdir yeterince.

çok fazla abartıldı rahat bir galibiyet olacak

Hafta içi maç yapmadık ve bence Graz maçındansa Eses maçı daha zor olacaktır. Graz maçında rotasyon bekliyorum ben. Ayrıca takım 4 gündür tek idman yapıyor dinlenmişlerdir yeterince.

Evet nihayet yorgun olmadan çıkıcaz bir maça...

Fenerin yenmesi hiç iyi olmadı. Önce evlerindeki manisa macında bala attıkları golle sonrada bu hafta antalya ile son dakikada atılan gol.

Yarın muhakkak almamız gerek. Çok zor maç olacak. Şimdiden sabırsızlıkla bekliorum

es-es gel bakalım seninle olan hesabı kapatalım. 4-1 alırız.

Bize ters gelen bir ekip ben inanıyorum yenicez.

Ümit karanda durar durar simdi yarin bize patlar , öyle bir sans varki bizde olma ihtimali cok.

Ümit karanda durar durar simdi yarin bize patlar , öyle bir sans varki bizde olma ihtimali cok.

aynen bizim maça daha fazla konsantre olur. ama eskişehirin Ali Samiyen deplasmanında çift forvet çıkacağını sanmıyorum büyük ihtmal youla ile başlıyacak

kontra atak da iyi olduğu için. Karan da girerse biz o zamanlar 1 2 gol atmış oluruz.

Eses'in malubiyeti yok... Zor maç olucak... Karan'da büyük ihtimal ökküz kipin oynıyıcak bize karşı, "siz misiniz ulleaaaan beni gönderen" gibilerden... Youla var, çok sıkı bir zenci.. Defansın aşırı sağlam durması lazım... Birkaç gol bulursak çok iyi... İlk 20 dakika çok saldırıp golü bulmalıyız, sonra rahat oynamalıyız...

Ümit Karan'ın maça fazla konsantre olacak gücü kalmadı ki.

Geçen sezon boyunca ligde bir tane golü bulunmayan adamı

korku objesi haline getirmeyelim.

akşam ailece alisamiyendeyim maç sırasında sitede yazamayacağım :)

dönünce ortamı anlatırım maçta fotoraf makinası serbest se çekimlerimle sizlerde olacağım

Ümit Karan'ın maça fazla konsantre olacak gücü kalmadı ki.

Geçen sezon boyunca ligde bir tane golü bulunmayan adamı

korku objesi haline getirmeyelim.

Var kendi kalemize attığı gol Eskişehir maçında.:)

Geri
Üst Alt