TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1-1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | 2.Y

Gidiyor liderlik galiba :( :(

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | 2.Y

serbest vurus + 3 :S

Neyse bisi olmaz.Can sıkmaya gerek bile yok.

Off olmadı

1-1 bitti . . :S

bitti.saglık olsun.

Inanilir gibi degil, mEHMET YILMAZA 2 puan verdik. Ellerim titriyor, birsey yazamiyorum.

Kötü oynayıp 3 puan almaktansa,harika oynayıp puan kaybetmeyi yeğlerim.

Çok güzel oynadık,bir gram üzülmüyorum.Siz de üzülmeyin,alırız bu Fenerlilerden haftaya liderliği.Gençlerbirliği,Gaziantep,Galatasaray maçlarının hepsinde puan kaybederler.

Kötü oynayıp 3 puan almaktansa,harika oynayıp puan kaybetmeyi yeğlerim.

Çok güzel oynadık,bir gram üzülmüyorum.Siz de üzülmeyin,alırız bu Fenerlilerden haftaya liderliği.Gençlerbirliği,Gaziantep,Galatasaray maçlarının hepsinde puan kaybederler.

Yav abartmayın alla allah :).

Bunlar olacak :):).Bakın ciddi bi rakip:).Geçiniz,güzel maç oldu eksiklerimizi gördük devamı haftaya ;):).

İyi oldu bence.

Olmadı sağlık olsun.

1 nusibet 1000 nasihattan iyidir sözü boşuna değil.

Haftaya da Fener 'in içeride Gençlere puan kaybedeceğini düşünüyorum. Liderlik böyle gider gelir...

Önümüzdeki maçlara bakacaz artık..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

10. haftaya kadar namaglup gideceğiz ve birilerine güzel bir ders vereceğiz.Kimse moralini bozmasın.Çokta güzel oynadık ;).

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 7. Hafta | Galatasaray 1 - 1 Eskişehirspor | 27 Eylül | Maç

Çok iyi oynadık açıkçası üzülmüyorum

Bu kadar beyinsiz Orjinal Çoçuklar yok yanlız. Uyuz oluyorum lan şu Fenerlilere, balon patladı balon patladı ananın balonu patladı şerefsiz herifler. Girin bi sitelerine bakın. Balon patladı falan filan bunların sitesine girmiyecem bi daha beyinsiz mahluklar nede olsa Orjinal Çoçuklar.

valla arkadaşlar 2. yarı inanılmaz kısır oynadık, 46. dakikadaki keitanın pozisyonu dışında pozisyon yoktu...

ayrıca neden aydın? neden elano değil? onlarda duran top fırsatı geldi neden elano oynamadı neden oyuna girmedi? kewell zaten çok tututku daha doğrusu çoğu kişi tutuktu bugün hele mehmet topal... ofans yanı hiç yoktu hiç...

inanılmaz bir şans golü yedik yani inanılacak gibi değil... tam mahalle takımı eskişehir gol oldu bütün forvetleri çıkarttı oyundan sırf savunma adamları aldı...

inşallah bu sonuç genel gidişatı etkilemez...

Nazar boncuğu olsun. Elbet puan kaybedilecek, ama daha iyide oynayabilirdik. Özellikle Arda'nın daha fazla insiyatif kullanması gerekiyor bu takımın 10 numarası olarak.

Gerçekten iyi oldu bu beraberlik.Biraz akıllarını başlarına toplasınlar.Her ne kadar puan kaybına üzülsemde takımın aklını başına toplamasını sağlayacağına inandığım için pekte sorun etmiyorum bu skoru.

İlk defa bu kadar dağınız gördüm takımı bu sene.Bir türlü takım olamadık, sürekli top kayıpları yaptık.Üstüne Eskişehir'in topluca defans yapması iyice çaresiz bıraktı bizi.

Yazık odu,gerçekten çok yazık oldu.

Bence reijkard topal yerine ayhan ile ,kewell yerinede elano ile çıkması lazımdı.Nonda seçimi doğru bir tercihdi ama orta alanda sıkıntı devam ediyordu.Defansda ise durum arapsaçı olmuş sakatlıklardan,servet-balta ikilisinden ne kadar uyumlu ikili oluşturulur tartışılır ama reijkard mecburen bu rotasyonu yapmak durumunda kaldı.

Maçda aslında es ese fazla posizyon vermedik ama verdiklerimizde çok acemiceydi.İleri uçtakilerde birbirine uzak oynayınca otomatikman kaptırılan toplar sarp-topal ikilisinin önüne kalıyor ve bu iki oyuncuda kaptırılan toplarda geriye dönüşlerde aciz kalınca ister istemez tekrar oyun kurma vakti gecikiyor.

Kısacası fenerin karlı olduğu,bizim ise yazık ettiğimiz bir hafta oldu.Hiç beklemiyordum bu sonucu.Her nedense bu eskişehir uzun yıllardan beridir bize ters gelen bir takım.Geçen yıl zaten yenemedik,bu yılda böyle başladık.Elbette her maçı kazanacak değiliz ama böyle kaybetmeyelim.İlk yarı çok iyiydik,ikinci yarı golü yiyince dağıldık ama benim görüşüm dünki fener maçının sonucu futbolcuları inanılmaz gerdi ve maça stresli çıktılar.Puan kaybetme korkusu onlara maçı kazandırmadı.

Bu maçların telafisi elbette olacakdır,lig uzun maraton ancak 10.haftadaki fener derbisi şimdi çok daha önem kazandı zira o maçı kazanan büyük ihtimal ile ilk yarıyı lider bitirecekdir...

Geri
Üst Alt