TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

Bence ayhan direkt 11 oynamalı ve topal yedeğe çekilmeli zira sarp-ayhan ikilisi birbiri ile daha uyumlu oynuyorlar.İkinci yarıdada nonda barosun yerine 60dan sonra girer yine gollerini atar diye düşünüyorum.Maç evimizde olacağından skor tahminim 3-0 olacakdır yine.Seriyi bozmaz 7de 7 eder ankaraya uçarız.sonrasında ise trabzon derbisi var zaten...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 27 Eylül | 20.00

.........................Leo............................

Sabri.......Servet..........E.Aşık......H.Balta

.................Ayhan......Barış

....................Elano.................

Keita...............................Arda..

...................Nonda

Rotasyon yapmadan durmaz fr.

Bu maçı benim ve Neşe için alın.Galatasaray'ımıza başarılar diliyoruz.:)

.........................Leo............................

Sabri.......Servet..........E.Aşık......H.Balta

.................Ayhan......Barış

....................Elano.................

Keita...............................Arda..

...................Nonda

Rotasyon yapmadan durmaz fr.

Ayhan-Barış ikilisi oynamaz. Barış- Sarp ya da Topal olabilir ama Ayhan olmaz. Bence rotasyon Graz maçında yapılır...

Ayhan-Barış ikilisi oynamaz. Barış- Sarp ya da Topal olabilir ama Ayhan olmaz. Bence rotasyon Graz maçında yapılır...

2 senedir yan yana oynamışlıkları var. Neden oynamasınlar :)

2 senedir yan yana oynamışlıkları var. Neden oynamasınlar :)

Orası öyle renktaş 2 yıldır birlikte oynadılar ama sadece ikisi kaldığında oldu bu. Genelde Topalla beraber üçlü olarak oynuyorlardı. Oynamaz dememin sebebi Rijkaard aslında o ikiliyle başlamaz. Diyorum ya Linderothla bile oynatır ama Ayhanla oynatmaz :)

PEKI BU NE TEZAT!

Kewell:

Nonda:

Dedigim gibi, LA BU NE TEZAT?!

Hayri Kapak takmışın ayıp değil mi :))

Biz Es-Es i 5 licez!! arkadaşlar daha ötesi yok bu akşam ki!!

ŞİKE den sonra

Team'ler:

Tobi-Sarp

Tobi-Barıs

Ayhan-Sarp

Ayhan-Topal

Barıs-Topal

Gerisi de fasafiso.

Linderoth bu kadar mac eksigi varken,sakatliktan yeni kurtulmusken 2 macligina o da muhtemelen,en onemli maclarimizdan birinde oynamasi dogrumudur..

Team'ler:

Tobi-Sarp

Tobi-Barıs

Ayhan-Sarp

Ayhan-Topal

Barıs-Topal

Gerisi de fasafiso.

Tobi-Ayhan da oynar nitekim Tobi sağlamken ikisi oynuyordu ve çok iyiydiler. Rijkaard'ın sistemine de tam uyarlar çok iyi pas yaparız. İkinci devre bekliyorum bu ikiliyi.

Linderoth bu kadar mac eksigi varken,sakatliktan yeni kurtulmusken 2 macligina o da muhtemelen,en onemli maclarimizdan birinde oynamasi dogrumudur..

Kim dedi ki Linderoth oynasın diye?

Tobi-Ayhan da oynar nitekim Tobi sağlamken ikisi oynuyordu ve çok iyiydiler. Rijkaard'ın sistemine de tam uyarlar çok iyi pas yaparız. İkinci devre bekliyorum bu ikiliyi.

Evet bende hatirliyorum beraber oynadiklarini, ama ben begenmemistim. Linderoth'un dikine oynama anlayisina karsi Ayhan'in oyunu sogutma, top cevirme, topla oynama stili Tobi'yi cok bozmustu. Hele Topal tam bozmustu Linderoth'u, Ayhan'i sittin kez Topal'a tercih ederim Tobi'nin yaninda.

Aranan kan, isin sonu orta saha = Tobi-Appi ;)

Oynasin demedim, olagan on liberolar icinden takimlar cikarttim.

Bu akşam biri bi Şike mi yapti,hayirdir?

Evet, biraz önce izlediğim bir maçta sanrım haciz yiyecek duruma gelen rakip ekip bu para ile en azından haciz ve futbolcu alacaklarından bir kısımın öder.

Biz işimize bakalım şerefli takımlar elbet diğerini ezecekler bu oyunuyla.

Evet, biraz önce izlediğim bir maçta sanrım haciz yiyecek duruma gelen rakip ekip bu para ile en azından haciz ve futbolcu alacaklarından bir kısımın öder.

Biz işimize bakalım şerefli takımlar elbet diğerini ezecekler bu oyunuyla.

Yapma Tolga Allah askina,o gol son dakka gelmisse fenerin beceriksizligi yuzunden,Antalya zaten futbol oynamadi,

direklere takilan toplarda maci izlerken abime soyledim; boyle biterse sizin icin basliklar belli 'direklere takildilar' diye,baktim ligtv'de 'direkler bile engel olamadi'

gibisinden bi baslik atilmis.Zaten hak ettikleri maci oyle gubidik bir golle,90 dk'da kazandilar diye tepkilisiniz biraz da,

Sahada kotunun iyisi bi takim varsa o da fenerbahceydi..

Evet bende hatirliyorum beraber oynadiklarini, ama ben begenmemistim. Linderoth'un dikine oynama anlayisina karsi Ayhan'in oyunu sogutma, top cevirme, topla oynama stili Tobi'yi cok bozmustu. Hele Topal tam bozmustu Linderoth'u, Ayhan'i sittin kez Topal'a tercih ederim Tobi'nin yaninda.

Aranan kan, isin sonu orta saha = Tobi-Appi ;)

Ayhan biraz sıyrıldı o topa basıp geriye dönüp yana pas atma olayından:) Nitekim bu yıl genelde dikine oynuyordu. Ama bana göre Linderoth ciddi anlamda düzelirse Sarp-Linde ikilisini tercih eder Rijkaard. Bana kalsa Topal-Linde oynamalı. Topal eğer formuna kavuşursa çok yetenekli bir oyuncu.

Geri
Üst Alt